2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar benim kasık ağrım ayağa kalkınca oluyor yatınca geçiyor çok ilginç ya, sizde de öyle mi ?
Benim öyle değildi canım gerçi agrıda kalmadı bende Adet olmuşum rahatlığı devam ediyor bende Böyle hafif hafif yumurtalıklarımı hissediyorum gibi öyle bugunde adet günümdü zaten ödüm kopuyr yarın kalktıgımda adet oldugumu göreceğim diye 🙈

Kızlar benim kasık ağrım ayağa kalkınca oluyor yatınca geçiyor çok ilginç ya, sizde de öyle mi ?
Az evvel ilaçlarımı almak için kalktım birden vurdu banada ara ara oluyor ve baş ağrısı yatıyorum kalkıyorum ağrı benle sabah uykudan uyanıyorum sanki uyumamisim gece savaşmisim öyle bir ağrı ..

Benim öyle değildi canım gerçi agrıda kalmadı bende Adet olmuşum rahatlığı devam ediyor bende Böyle hafif hafif yumurtalıklarımı hissediyorum gibi öyle bugunde adet günümdü zaten ödüm kopuyr yarın kalktıgımda adet oldugumu göreceğim diye 🙈
İlaçları bıraktıktan sonra adet olunuyormus öyle yazıyorlar bende bu kaç gündür öyleydim sürekli acaba adet mi oldum die bakıp duruyorum

Evet canım öğleden sonra gel dedi nie erken cagirmadilar anlamadım
Halla halla evet yaa sabah olsaydı bari müsaitlik durumlarımı öyle nerede yaptıracaksınki
İlaçları bıraktıktan sonra adet olunuyormus öyle yazıyorlar bende bu kaç gündür öyleydim sürekli acaba adet mi oldum die bakıp duruyorum
Yok kuzum Tutmayanlar Adet günündede olabiliyormuş vucut olmaya calısırmış akıntı vs şeklinde kendini gösterebilirmiş tabii herkeste böyle diye bişey yok Ama bazı kişilerde böylede olabilirmiş gerçi o kadar iğne ilaç alıyorum ki yani olmam mümkün degil gibi

Yok canım değerlerin değiştiğini bilmiyordum ona şaşırdım merak etme yani 🤗
Bende bilmiyordum öğrenmiş oldum bu vesile ile yaa. Ne güzel seviniyordum 5Aa blast embriyom var donmuş diye maalesef bol Hücre atıklı kalitesiz embriyoya dönüştü. Bide maşallah dirençli gerçekten embriyolog iptal edebilirz dedi ama ne bi aman aman kalite artışı oldu ne de öldü şaşırtyor bizi. Bakalım sonuç ne çıkacak. Ilk bebemde transfer 4. Günün gecesinde idrar testi ile silik çizgi ile öğrenmiştim. Bunda da yine 4 veya 5. Gün test yapmayi düşünüyorum🤭🤭

Bir önceki denemede de aynı ilaclari kullandım fakat etkiler böylesi değildi oksapar estrofem prednol prolutex ve progestan fitil sen neler kullanıyorsun canim..
O zaman inşallah bu durumlar Bebiştendir 🙏Canım coraspirin ,folik,dekort,prograf divina tablet .litunus fitil sabah akşam Hergün kalçadan progestan iğne 5 gunde 1 proluton iğne kalçadan ve oksapar

Ben varım ama hastanede yatma boyutunda değildim yada ağrılar arttığında gitmediginden yatış yapılmadı bana bol bol yumurta ve tavuk göğsü yemeni söylemişlerdi. Birde yoğurt süt ayran kefir falan ama benim bazen laktoz a karşı direncin olduğundan ayran yoğurt hepten kötü yaptı beni.

Ne zaman geçti dersen ben opudan 3 gün sonra transfer oldum benim asıl ağrılar transfer gecesi başladı. hâlâ bel sırt ciğer ağrım var ama çok çok daha hafif.
Kasık ağrım ve batma da var ama o transferden sonra başladı mi bilmiyorum çünkü ciğer ağrısından başka yerleri hissedemiyirdum.
Sonucum pozitif.artik kasık abrisi neden bebekten diye düşünmek istiyorum
Kontrole gittiğimde yumurtalıklarda hâlâ çok sayıda yumurta olduğu söylendi ama kan değerlerim iyi vücuttan su almayı gerektirmez dediler
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun. Benimde bugun transferim oldu 3. Gün 1. Kalite dendi 2 tanede donduruldu agrılarım var diyince ohss den şüphelendiler. Ama orta derece dendi ve testlerim temiz çıkınca transferi onayladım transferim yapıldı. İnşallah bende ve bizde hayırlısıyla hamile kalırız. Balon gbi şişiyor karnım hatta transferde su içmeme bile gerek kalmadı sürekli idrarım geliyor Çünkü

O zaman inşallah bu durumlar Bebiştendir 🙏Canım coraspirin ,folik,dekort,prograf divina tablet .litunus fitil sabah akşam Hergün kalçadan progestan iğne 5 gunde 1 proluton iğne kalçadan ve oksapar
Rabbim emeklerimizi boşa cikarmasin zor yani göbeğimde iğneye duyarlı yer kalmadı 😔 sonu hepimizin güzel olur insAllah 💐

Halla halla evet yaa sabah olsaydı bari müsaitlik durumlarımı öyle nerede yaptıracaksınki

Yok kuzum Tutmayanlar Adet günündede olabiliyormuş vucut olmaya calısırmış akıntı vs şeklinde kendini gösterebilirmiş tabii herkeste böyle diye bişey yok Ama bazı kişilerde böylede olabilirmiş gerçi o kadar iğne ilaç alıyorum ki yani olmam mümkün degil gibi
Olabilir canim inşaallah erken çıkar sonucum transfer olduğum hastanede yaptircam özel hastane zaten

X