Benim de kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor.bel ağrım şiddetli kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, batma vs yok henüz. Bir önceki transferimde daha hissedilir batmalar sancılar vardı fakat negatiftisefocan35 Nasılsın canım ?
Dimi inşallah. Evet cok yatırdılar burda herkes yarım saat diyor2 saat cok fazla soylemisler bize yarim saat dinlenin dediler. Bisey olmaz cnm merak etme rahim ici farkli bir yer. Kasıklarda fazla doluluktan agrimistir muhtemelen
Tek Ampul Canım Çok ŞükürCnm kalcadan progestani tek ampul mu vuruluyorsun iki tane mi
Bel Ağrısı Hariç Diğer hepsi bende de mevcut aynn bunların herkeste olabileceğini düşünüp kendi kendime heveslenmiyorum bende napıyımBenim de kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor.bel ağrım şiddetli kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, batma vs yok henüz. Bir önceki transferimde daha hissedilir batmalar sancılar vardı fakat negatiftivücudumuzu da çok dinliyoruz.. neye umut bağlayacağımı şaşırdım
Evet canım bel ağrım geçmiyor karnimda da ağrı oluyor sanki adet olacakmisim gibi yani adet öncesini yaşıyorum gibi umarım öyle olmaz
Ben 2Tek Ampul Canım Çok ŞükürSen
Ben progestanı göbekten vuruyordum canım. İlk zamanlar yapamadığımdan morarıyordu. Sonrasında olmamaya başladı ve dediğin gibi ağrım olmuyordu. Göbekten denedin miProgestan kalçadan hergün ve göbekten Oksapar kan sulandırıcı Hergün göbekten ve 5 günde bir de pruloton kalçadanProgestanı evet çok aşırı derecede yavaş vurdurun ve giderken ampulu alın elinizde iice ısıtın myle yaptırın sonrasında sıcak su torbası bayagı bi tutmanız lazım agrısını yuzde 40-50 böyle azaltabildim ama ona ragmen cok fena
Benim sanki bugun gögüs hassasiyeti hariç hepsi neredeyse kayboldu gibiEvet canım bel ağrım geçmiyor karnimda da ağrı oluyor sanki adet olacakmisim gibi yani adet öncesini yaşıyorum gibi umarım öyle olmaz
Valla canım hastaneden de özellikle kalçadan dediler ve saglık kuruluşunda dediler Oksapar da özellikle göbekten dediler bilmiyorumki ama bugun cok daha iyi uyandım dğn çok yogun sıcak kompress yaptım sanırım iyi geldi yada artık bünyemmi alıştı nedir bilmiyorumBen progestanı göbekten vuruyordum canım. İlk zamanlar yapamadığımdan morarıyordu. Sonrasında olmamaya başladı ve dediğin gibi ağrım olmuyordu. Göbekten denedin mi
Umarım olmaması daha iidir o zamanBenim de kasıklarımda ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor.bel ağrım şiddetli kasık ağrısı, göğüs hassasiyeti, batma vs yok henüz. Bir önceki transferimde daha hissedilir batmalar sancılar vardı fakat negatiftivücudumuzu da çok dinliyoruz.. neye umut bağlayacağımı şaşırdım
Bende nefes darlığı vs aşırı sinir gibi etkileri yok ilk günler ilaçlardan mıydı bilmiyorum can acısından mı aglama huyum oluyordu ara ara oda geçti ama normal dede duygusal ve çabuk sinirlenebilen bir yapım var doğrudan ilaçlardan diyemiyorum valla sanki hersey normale dönüyor gibi ben anlamadım iyi bişey mi kötü bişey mi bu durum Adet olacakmışım hissi de çok azaldı sadece dokunduğumda gögüs hassasiyetim var Ve günler bi türlü geçmiyorBen 2artik alistim ama ya beni vuct olarak cok yoruyor progestan cabuk yorulma nefes nefese kalma gibi vs.. ruhsal degisimleri hic demiyorum sinirlilik de yapiyor arada
Aa anladım canım. İki iğneyi göbekten vurmak seni perişan eder hem.Valla canım hastaneden de özellikle kalçadan dediler ve saglık kuruluşunda dediler Oksapar da özellikle göbekten dediler bilmiyorumki ama bugun cok daha iyi uyandım dğn çok yogun sıcak kompress yaptım sanırım iyi geldi yada artık bünyemmi alıştı nedir bilmiyorum
Evet daha kötü olurdu heralde canım Bilmiyorum valla bugun daha iyi hissediyorum umarım alıştı bünyem yada sıcaktır etkili olan Ve çok yavaş yaptırıyorum onunda etkisi olabilir 2 gün aglaya aglaya gittigim için saglık kabinine hep aynı hemsire yapıyor halime acıdı galiba en az 5 dk sürüyor iğneyi yapması muhabbet ede ede yapıyorAa anladım canım. İki iğneyi göbekten vurmak seni perişan eder hem.
Yaa canım benimmmEvet daha kötü olurdu heralde canım Bilmiyorum valla bugun daha iyi hissediyorum umarım alıştı bünyem yada sıcaktır etkili olan Ve çok yavaş yaptırıyorum onunda etkisi olabilir 2 gün aglaya aglaya gittigim için saglık kabinine hep aynı hemsire yapıyor halime acıdı galiba en az 5 dk sürüyor iğneyi yapması muhabbet ede ede yapıyor
CanımsınnYaa canım benimmmÜzülme geçecek tüm bunlar ve bebişine sağlıkla kavuşacaksın inşallah Ne güzel bir insana denk gelmişsin ki halden anlayıp sana yardımcı oluyor
Progesteron hormonu normal şartlarda 4-5. Aya kadar anne 4-5. Ayndan sonra bebeğin plesantasindan salgılanan bir hormon. Biz şuan doğal olarak salgilayamadigimiz için bebek salgilayincaya kadar iğneler devam ederBende nefes darlığı vs aşırı sinir gibi etkileri yok ilk günler ilaçlardan mıydı bilmiyorum can acısından mı aglama huyum oluyordu ara ara oda geçti ama normal dede duygusal ve çabuk sinirlenebilen bir yapım var doğrudan ilaçlardan diyemiyorum valla sanki hersey normale dönüyor gibi ben anlamadım iyi bişey mi kötü bişey mi bu durum Adet olacakmışım hissi de çok azaldı sadece dokunduğumda gögüs hassasiyetim var Ve günler bi türlü geçmiyorPeki daha ne kadar süre devam edeceksin Progestana ne dediler ?
QBen progestanı göbekten vuruyordum canım. İlk zamanlar yapamadığımdan morarıyordu. Sonrasında olmamaya başladı ve dediğin gibi ağrım olmuyordu. Göbekten denedin mi