2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

inşallah her şey çok yolunda gider ve güzel haberlerinizi alırız. Çok geçmiş olsun.

Canim transferden sonra 22. Günüm. Doktorumuz haftaya çarşamba kalp atışını duyarız kesin dedi. Kanama bölgesini buldu ve yapacak bisey olmadığını gebelik boyunca devam edebileceğini böyle doğum yapan hastaları olduğunu söyledi. Bir damar çatlağı var. Kan sulandiricilari kesmişti zaten bu çatlagin kapanmasını bekleyecegiz ayaklarını hep yükseğe koyup uzan dedi. Dediği herseyi yapıp bekleyeceğiz artık. Umarım sende en kısa zamanda kalp atışını duyar birazda olsa rahatlarsın.

Kalp atisi icin daha cok erkenmis zaten cnm. 28. Gunde bile cok zor gozukebiliyor. Bu arada muayenlerini vajinal mi oluyorsun. Kanama alanı olabiliyor evet bir cok hastada insallah bir an önce kapanır o alan sen de biraz rahatlarsın.

Bende bugün 5. Gün 4ab embriyosu transferi oldum herkes için hayırlısı benide listeye yazarmısiniz

Daha erken zaten canım bende dedim belki çıkar ama sorun değil zaten daha zamanın da var hadi bakalım inşallah güzel sonuç kanda bekliyor seni
İnşallah canım bakalım Pazar günüde tüm labaratuvarlar Kapalıymıs Kan Testi İçin.Cumartesi Transfer günü hariç 11. Gün oluyor Acaba Çıkmaz Mı ? Ona göre biten ilaçlarım olacak

Cumartesi günü acil de yaptıracağım ben. cuma günü evde test yapmayı düşünüyorum kendimi hazırlamak için.kantahlilinden sonra çok üzülüyorum çünkü

Benim ara ara kasıkta batma oluyor özellikle sol tarafta birde geceleri karnım cok ağrıyor sonra adet olmusum gibi bir rahatlık geliyor :) normde adet günüm bugündü
Aynı belirtiler bende de mevcut :) Adet olacakmışım hissi geçti Oluyormuşum gibi rahatlık geldi ara ara batmalar devam ediyor solda ve sağda benimde yarın adet günüm :)Ama bunlae ilaçların etkisi diye düşünüyorum ben

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…