- 23 Eylül 2021
- 118
- 135
- 31
Bir önceki denemede kan degerim 11.gunde çıkmıştı 14.7 gibi bir değerdi düşüktü sonrada hepten düştü zaten hasılı çıkar canim ..Hep Aynı Yerde Yaptırmak gerek diye acillere sıcak bakmıyorum ama O yüzden c tesi yani 11.günü mü yaptırsam diye düşünüyorum bilemedim
Ay hadi hayırlı olsun doktorun kim az kalsın denk geliyormuşuzmerhabalar tekrar benim de bugün antalya tüp bebekte yapıldı tansferim :)
Benim bugün mide yanması vardı halsizlik ve baş ağrısı var umarım olumsuzluk olmaz kan testine az kaldıAynı belirtiler bende de mevcut :) Adet olacakmışım hissi geçti Oluyormuşum gibi rahatlık geldi ara ara batmalar devam ediyor solda ve sağda benimde yarın adet günüm :)Ama bunlae ilaçların etkisi diye düşünüyorum ben
Bence mutlaka biseyler cikar cnm en azindan fikir edinecek kadar. Yani yaptirabilirsin. Benim merkez 5. Gün embriyolarina 9. Gün test istiyor senin de 11. Gün gayet normal. Insallah hayirli guzel haberler olsunİnşallah canım bakalım Pazar günüde tüm labaratuvarlar Kapalıymıs Kan Testi İçin.Cumartesi Transfer günü hariç 11. Gün oluyor Acaba Çıkmaz Mı ? Ona göre biten ilaçlarım olacak
erken yapmaman için çok ısrarcı oldum ama … henüz kana geçmemiştir güzel sonucu beklemeye devamGünaydın Arkadaşlar Az Önce Erken Gebelik Yaptım Malesef Çift Çzigiyi göremedimPazar günü Kanda İnşallah
Kızlar yarın için kürtaj olmam gerektiğini söylediler az önce
M MyHopee çook sevindim sizin içinHayır canım kalp atışı henüz duymamıştık. Bugün kendi doktorumuz baktı. Hiç bir sorun olmadığını vajinaya yakın bir bölgede damar çatlağı olduğunu kesenin sapasağlam durduğunu ve içinde embriyonun geliştiğini söyledi. Kalp atışı yine duyamadık. Dün akşam acilde kalp atışı yok, kesede aşağı inmiş kürtaj gerek dediler, hatta direk yatışım yapmaya çalıştılar. Açıkçası çok tedirgin olduk. Ve bugün tekrar 3. Başka bir doktora daha gittik. Oda kendi doktorumuzla ayni şeyleri söyledi ve 6 haftalık gebelik için kalp atışı duymanin erken olduğunu beklemek gerektiğini söyledi. Kafamız hep karıştı ve sabaha kadar üzüntüden mahvolduk. Senin kalp atışını kaç haftaya kadar takip ettiler ? Ve kürtajdan kaç ay sonra yeniden gebelik denedin. ?
Canim 3. Gün embriyosun senin için çok erken hiç bozma moralini daha belli olmaz.
