2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Cnm senin icin daha erken oldugunu soylemistik zaten. Ilaclara devam Rabbim sevindirsin insallah
Evet Canım Bende bunu bilerek yapmıştım zaten Kendimi Ona Hazırlamıştım .Belki hayalet çizgide olsa görürüz diyordum olmadı Nasip :/Eşim Üzüldü Çok Onunla Paylasmasaydım dedim sadece .Tabiki İlaçlarıma devam edeceğim Pazar günü Transfer Harici 12.günüm Yer bulabilirsem pazar günü yaptıracağım Pazartesi demişlerdi bana Pazarda belli olur diye düşünüyorum Çünkü biten iğne ve ilaçlarım var Ona göre hareket edeceğim Hakkımızda Hayırlısı

Canım Her defasında tabiki böyle olacak değil Bu defa Bebeğin Seninle Saglıkla Kucağına Alacaksın İnşallah İnsan psikoljisi hep böyle her zaman kendimizi kötüye hazırlıyoruz Olumsuz düşünmeye daha yatkın beynimiz hele bide birkez olumsuz yaşadıysak daha çok buna meyilli Oluyoruz .Sen Kalbini Ferah Tut Olumsuz düşünme Sen Düşünme ki Annesi Bebişinde bundan etkilenmesin Rabbim Yüzünü Güldürsün İnşallah Gribin İçinde Sağlıklı Şeyler Tüket bol bol Kendini Üşütme Dikkat Et İmkanın Varsa Bol Bol Dinlen Dinlenmeden geçmiyor çünkü

Daha çok erken canim benim idrara çok geç geçiyor hormon pazartesi kanlarimizi veririz kafanı rahat tut normal yani bu ..
Seni anlıyorum silikte olsa bir umut istedin ama vaktine esir beklemeye devam sonu güzel olacak insAllah

Ah eşler zaten insan onlara ayrı bir üzülüyor sanki biz daha dayanikliyiz bu konularda aglıyoruz sonuna kadar temizliyoruz icimizi ama onlar belli etmemeye calistikca bizler daha cok onlara üzülüyoruz.
Pazar günü cikar cnm ilaclarin da bitiyorsa mantikli pazar günü yaptirman insallah guzel poziitf sonuclar alirsın hayirlisi ile.. isteyen herkes icin diliyorum bunu Rabbimden.

Daha çok erken canim benim idrara çok geç geçiyor hormon pazartesi kanlarimizi veririz kafanı rahat tut normal yani bu ..
Seni anlıyorum silikte olsa bir umut istedin ama vaktine esir beklemeye devam sonu güzel olacak insAllah
Hakkımızda Hayırlısı Olsun Canım Evet Erken Olduğunu Bile Bile Yaptım Olumsuza Kendimi Hazırlamıştım Ama Silikte olsa belki görürüm diye bir umut işte olsun napalım Kanda Görürüz İnşallah

Evet canım kesinlikle bizler daha dayanıklıyız Doğru söylüyosun kendi üzüntümüzü bırakıp onlara üzülüyoruz Hakkımızda hayırlısı olsun öyle düşündüm Pazar İnşallah Hayırlısıyla güzel bir sonuc alabilirsem zaten Yine Devam Ederim İlaçlarımı Tedarik Ederim Salı bi daha yaptırırm Ama göremezsemde Bırakarım Artık 12.günden sonra da bişey değişmez heralde

Rica ederim ne demek.
Evet iyi birşey :)
İnşallah hayırlı haberler alırsın canım..
Ben 12gun iğne oldum sonra toplama oldu ..
Döngünün 17.gunuydu
İnşallah canım çok sağol bugn kontrole geldim baktılar ultrason durumun kritik gibi dediler yumurtamın birisi çok büyümüş diğerleri geriden geliyomuş kan sonucunubekliyorum

İnşallah canım çok sağol bugn kontrole geldim baktılar ultrason durumun kritik gibi dediler yumurtamın birisi çok büyümüş diğerleri geriden geliyomuş kan sonucunubekliyorum
rıca ederım canım ne demek,
hadı ınsallaahh hayırlı guzel sonuclar alırsın
yaz mutlaka

Yaa cnm cok üzüldüm cok. Peki sen daha once kalp atisi görmüsmüydün hic. Insallah yarin guzel haberler alirsın kendi doktorunda
Hayır canım kalp atışı henüz duymamıştık. Bugün kendi doktorumuz baktı. Hiç bir sorun olmadığını vajinaya yakın bir bölgede damar çatlağı olduğunu kesenin sapasağlam durduğunu ve içinde embriyonun geliştiğini söyledi. Kalp atışı yine duyamadık. Dün akşam acilde kalp atışı yok, kesede aşağı inmiş kürtaj gerek dediler, hatta direk yatışım yapmaya çalıştılar. Açıkçası çok tedirgin olduk. Ve bugün tekrar 3. Başka bir doktora daha gittik. Oda kendi doktorumuzla ayni şeyleri söyledi ve 6 haftalık gebelik için kalp atışı duymanin erken olduğunu beklemek gerektiğini söyledi. Kafamız hep karıştı ve sabaha kadar üzüntüden mahvolduk. Senin kalp atışını kaç haftaya kadar takip ettiler ? Ve kürtajdan kaç ay sonra yeniden gebelik denedin. ?
Canim 3. Gün embriyosun senin için çok erken hiç bozma moralini daha belli olmaz.

Yaaaaa Çokk Sevindimmm Çok şükürr gerçekten çok sevindimmm Rabbim Sağlıkla Bebegini kucagına almayı nasip etsinnnnn Ahh bu dr lar yaa Nyseki şükürr Kendi dr unda diğer dr da aynı şeyi söylemiş

Oh ya cok sevindim nasil boyle bisey soylerler anlamıyorum acilde kesenin ici doluysa super bi haber şu an transfer sonrası kacinci günündesin?
Benim 7+5 e kadar beklenildi cnm kesenin büyümesi durmustu en son gittigimde zaten büzülmüs kalmis dedi doktor. Sonra kurtaj olacagim doktor da 2 gün arayla baktı ayni seyleri soyledi. Kurtajdan 2 ay sonra yeni tedaviye basladim

Daha erken zaten canım bende dedim belki çıkar ama sorun değil zaten daha zamanın da var hadi bakalım inşallah güzel sonuç kanda bekliyor seni

Çok şükür canım ya vala sevindim senin adına Rabbim inşallah kalp atışını da duymayı nasip eder inşallah stres yapma yeterki

merhaba bir şey soıracağım. tüp bebekte genetik tarama oluyor mu yoksa ekstra mı? Sonuçta sağlık embriyor seçiliyor ama bilemeidm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…