2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Benim de yok gibi hassasiyet.. bence çok dinlemeyelim kendimizi. Hiçbir durum belirti veya belirtisizlik değil sanırım. Şu adet sancısı korkuttu beni sadece
Ayy gerçekten ya her gün bugün boşver diyerek uyanıyorum gün sonu aynı düşünceler.. günlerde yıl oldu mübarek geçmiyor hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin rabbim hepimize sevinelimmm 🥳😍

Kizlar 16 Kasimda transferim olmuştu bugün test yaptım da bu T1 T2 ne demek ilk kez bu marka test aldım

Eklentiler

• IMG_20221124_103317.jpg
    IMG_20221124_103317.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 60
Canim transferden sonra 22. Günüm. Doktorumuz haftaya çarşamba kalp atışını duyarız kesin dedi. Kanama bölgesini buldu ve yapacak bisey olmadığını gebelik boyunca devam edebileceğini böyle doğum yapan hastaları olduğunu söyledi. Bir damar çatlağı var. Kan sulandiricilari kesmişti zaten bu çatlagin kapanmasını bekleyecegiz ayaklarını hep yükseğe koyup uzan dedi. Dediği herseyi yapıp bekleyeceğiz artık. Umarım sende en kısa zamanda kalp atışını duyar birazda olsa rahatlarsın. 🤲🏻
Transferden 18 gün sonra kese yi gördük ama içinde birşey var mi soruma cevap vermediler haftasıyla uyumlu dediler. Siz kese de bebeği ne zaman gordunuz

Aaa masallaah canım ya ne güzel de çıkmış ikinci çizgi 🥰
Tebrik Ederim Canım Maşallah Kaçıncı Gün Embriyosuydu 🧿🙏
Çok Sağolun kizlar darısı sizlere insallah 🤲 çift çizgiyi görmek bile çok duygulandırdı cumartesi test günüm kimyasal yaşadığım için korkum devam ediyor rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklarımızın olmasini nasip etsin bizlere

Am
Çok Sağolun kizlar darısı sizlere insallah 🤲 çift çizgiyi görmek bile çok duygulandırdı cumartesi test günüm kimyasal yaşadığım için korkum devam ediyor rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklarımızın olmasini nasip etsin bizlea

Çok Sağolun kizlar darısı sizlere insallah 🤲 çift çizgiyi görmek bile çok duygulandırdı cumartesi test günüm kimyasal yaşadığım için korkum devam ediyor rabbim sağlıklı sıhhatli çocuklarımızın olmasini nasip etsin bizlere
Amin amin canım inşallah Rabbim bebislerini kucağına almayı da nasip etsin 🤲🤲🤲

A Angelbabybey
A Aslikarar
Kizlar sizlerden de güzel haberler bekliyorum gercekten insallah pozitif haberlerinizi aliriz🥰
İnşallah canım benim pek umudum yok gibi nedense içime doğmuyor hiç yani olumsuz oldu gibi geliyor hayal edemiyorum yani hatta 2.deneme için nasıl yaparız diye ne zaman yaparız diye eşimle konsmaya onuda psikoljk olarak hazırlamaya calsıyorm Çünkü sıfırdan başlıcaz dondurulmuşumuz yok elimde degil ne bileym hayırlısı tabi 🙏

X