İnşallah canım benim inşallah cümlemize inşallah ama benim bel ağrım çok var kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorumSenin daha az kalmış kuzum hadi hayırlsıı olsun bakalım benim 3.cü gün oldukları için biraz daha beklicem :/
Üzüldüm cnm ya kimyasal mi olmuş acaba ne dedi doktor? Rabbim en kısa zamanda kucagini evlatlarla doldursun sevinclerini yeşertsinArkadaşlar test sonucum malesef negatif
Cnm Memorial bana 2900 tl hesap cikartmisti bu test icin bilgin olsun o da sadece 2 faktore bakılacaktı. Devlete gidebilirsen daha iyi.Aslında çok mühim bir konu. Heleki covid durumundan kaynaklı pıhtılaşmalar artmışken.. yaşadığım yerde araştırma hastanesi yok ama özelde yaptırırım bu hafta içi. Çok sağ ol canım. Aksi bir durum varsa bilmekte fayda olur
Hemşire ilaca devam et iki gün sonra tekrar test ver dediÜzüldüm cnm ya kimyasal mi olmuş acaba ne dedi doktor? Rabbim en kısa zamanda kucagini evlatlarla doldursun sevinclerini yeşertsin
Hemşire ilaca devam et iki gün sonra tekrar test ver dedi
Seninde mi Salı Proluton un :) Benimde öyle salı günü .Valla bende çarşamba yada perşembe bi erken gebelik denemek istiyorum hayatımda ilk defa Denicem tabi sonuc negatifte cıksa üzülmeyeceğim Kanı bekleyeceğim ama en azından bi kez olsun Kaset test bende yaptırdm diyeceğim Gerçekten zaman geçmiyor
Öğretmenim canım, transfer döneminde yeterince okuldan uzak kaldım ve çok zorlayıcı bir süreçti izin konusu. O yüzden mecburen yaşadığım yerdeki özel hastanede yaptıracağımCnm Memorial bana 2900 tl hesap cikartmisti bu test icin bilgin olsun o da sadece 2 faktore bakılacaktı. Devlete gidebilirsen daha iyi.
Son değer kaçtı 7.ve 11 .gün artmıştı degerinizArkadaşlar test sonucum malesef negatif
7.gun 19 du 9. Gün 33 bugün 21Son değer kaçtı 7.ve 11 .gün artmıştı degeriniz
Malesef düşmüşDegerin düşmüş mü canim?
Üzüldüm bu duruma ama ilaçlara devam et dediklerine göre yine de umutları var.7.gun 19 du 9. Gün 33 bugün 21
E biz de öyle yapalım artık mademEvet 8saatte bir oluyor böyle benim 2. Tedavim bundan önceki tedavimde de ben 9 /15/9 kullandım fitilleri. Düsününce akşam 9da kullanıyorum 11 saat sonra sabah 9da fitili kullanmış oluyorum diğer öğünler 6saatte bir akşam öğününden sabaha çok uzun oluyor
İnşallah bunlar belirtidir senin içinİnşallah canım benim inşallah cümlemize inşallah ama benim bel ağrım çok var kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum
5 günde 1 Proluton canım her gün Progestan kalçadanCanım prolutonu kaç günde bir vuruluyorsunuz? Bana normalde 3 gün ara ile vurul demişti sabah yine lekelenmem olunca 2 gün araya düşürdü.
Canım inşallah iki gün sonrasında artar değerin hakkında hayırlısı olsunArkadaşlar test sonucum malesef negatif
Ben de bugün belirti hissetmiyorum… dün vardı ama bugün kaybolduBenim sanki bugun gögüs hassasiyeti hariç hepsi neredeyse kayboldu gibi
Aynen canım benimde öyle korkuyorum valla Böyle olan arkadaşlar var mı acaba? Senin adetin ne zamandı ? Bu arada sana test günü ne zaman demişlerdiBen de bugün belirti hissetmiyorum… dün vardı ama bugün kayboldu