2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Cnm Memorial bana 2900 tl hesap cikartmisti bu test icin bilgin olsun o da sadece 2 faktore bakılacaktı. Devlete gidebilirsen daha iyi.

Canım prolutonu kaç günde bir vuruluyorsunuz? Bana normalde 3 gün ara ile vurul demişti sabah yine lekelenmem olunca 2 gün araya düşürdü.

Cnm Memorial bana 2900 tl hesap cikartmisti bu test icin bilgin olsun o da sadece 2 faktore bakılacaktı. Devlete gidebilirsen daha iyi.
Öğretmenim canım, transfer döneminde yeterince okuldan uzak kaldım ve çok zorlayıcı bir süreçti izin konusu. O yüzden mecburen yaşadığım yerdeki özel hastanede yaptıracağım Yine de inceliğin için teşekkür ederim

E biz de öyle yapalım artık madem

Arkadaşlar test sonucum malesef negatif
Canım inşallah iki gün sonrasında artar değerin hakkında hayırlısı olsun benim de değerim 8.gün 33-10.gün 13dü söylemiştim daha önce esas test tarihim yarın inşallah yükselir az da olsa bir umudum var açıkçası sende moralini bozma dur bakalım belki yükselir. Malesef bizlerin bu yolu o kadar yorucu oluyor ki ama umudumuzu kaybetmemeliyiz hayırlısı ile inşallah Allahım tez zaman da kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…