- 23 Eylül 2021
- 118
- 135
- 31
Ayy gerçekten ya her gün bugün boşver diyerek uyanıyorum gün sonu aynı düşünceler.. günlerde yıl oldu mübarek geçmiyor hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim hepimize sevinelimmmBenim de yok gibi hassasiyet.. bence çok dinlemeyelim kendimizi. Hiçbir durum belirti veya belirtisizlik değil sanırım. Şu adet sancısı korkuttu beni sadece
Ben izmir medical de tedavi oluyorum yarın transfer olucam inşallahBu arada İzmir’de yaşayan, tedavi olan var mı ??
Anladım canım sana da aynı test tarihini verdiklerine göre süre olarak 3.gün embriyosu oluyor .Sıkı Sıkı Tutunsun İnşallah Bebişin sanaBen kaçıncı gün embriyosu olduğunu bilmiyorum canım bir önceki beşinci gündü bunu sormadim..
Transferden 18 gün sonra kese yi gördük ama içinde birşey var mi soruma cevap vermediler haftasıyla uyumlu dediler. Siz kese de bebeği ne zaman gordunuzCanim transferden sonra 22. Günüm. Doktorumuz haftaya çarşamba kalp atışını duyarız kesin dedi. Kanama bölgesini buldu ve yapacak bisey olmadığını gebelik boyunca devam edebileceğini böyle doğum yapan hastaları olduğunu söyledi. Bir damar çatlağı var. Kan sulandiricilari kesmişti zaten bu çatlagin kapanmasını bekleyecegiz ayaklarını hep yükseğe koyup uzan dedi. Dediği herseyi yapıp bekleyeceğiz artık. Umarım sende en kısa zamanda kalp atışını duyar birazda olsa rahatlarsın.
Aaa masallaah canım ya ne güzel de çıkmış ikinci çizgiKizlar 16 Kasimda transferim olmuştu bugün test yaptım da bu T1 T2 ne demek ilk kez bu marka test aldım
Tebrik Ederim Canım Maşallah Kaçıncı Gün EmbriyosuyduKizlar 16 Kasimda transferim olmuştu bugün test yaptım da bu T1 T2 ne demek ilk kez bu marka test aldım
Aaa masallaah canım ya ne güzel de çıkmış ikinci çizgi
Çok Sağolun kizlar darısı sizlere insallahTebrik Ederim Canım Maşallah Kaçıncı Gün Embriyosuydu
5.gun çift ve dondurulmuş embriyoydu canimTebrik Ederim Canım Maşallah Kaçıncı Gün Embriyosuydu
Hadi İnşallah Sağlıkla Kucağına Alırsın Bebişlerini Canım5.gun çift ve dondurulmuş embriyoydu canim
Çok Sağolun kizlar darısı sizlere insallahçift çizgiyi görmek bile çok duygulandırdı cumartesi test günüm kimyasal yaşadığım için korkum devam ediyor rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklarımızın olmasini nasip etsin bizlea
Amin amin canım inşallah Rabbim bebislerini kucağına almayı da nasip etsinÇok Sağolun kizlar darısı sizlere insallahçift çizgiyi görmek bile çok duygulandırdı cumartesi test günüm kimyasal yaşadığım için korkum devam ediyor rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklarımızın olmasini nasip etsin bizlere
Benimde yarın test günüm kızlar bol bol dua edin bir yanım olumlu bir yanım hüsran sankiAm
Amin amin canım inşallah Rabbim bebislerini kucağına almayı da nasip etsin
Güzel düşün canım olumlu düşün inşalah hayırlı güzel haberler vereceksin bize yarınBenimde yarın test günüm kızlar bol bol dua edin bir yanım olumlu bir yanım hüsran sanki
Şuan hafif bir baş ağrısı gibi var şimdilik gece hafif sancım var başka bişey yokGüzel düşün canım olumlu düşün inşalah hayırlı güzel haberler vereceksin bize yarınBugun genel olarak nasılsın ağrı sızı vs var mı
Bendede sadece gögüslerde doluluk hissi minik mink yumrtalıklarda batma olur gibi oluyor o kadarŞuan hafif bir baş ağrısı gibi var şimdilik gece hafif sancım var başka bişey yok
Masallah cnm daha 7. Günde test cok koyu cikmis ikisi de tutmus gibi gozüküyor insallah kanda ds gorürsunüz pozitifi5.gun çift ve dondurulmuş embriyoydu canim
İnşaallah canımMasallah cnm daha 7. Günde test cok koyu cikmis ikisi de tutmus gibi gozüküyor insallah kanda ds gorürsunüz pozitifi
İnşallah canım benim pek umudum yok gibi nedense içime doğmuyor hiç yani olumsuz oldu gibi geliyor hayal edemiyorum yani hatta 2.deneme için nasıl yaparız diye ne zaman yaparız diye eşimle konsmaya onuda psikoljk olarak hazırlamaya calsıyorm Çünkü sıfırdan başlıcaz dondurulmuşumuz yok elimde degil ne bileym hayırlısı tabiA Angelbabybey
A Aslikarar
Kizlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum gercekten insallah pozitif haberlerinizi aliriz
İnşallah canım ya bakalım yarın herşey belli olacakA Angelbabybey
A Aslikarar
Kizlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum gercekten insallah pozitif haberlerinizi aliriz