Yaa inşallah canımBundan önceki gebeliğimde cok fena mide yanması olmuştu inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah canımBundan önceki gebeliğimde cok fena mide yanması olmuştu inşallah vardır
Son iki günüm test gunumeYaa inşallah canım
Pazar gününe daha çok var dur bakalimGünaydın Arkadaşlar Az Önce Erken Gebelik Yaptım Malesef Çift Çzigiyi göremedim Pazar günü Kanda İnşallah
inşallah her şey çok yolunda gider ve güzel haberlerinizi alırız. Çok geçmiş olsun.Hayır canım kalp atışı henüz duymamıştık. Bugün kendi doktorumuz baktı. Hiç bir sorun olmadığını vajinaya yakın bir bölgede damar çatlağı olduğunu kesenin sapasağlam durduğunu ve içinde embriyonun geliştiğini söyledi. Kalp atışı yine duyamadık. Dün akşam acilde kalp atışı yok, kesede aşağı inmiş kürtaj gerek dediler, hatta direk yatışım yapmaya çalıştılar. Açıkçası çok tedirgin olduk. Ve bugün tekrar 3. Başka bir doktora daha gittik. Oda kendi doktorumuzla ayni şeyleri söyledi ve 6 haftalık gebelik için kalp atışı duymanin erken olduğunu beklemek gerektiğini söyledi. Kafamız hep karıştı ve sabaha kadar üzüntüden mahvolduk. Senin kalp atışını kaç haftaya kadar takip ettiler ? Ve kürtajdan kaç ay sonra yeniden gebelik denedin. ?
Canim 3. Gün embriyosun senin için çok erken hiç bozma moralini daha belli olmaz.
ayrıca yapılıyor, tercihinize bağlı.merhaba bir şey soıracağım. tüp bebekte genetik tarama oluyor mu yoksa ekstra mı? Sonuçta sağlık embriyor seçiliyor ama bilemeidm :)
Oh ya cok sevindim nasil boyle bisey soylerler anlamıyorum acilde kesenin ici doluysa super bi haber şu an transfer sonrası kacinci günündesin?
Benim 7+5 e kadar beklenildi cnm kesenin büyümesi durmustu en son gittigimde zaten büzülmüs kalmis dedi doktor. Sonra kurtaj olacagim doktor da 2 gün arayla baktı ayni seyleri soyledi. Kurtajdan 2 ay sonra yeni tedaviye basladim
Kalp atisi icin daha cok erkenmis zaten cnm. 28. Gunde bile cok zor gozukebiliyor. Bu arada muayenlerini vajinal mi oluyorsun. Kanama alanı olabiliyor evet bir cok hastada insallah bir an önce kapanır o alan sen de biraz rahatlarsın.Canim transferden sonra 22. Günüm. Doktorumuz haftaya çarşamba kalp atışını duyarız kesin dedi. Kanama bölgesini buldu ve yapacak bisey olmadığını gebelik boyunca devam edebileceğini böyle doğum yapan hastaları olduğunu söyledi. Bir damar çatlağı var. Kan sulandiricilari kesmişti zaten bu çatlagin kapanmasını bekleyecegiz ayaklarını hep yükseğe koyup uzan dedi. Dediği herseyi yapıp bekleyeceğiz artık. Umarım sende en kısa zamanda kalp atışını duyar birazda olsa rahatlarsın.
