2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Benim de kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor.bel ağrım şiddetli kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, batma vs yok henüz. Bir önceki transferimde daha hissedilir batmalar sancılar vardı fakat negatifti vücudumuzu da çok dinliyoruz.. neye umut bağlayacağımı şaşırdım

Bel Ağrısı Hariç Diğer hepsi bende de mevcut aynn bunların herkeste olabileceğini düşünüp kendi kendime heveslenmiyorum bende napıyım

Ben progestanı göbekten vuruyordum canım. İlk zamanlar yapamadığımdan morarıyordu. Sonrasında olmamaya başladı ve dediğin gibi ağrım olmuyordu. Göbekten denedin mi

Kızlar ben Trombofili paneli yaptırmadım. Yaptırmalı mıyım sizce? Kan sulandırıcı demişsiniz de aklıma takıldı

Ben progestanı göbekten vuruyordum canım. İlk zamanlar yapamadığımdan morarıyordu. Sonrasında olmamaya başladı ve dediğin gibi ağrım olmuyordu. Göbekten denedin mi
Valla canım hastaneden de özellikle kalçadan dediler ve saglık kuruluşunda dediler Oksapar da özellikle göbekten dediler bilmiyorumki ama bugun cok daha iyi uyandım dğn çok yogun sıcak kompress yaptım sanırım iyi geldi yada artık bünyemmi alıştı nedir bilmiyorum

Umarım olmaması daha iidir o zaman Çünkü benim bugun o adet olacakmışım hissi sanki yavaş yavaş kaybolmaya başladı

Ben 2 artik alistim ama ya beni vuct olarak cok yoruyor progestan cabuk yorulma nefes nefese kalma gibi vs.. ruhsal degisimleri hic demiyorum sinirlilik de yapiyor arada
Bende nefes darlığı vs aşırı sinir gibi etkileri yok ilk günler ilaçlardan mıydı bilmiyorum can acısından mı aglama huyum oluyordu ara ara oda geçti ama normal dede duygusal ve çabuk sinirlenebilen bir yapım var doğrudan ilaçlardan diyemiyorum valla sanki hersey normale dönüyor gibi ben anlamadım iyi bişey mi kötü bişey mi bu durum Adet olacakmışım hissi de çok azaldı sadece dokunduğumda gögüs hassasiyetim var Ve günler bi türlü geçmiyor Peki daha ne kadar süre devam edeceksin Progestana ne dediler ?

Aa anladım canım. İki iğneyi göbekten vurmak seni perişan eder hem.

Aa anladım canım. İki iğneyi göbekten vurmak seni perişan eder hem.
Evet daha kötü olurdu heralde canım Bilmiyorum valla bugun daha iyi hissediyorum umarım alıştı bünyem yada sıcaktır etkili olan Ve çok yavaş yaptırıyorum onunda etkisi olabilir 2 gün aglaya aglaya gittigim için saglık kabinine hep aynı hemsire yapıyor halime acıdı galiba en az 5 dk sürüyor iğneyi yapması muhabbet ede ede yapıyor

Yaa canım benimmm Üzülme geçecek tüm bunlar ve bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah Ne güzel bir insana denk gelmişsin ki halden anlayıp sana yardımcı oluyor

Yaa canım benimmm Üzülme geçecek tüm bunlar ve bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah Ne güzel bir insana denk gelmişsin ki halden anlayıp sana yardımcı oluyor
Canımsınn Eminim Sende Güzel Kalbinin Ekmeğini Yiyenlerdensin Rabbim Seninde Kucağını boş bırakmayacak iyiler her zaman kazanacak Evet çok şükür özellikle rica ediyorum Saolsun Çok hassas davranıyor

Progesteron hormonu normal şartlarda 4-5. Aya kadar anne 4-5. Ayndan sonra bebeğin plesantasindan salgılanan bir hormon. Biz şuan doğal olarak salgilayamadigimiz için bebek salgilayincaya kadar iğneler devam eder
Q

Göbekten yapılanın etkisi daha azmış o yüzden bazı doktorlar direk kalçadan başlıyor. Benim gobekten başlamıştı, kanamam olunca Göbekten devam ediyorum 3 günde 1 de kalçadan vuruluyorum. Kalçadan vurulanin depo olduğunu ve daha fazla etki ettiğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…