- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Bencede inşallah olumluysada az da olsa bişeyler çıkar diyorum Ama Çıkmazsa İlaçlara devam ederim heralde yine ya bana 28 i demişlerdi Bence pazara denk geldiği için öyle dediler belki p tesi tekrarlarım testimi birtek bunda kararsız kalıyorum bazı ilaçlarım bitmiş olacak ctesi günü bu yuzdn yarından mecburen tedarik edeceğim inaşllah olumluda cıkabilir çünküBende cumartesi 11. Gün yaptıracağım testi canım, makalelere de bakıyorum 10 ila 12. Günde hormon kana kana karışır deniyor.
İnşallah cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde kuzum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallahİnşallah canım inşallah Rabbim yüzümüze baksın bu sefer de güzel olsun sonucumuz çok yıprandık hem maddi hem manevi olarak 8 senelik evliyim bu ikinci denemem bakalım artık yarını da atlatirsam diğer gün herşey olacağına varicak zaten
İnşallah canım amin amin amin hepimizin inşallah Rabbim hepimizin yüzüne baksın inşallahİnşallah cuma günü hayırlı haberlerini bekliyoruz seninde kuzum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Evet canım negatif göreceğime kendimi hazırlamıstım zaten sadece eşim çok üzüldüm keşke ona söylemeseydim dedimerken yapmaman için çok ısrarcı oldum ama … henüz kana geçmemiştir güzel sonucu beklemeye devam
Senin ne zamandı test günün transfer günün canımYüzüme gözüme bakıyorum hiç bişey yok bacaklarımda ağrı var stresten ve yatmaktan büyük ihtimal mide yanması kızartma yedim ona yordum bugün gün gelsede netleşse yoruldumelbette ki korku da var .. hayırlısı hepimiz için
Öyle iyi anlıyorum ki… bizleri bizden başka kimse anlayamaz.. çook zor, psikolojik olarak, maddi olarak, çalışan iseniz sürekli izin almak zorunda kalmak bunca sorun arasında bir de durumunu açıklama zorunlulukları falan… umarım hepimiz olumlu sonuçları alıp bu günleri unuturuz, başka başlıklarda güzel heyecanlarda buluşuruzİnşallah canım inşallah Rabbim yüzümüze baksın bu sefer de güzel olsun sonucumuz çok yıprandık hem maddi hem manevi olarak 8 senelik evliyim bu ikinci denemem bakalım artık yarını da atlatirsam diğer gün herşey olacağına varicak zaten
Ne deyim bilmiyorum ki… sözlerimiz tükeniyor burada işteEvet canım negatif göreceğime kendimi hazırlamıstım zaten sadece eşim çok üzüldüm keşke ona söylemeseydim dedimBelki bi ümit işte Çift çıkarsa sürpriz olur dedim ama nasip
Bende 10 Kasımda transfer olmuştum ilaçları Salı günü kestim olmayı bekliyorum doktorum 2-3 gün içinde olursun demiştiOlumsuz sonuç alan arkadaşlar ilaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet görmeye başladınız acaba. Kaç gün içinde görmemiz gerekiyor hala olamadım 8kasımda transfer olmuştu negatif pazar günü kestik ilaçları
Test gününe çok takılma bence, benim de 28 yazıyor ama pazar kapalı olduğu için. Değerin durumundan doktor anlar sonucu. İlaçlarım benim de perşembe bitiyordu, yarın için test yaptırıp tekrar ilaç almayım diye bile düşündüm. Ben olumsuz çıkarsa devam etmem kalır yine onca kutu ilaç da maalesefBencede inşallah olumluysada az da olsa bişeyler çıkar diyorum Ama Çıkmazsa İlaçlara devam ederim heralde yine ya bana 28 i demişlerdi Bence pazara denk geldiği için öyle dediler belki p tesi tekrarlarım testimi birtek bunda kararsız kalıyorum bazı ilaçlarım bitmiş olacak ctesi günü bu yuzdn yarından mecburen tedarik edeceğim inaşllah olumluda cıkabilir çünkü
Transfer 15 Kasım test günüm 27 Kasım bu arada bir arkadas ilaç bırakınca adet kaç günde geliyor diye sormuş benim iki ay önce bir hafta sürmeden gelmişti çok sürmüyor yani sökülmesi...Senin ne zamandı test günün transfer günün canım
27 kasim ama 28 i veririm kanSenin test günün ne zamandi canım
M Mucize Olmali benim önceki transferimde ilacı kestiğim 2. gün olmuşBende 10 Kasımda transfer olmuştum ilaçları Salı günü kestim olmayı bekliyorum doktorum 2-3 gün içinde olursun demişti
ÖyleeNe deyim bilmiyorum ki… sözlerimiz tükeniyor burada işte
Transfer 15 Kasım test günüm 27 Kasım bu arada bir arkadas ilaç bırakınca adet kaç günde geliyor diye sormuş benim iki ay önce bir hafta sürmeden gelmişti çok sürmüyor yani sökülmesi...
Ben kaçıncı gün embriyosu olduğunu bilmiyorum canım bir önceki beşinci gündü bunu sormadim..Aynıymış Bizim O Zaman Seninde 3. Gün embriyosu canım inşallah güzel haberlerini duyarız seninde
Yarın içinde erken kuzum amaTest gününe çok takılma bence, benim de 28 yazıyor ama pazar kapalı olduğu için. Değerin durumundan doktor anlar sonucu. İlaçlarım benim de perşembe bitiyordu, yarın için test yaptırıp tekrar ilaç almayım diye bile düşündüm. Ben olumsuz çıkarsa devam etmem kalır yine onca kutu ilaç da maalesef
Benim de yok gibi hassasiyet.. bence çok dinlemeyelim kendimizi. Hiçbir durum belirti veya belirtisizlik değil sanırım. Şu adet sancısı korkuttu beni sadeceAmiiin.. bu arada kızlar benim önceki kimyasalda göğüslerim patlayacak gibi olmuştu şimdi tık yok normal mi acaba bu hafif bir hassasiyet sadece çok hafif..