Bende bugün 5. Gün 4ab embriyosu transferi oldum herkes için hayırlısı benide listeye yazarmısinizMerhaba kızlar Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
İSİMEMBRİYO TRANSFER
TARİHİSONUÇ
N nibu225. Gün 8 kasım
Smileess5. gün
2 embriyo11 kasım
V venuskiz5. Gün 4bb 4 kasım Pozitif
A Angelbabybey3.gün
2 embriyo15 kasım
@o_k_y_n_s3. gün 3 kasım Pozitif
@busra1940
5. gün7 kasım
@mombaby5. Gün
İyi kalite9 kasım
@gizemsrkn5. Gün 8 kasım
@Elfinshn5. Gün 1 kasım -
@maliha245. gün 3 kasım Pozitif @MUTLUGULL 5. Gün
2 embriyo12 kasım
M MyHopee5. Gün 1 kasım Pozitif
@anonim8995aa 11 kasım
@mrsokush5. gün
3bb12 kasım
@Buyuk_umutlar4bb 31 ekim Pozitif
@parpalina0535. gün
2 embriyo7 kasım
@Kubii385. Gün
2 adet8 kasım
@cagla15083.gün 11 kasım @sevdalikus 3. Gün
2 embriyo8 kasım
@Sevde433. Gün 9 kasım
@esmaasamsun4. gün 6 kasım
@bambuko5. gün
2 embriyo5 kasım Pozitif
@-Arwen-3. Gün 8 kasım
A Aslikarar5. Gün 15 kasım
@bsradnzli5. gün
2 embriyo14 kasım
@Dahiliyeci3. gün 9 kasım
@tubiss15. gün 9 kasım
@hemsirehanimmml5. gün 11 kasım
@Mucize Olmali3. gün
2 embriyo8 kasım
@yaggmuurr5. gün
2 embriyo10 kasım @Cansuyu5347 3. gün
3 embriyo11 kasım
@sefocan353. gün
2 embriyo15 kasım
umutolsun5. gün 9 kasım
İnşallah canım bakalım Pazar günüde tüm labaratuvarlar Kapalıymıs Kan Testi İçin.Cumartesi Transfer günü hariç 11. Gün oluyor Acaba Çıkmaz Mı ? Ona göre biten ilaçlarım olacakDaha erken zaten canım bende dedim belki çıkar ama sorun değil zaten daha zamanın da var hadi bakalım inşallah güzel sonuç kanda bekliyor seni
Acilde yaptirabiliyorsunuzİnşallah canım bakalım Pazar günüde tüm labaratuvarlar Kapalıymıs Kan Testi İçin.Cumartesi Transfer günü hariç 11. Gün oluyor Acaba Çıkmaz Mı ? Ona göre biten ilaçlarım olacak
Hep Aynı Yerde Yaptırmak gerek diye acillere sıcak bakmıyorum ama O yüzden c tesi yani 11.günü mü yaptırsam diye düşünüyorum bilemedimAcilde yaptirabiliyorsunuz
Bendede bugun Aşırı halsizlik var akşam üzeri başladı Ayakta uyuyorum resmenDün geceden beri midem çok kötü yanma var bide midemde böyle yumruk oturmuş gibi kötüyüm bugün
merhabalar tekrar benim de bugün antalya tüp bebekte yapıldı tansferim :)Evet Antalya tüp bebekte oldum. Sizin nerde olcak?
Benim ara ara kasıkta batma oluyor özellikle sol tarafta birde geceleri karnım cok ağrıyor sonra adet olmusum gibi bir rahatlık geliyor :) normde adet günüm bugündüBendede bugun Aşırı halsizlik var akşam üzeri başladı Ayakta uyuyorum resmen
Aynı belirtiler bende de mevcut :) Adet olacakmışım hissi geçti Oluyormuşum gibi rahatlık geldi ara ara batmalar devam ediyor solda ve sağda benimde yarın adet günüm :)Ama bunlae ilaçların etkisi diye düşünüyorum benBenim ara ara kasıkta batma oluyor özellikle sol tarafta birde geceleri karnım cok ağrıyor sonra adet olmusum gibi bir rahatlık geliyor :) normde adet günüm bugündü
Yarın yine çağırdılar bakalım nolcak yine kan ultrasonrıca ederım canım ne demek,
hadı ınsallaahh hayırlı guzel sonuclar alırsın
yaz mutlaka
Evet canım e2 1500 lere gelmiş değerin iyi dediler yumurtalarımdan biri 18 olmuş diğerleri arkadan geliyomuş ufak yani bakalım nolcak yarın yine çağırdılarSonucun çıktımı canım merak ettim inşallah güzel haber vardır
Teşekkürleranladım devlette yapacaksanız önce randevu almanız lazım randevuda biraz sıkıntı olabiliyor ege hoca hem protokolde hemde tavmergen de çalışıyorlar erol hocayla beraber o yüzden yoğunlar sanırım ben direk devlettekine başvurmuştum
Hadi hayırlısı canımYarın yine çağırdılar bakalım nolcak yine kan ultrason