Bende cumartesi 11. Gün yaptıracağım testi canım, makalelere de bakıyorum 10 ila 12. Günde hormon kana kana karışır deniyor.İnşallah canım bakalım Pazar günüde tüm labaratuvarlar Kapalıymıs Kan Testi İçin.Cumartesi Transfer günü hariç 11. Gün oluyor Acaba Çıkmaz Mı ? Ona göre biten ilaçlarım olacak
Negatif
Canım öyle düşünme dicem bende hep öyle düşünüyorum benimde iki gün önce gece aynı şekil bacağıma vuran ağrım oldu adet olucam gibi ama sabah tekrar bel ağrısı felan oldu işte iyice ümitsizliğe girdim sonra geçmeye başladı dün geceden beri midemde gaz mi desem doluluk mu desem bugün gün boyu midem yanıyordu halsizlik ve baş ağrısı vardı inşallah bizimde olumsuz olmazA Aslikarar A Angelbabybey 15 Kasım transferi arkadaşlarımbelirti de demeyim de artık durumlarınız nedir. Ben bugün çok üzgün kalktım baya adet olacakmışım gibi ağrım var. Bacağıma da vurdu. A Aslikarar ın öyle oluyordu sanırım, Şuan adet sancılarıma döndüm olumsuz olacağını düşünüyorum bugün itibariyle
Ve sırf moralim bozulmasın die okadar çok kendimi tuttum ki test yapmamaya umarım bu sabrın sonu selamet olurA Aslikarar A Angelbabybey 15 Kasım transferi arkadaşlarımbelirti de demeyim de artık durumlarınız nedir. Ben bugün çok üzgün kalktım baya adet olacakmışım gibi ağrım var. Bacağıma da vurdu. A Aslikarar ın öyle oluyordu sanırım, Şuan adet sancılarıma döndüm olumsuz olacağını düşünüyorum bugün itibariyle
İnşallah canım, çok sabrettik .. sonu güzel olsun artıkVe sırf moralim bozulmasın die okadar çok kendimi tuttum ki test yapmamaya umarım bu sabrın sonu selamet olur
İşte oyuzden insan bi umitlenip bi umutsuzlasiyor nasıl olacak bilmiyoruzBenim önceki transferimde de bu şekilde olmuştu eylülde, onda belirti sanıp çok heveslendim. Yine aynıları oluyor.. bugün beni ateş bastı ilk kez, böyle bir belirti var mı bilmiyorum. Bu da ilaçların etkisidir muhtemelen. Miden belki senin için daha ayırt edici olabilir. Benim midem falan zaten çok hassas normalimde sürekli bir gazım, yanma sorunlarım var değerlendiremiyorum o durumlarıA Aslikarar
İnşallah canım inşallah Rabbim yüzümüze baksın bu sefer de güzel olsun sonucumuz çok yıprandık hem maddi hem manevi olarak 8 senelik evliyim bu ikinci denemem bakalım artık yarını da atlatirsam diğer gün herşey olacağına varicak zatenİnşallah canım, çok sabrettik .. sonu güzel olsun artık
Yüzüme gözüme bakıyorum hiç bişey yok bacaklarımda ağrı var stresten ve yatmaktan büyük ihtimal mide yanması kızartma yedim ona yordum bugün gün gelsede netleşse yoruldumA Aslikarar A Angelbabybey 15 Kasım transferi arkadaşlarımbelirti de demeyim de artık durumlarınız nedir. Ben bugün çok üzgün kalktım baya adet olacakmışım gibi ağrım var. Bacağıma da vurdu. A Aslikarar ın öyle oluyordu sanırım, Şuan adet sancılarıma döndüm olumsuz olacağını düşünüyorum bugün itibariyle
Evet canım bende öyle düşünüyorum C tesi 11.günü Yaptırayım diyorum inşallah kuzumBence mutlaka biseyler cikar cnm en azindan fikir edinecek kadar. Yani yaptirabilirsin. Benim merkez 5. Gün embriyolarina 9. Gün test istiyor senin de 11. Gün gayet normal. Insallah hayirli guzel haberler olsun
Senin test günün ne zamandi canımYüzüme gözüme bakıyorum hiç bişey yok bacaklarımda ağrı var stresten ve yatmaktan büyük ihtimal mide yanması kızartma yedim ona yordum bugün gün gelsede netleşse yoruldumelbette ki korku da var .. hayırlısı hepimiz için
Olumsuz düşünme canım hemen hemen herkeste böyle belirtiler oluyor 2 gün öncesine kadar bendede Adet olacakmışım gibiydi şuan hala devam ediyor hafifledi ara ara batmalar oluyor sanki adet oldumda ilk gunlerı gibi his var .Bugun Öğleden Sonra Çok Halsizliğim Oldu Baş Agrısıda Ki benim kolay kolay başım agrımaz ama ilaçlardan olduğunu düşünüyorum tamamen Gögüslerimde inanılmaz şiş acıyor dokunamıyorum Ama Adet zamanlarımdada hep olurduA Aslikarar A Angelbabybey 15 Kasım transferi arkadaşlarımbelirti de demeyim de artık durumlarınız nedir. Ben bugün çok üzgün kalktım baya adet olacakmışım gibi ağrım var. Bacağıma da vurdu. A Aslikarar ın öyle oluyordu sanırım, Şuan adet sancılarıma döndüm olumsuz olacağını düşünüyorum bugün itibariyle