2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Cnm adet günün gecti mi peki mesela benim de bi ara tam adet olacakmisim gibi artik karın guruldaması kasık agrilari olur aynü bende onlar olmustu hatta o simdi hic bisey yok. Gogüs hassasiyeti de yok.
Yok canım Cuma normalde Adet günüm benim yani daha var Bugunde işte Transfer gününü sayfamzsak 5.gün Benimde düne göre çok çok azaldı

Siz hangi memoriale gidiyorsunuz ben Ankara memorial Aygül demirola gidiyorum benim kan pıhtılaşma sorunum olmadığı halde Oksapar iğne verdi herkese veriyor bizim hoca

Kızlar ben fitil günde 3 defa kullanıyorum sabah 9da öğlenden sonra 3 ve akşam 9 saatlerinde sizce doğru mu yapıyorum doktor herhangi bir saat aralığı söylemedi sizin nasıl kullandığınızı merak ettim

Bende çok istedim iki tane ama yaşım küçük olduğu için yapmadılar. Seni çok iyi anlıyorum çok zor süreçler ben daha yolun çok başındayım daha ilk denememde çok yıprandım sonrasını düşünemiyorum bile. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kanda mı öğreneceksin ilk canım yoksa varmı seninde aklında erken gebelik yada normal tesVala

Kanda mı öğreneceksin ilk canım yoksa varmı seninde aklında erken gebelik yada normal test
Vala canım ilk tabiki kanda öğrenmek isterim ama bilemiyorum kendimi tutabilir miyim evde yapmamak için zaten zaman zor geciyor salı günü proluton vurcam yine eğer dayanamayıp test alıp yapabilirim

Vala canım ilk tabiki kanda öğrenmek isterim ama bilemiyorum kendimi tutabilir miyim evde yapmamak için zaten zaman zor geciyor salı günü proluton vurcam yine eğer dayanamayıp test alıp yapabilirim
Seninde mi Salı Proluton un :) Benimde öyle salı günü .Valla bende çarşamba yada perşembe bi erken gebelik denemek istiyorum hayatımda ilk defa Denicem tabi sonuc negatifte cıksa üzülmeyeceğim Kanı bekleyeceğim ama en azından bi kez olsun Kaset test bende yaptırdm diyeceğim Gerçekten zaman geçmiyor

Ben de herhangi bir şey yaptırmadım direkt coraspin verdi o kadar

Aynn canim salı gunune geliyor yapalım o vakit testimizi

Aynn canim salı gunune geliyor yapalım o vakit testimizi
Valla ben yapıcam kesin Çarşamba durabilrsem perşembe inş çift çizgiyi görürsem kana da giderim hemen 2 günde bir görmezsem 28 i artık benim test günüm senin ne zamandı canım gerçi 13.gün oluyor ayın 28 i ama

Yok canım benim ayın 25 dediler bana 5 . Gün olduğu için yani cuma günü test günüm

Merhaba günde 3 fitil 24 saate göre 8 saatte bir yapılması gerekiyor. Benim sabah 8- öğleden sonra 16- gece 00.00 da benim doktorum saat verdi

Merhaba günde 3 fitil 24 saate göre 8 saatte bir yapılması gerekiyor. Benim sabah 8- öğleden sonra 16- gece 00.00 da benim doktorum saat verdi
Evet 8saatte bir oluyor böyle benim 2. Tedavim bundan önceki tedavimde de ben 9 /15/9 kullandım fitilleri. Düsününce akşam 9da kullanıyorum 11 saat sonra sabah 9da fitili kullanmış oluyorum diğer öğünler 6saatte bir akşam öğününden sabaha çok uzun oluyor

Yaaaaa Test gününe kadar diye kendimi avutuyordum bende Neyse Artık Yeterki Olsun sağlıklı olsunda Daha Ortada yokken Anneliği Öğretiyorlar işte Normal Yolla Gebe Kalanlar Ne şanslı
Ben kalçadan iğne asla vurulamazdım. Böbrek taşı sorunum var onun sancısını bile çekip iğne olmamisligim var ama iste cocuk işi başka. Düşük riski olunca hemen vuruldum.

Okadar tedavi gördüm hiç bu kadar belirti yaşamamıştım kesin oldu bu sefer diyodum. Olmadı ama kısmet değilmiş. Ben Salı günü tekrar vereceğim test ama ilaçlarımı falan hiç dikkatli kullanmıyorum o sonucu gördüğümden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…