- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Yok canım Cuma normalde Adet günüm benim yani daha var Bugunde işte Transfer gününü sayfamzsak 5.gün Benimde düne göre çok çok azaldıCnm adet günün gecti mi peki mesela benim de bi ara tam adet olacakmisim gibi artik karın guruldaması kasık agrilari olur aynü bende onlar olmustu hatta o simdi hic bisey yok. Gogüs hassasiyeti de yok.
Sonucun gayet iyi canım hayırlı olsunCanım transfer günü dahil 8. gün 67 10.gün 124 çıktı ya gerçi 10 birim kadar eksik ama yüzde 60 üstü artış olması yeterliymiş
İnsan ister istemez en ufak şeye takılıyor
Siz hangi memoriale gidiyorsunuz ben Ankara memorial Aygül demirola gidiyorum benim kan pıhtılaşma sorunum olmadığı halde Oksapar iğne verdi herkese veriyor bizim hocaCnm memorial bu konuyu biraz es geciyor gibi geliyor bana. Ben de yaptirmadim ama bundan onceki tedavimde de 2 embriyo transfer olmustum ama birisi hic gelismedi birisi de bostu. Benim de kafama kan sulandirici meselesi takikdi. Gonül hanimla konustum (o gün Yucel bey yoktu) iste dedim Acibadem Bahceci gibi merkezler pihtilasma olmasa dahi tedbiren kan sulandirici kullaniyorlar. Bana biz onlar degiliz gibi bisey soyledi. Isterseniz yaptirin dedi baslamamam gerektigini soyledi. Neyse sonra Yucel hoca ile konusunca bu tedavimde coraspirin kullaniyorum. Bence yaptir egirim arastirma hastanelerinin genetik bolumunden randevu alip yaptirabilirsin.
Şişli Memorial canımSiz hangi memoriale gidiyorsunuz ben Ankara memorial Aygül demirola gidiyorum benim kan pıhtılaşma sorunum olmadığı halde Oksapar iğne verdi herkese veriyor bizim hoca
Kanda mı öğreneceksin ilk canım yoksa varmı seninde aklında erken gebelik yada normal test5. Günden herkese merhabalar anne adayları
Bende çok istedim iki tane ama yaşım küçük olduğu için yapmadılar. Seni çok iyi anlıyorum çok zor süreçler ben daha yolun çok başındayım daha ilk denememde çok yıprandım sonrasını düşünemiyorum bile. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahBüyük ihtimal banada bir ay dinlen diyecek. Belki ben bir kez daha yumurta toplama yaptırırım. Bari transfer etmişken 2adet etsinler. Memorial çok pahalı. Valla maddi olarak çok yıprandık ama napalım herkesin bi sıkıntısı var bizde bunu yaşayacakmışız bu hayatta.
Rabbim sabır versin çok kötü bir psikoloji. Bide benim 5. Denememdi bu. Daha ne kadar devam ederim bilmiyorum çok yıprandım
Kanda mı öğreneceksin ilk canım yoksa varmı seninde aklında erken gebelik yada normal tesVala
Vala canım ilk tabiki kanda öğrenmek isterim ama bilemiyorum kendimi tutabilir miyim evde yapmamak için zaten zaman zor geciyor salı günü proluton vurcam yine eğer dayanamayıp test alıp yapabilirimKanda mı öğreneceksin ilk canım yoksa varmı seninde aklında erken gebelik yada normal test
Seninde mi Salı Proluton un :) Benimde öyle salı günü .Valla bende çarşamba yada perşembe bi erken gebelik denemek istiyorum hayatımda ilk defa Denicem tabi sonuc negatifte cıksa üzülmeyeceğim Kanı bekleyeceğim ama en azından bi kez olsun Kaset test bende yaptırdm diyeceğim Gerçekten zaman geçmiyorVala canım ilk tabiki kanda öğrenmek isterim ama bilemiyorum kendimi tutabilir miyim evde yapmamak için zaten zaman zor geciyor salı günü proluton vurcam yine eğer dayanamayıp test alıp yapabilirim
Ben de herhangi bir şey yaptırmadım direkt coraspin verdi o kadarAslında çok mühim bir konu. Heleki covid durumundan kaynaklı pıhtılaşmalar artmışken.. yaşadığım yerde araştırma hastanesi yok ama özelde yaptırırım bu hafta içi. Çok sağ ol canım. Aksi bir durum varsa bilmekte fayda olur
Ben de aynı saatlerde yapıyorum canımKızlar ben fitil günde 3 defa kullanıyorum sabah 9da öğlenden sonra 3 ve akşam 9 saatlerinde sizce doğru mu yapıyorum doktor herhangi bir saat aralığı söylemedi sizin nasıl kullandığınızı merak ettim
Aynn canim salı gunune geliyor yapalım o vakit testimiziSeninde mi Salı Proluton un :) Benimde öyle salı günü .Valla bende çarşamba yada perşembe bi erken gebelik denemek istiyorum hayatımda ilk defa Denicem tabi sonuc negatifte cıksa üzülmeyeceğim Kanı bekleyeceğim ama en azından bi kez olsun Kaset test bende yaptırdm diyeceğim Gerçekten zaman geçmiyor
Valla ben yapıcam kesin Çarşamba durabilrsem perşembe inş çift çizgiyi görürsem kana da giderim hemen 2 günde bir görmezsem 28 i artık benim test günüm senin ne zamandı canım gerçi 13.gün oluyor ayın 28 i amaAynn canim salı gunune geliyor yapalım o vakit testimizi
Yok canım benim ayın 25 dediler bana 5 . Gün olduğu için yani cuma günü test günümValla ben yapıcam kesin Çarşamba durabilrsem perşembe inş çift çizgiyi görürsem kana da giderim hemen 2 günde bir görmezsem 28 i artık benim test günüm senin ne zamandı canım gerçi 13.gün oluyor ayın 28 i ama
Merhaba günde 3 fitil 24 saate göre 8 saatte bir yapılması gerekiyor. Benim sabah 8- öğleden sonra 16- gece 00.00 da benim doktorum saat verdiKızlar ben fitil günde 3 defa kullanıyorum sabah 9da öğlenden sonra 3 ve akşam 9 saatlerinde sizce doğru mu yapıyorum doktor herhangi bir saat aralığı söylemedi sizin nasıl kullandığınızı merak ettim
Evet 8saatte bir oluyor böyle benim 2. Tedavim bundan önceki tedavimde de ben 9 /15/9 kullandım fitilleri. Düsününce akşam 9da kullanıyorum 11 saat sonra sabah 9da fitili kullanmış oluyorum diğer öğünler 6saatte bir akşam öğününden sabaha çok uzun oluyorMerhaba günde 3 fitil 24 saate göre 8 saatte bir yapılması gerekiyor. Benim sabah 8- öğleden sonra 16- gece 00.00 da benim doktorum saat verdi
Ben kalçadan iğne asla vurulamazdım. Böbrek taşı sorunum var onun sancısını bile çekip iğne olmamisligim var ama iste cocuk işi başka. Düşük riski olunca hemen vuruldum.YaaaaaTest gününe kadar diye kendimi avutuyordum bende Neyse Artık Yeterki Olsun sağlıklı olsunda Daha Ortada yokken Anneliği Öğretiyorlar işte Normal Yolla Gebe Kalanlar Ne şanslı
Senin daha az kalmış kuzum hadi hayırlsıı olsun bakalım benim 3.cü gün oldukları için biraz daha beklicem :/Yok canım benim ayın 25 dediler bana 5 . Gün olduğu için yani cuma günü test günüm