Ozellerde ki sistemi bilmem ama devlette 35 yaş üstüne çift embiryo yada 3 yada daha sonraki denemelere çift embiryo yapılıyor. Ama hastalığa göre de yine sistem değişebilirKızlar selam birşey sormak istiyorum. Transferde tek yada iki embroyo seçimini yapabiliyor muyuz yoksa doktur mu karar veriyor
28 Kasım benim de ama 26 kasımda kan vereceğim işe başlayacağım için. Bugün sen de öyle söyleyince baya moralim bozuldu neden belirtilerimiz gitti diye ama Şuan pozitif düşünelim bende. Baya düştü benim modum. Yükseltmemiz lazım modlarıAynen canım benimde öyle korkuyorum valla Böyle olan arkadaşlar var mı acaba? Senin adetin ne zamandı ? Bu arada sana test günü ne zaman demişlerdi
Benim tüplerim alındı ikiz denemek istiyorum ama hacettepe de tedavi görüyorum o zaman ikiz olmayacak sanırım iki embriyo koydursam şansım daha yüksek olur mu acaba diye düşünüyorumOzellerde ki sistemi bilmem ama devlette 35 yaş üstüne çift embiryo yada 3 yada daha sonraki denemelere çift embiryo yapılıyor. Ama hastalığa göre de yine sistem değişebilir
Yok canım öyle dusunme inşallah benimde adet belirtileri olmasında bakalım hayırlısı Allah'tanİnşallah bunlar belirtidir senin içinBenim Adet olacakmışım hissi geçti hafif gögüs hassasiyeti devam ediyor bende olmadı mı acaba diyorum
Canım benim test tarihim 25 Kasım beta ama evde test yapsam mı yapmasam mi die düşünüyorum çift çizgi görememek var sonuçtaKızlar selam transfer tarihi 15 Kasım olanlar hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim göğüs hassasiyeti dışında pekte bir belirtim yok sözlerde durumlar nasil
28 Kasım test günü canım, 1 veya 2 gün öncesinde kan vereceğim.. erken test yapmak istemiyorum, vaktinde gidicemKızlar selam transfer tarihi 15 Kasım olanlar hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim göğüs hassasiyeti dışında pekte bir belirtim yok sözlerde durumlar nasil
Umarim yükselir. Bakalim ilaca devam et dediklerine göre vardır bir bildikleri.Malesef düşmüş
Aynen canım benimde öyle korkuyorum valla Böyle olan arkadaşlar var mı acaba? Senin adetin ne zamandı ? Bu arada sana test günü ne zaman demişlerdi
Evet evet valla bende öyle bayagı gelip gidiyor psikoloji bendede28 Kasım benim de ama 26 kasımda kan vereceğim işe başlayacağım için. Bugün sen de öyle söyleyince baya moralim bozuldu neden belirtilerimiz gitti diye ama Şuan pozitif düşünelim bende. Baya düştü benim modum. Yükseltmemiz lazım modlarıbelirti olunca da olmuyor hormon ilaçları zaten yapıyor bu batma sancıları
Düne kadar adet olacak gibi belirtilerim vardı benimde Onlar geçti Bugun gögüs hassasiyetim devam ediyor diğer belirtiler kayboldu gibi sanki adet oldumda rahatladım gibi oldu . Ben Çarşamba perşembe erken gebelik testi düşünüyorum durumuna göre belki cuma gibide kan yaparım pozitif görmezsem sanırım 28 inden önce kan vermemKızlar selam transfer tarihi 15 Kasım olanlar hangi gün test yapmayı düşünüyorsunuz benim göğüs hassasiyeti dışında pekte bir belirtim yok sözlerde durumlar nasil
Senin ne zamandı adet günün canım Allah KorusunYok canım öyle dusunme inşallah benimde adet belirtileri olmasında bakalım hayırlısı Allah'tan
Bence yapma, 3 gün daha sabredelim. Olumsuz görürsen ilaca da devam etmen gerekiyor daha karışık duygular olurEvet evet valla bende öyle bayagı gelip gidiyor psikoloji bendedeBende Çarşamba perşembe bir erken gebelik düşünüyorum
Ben hiç kaset test yapmadım hayatımda Böyle bir ihtimalin olması bile benim için mucize olduğundan dolayı o duyguyu yaşamak istiyorum sonuç negatifte olsa üzülmeyeceğim sonucta daha erken olmuş olacak ama çift görürsem o mutlulugu da yasamak istiyorumKızlar bu benim ikinci denemem ilki kimyasal olmuştu asla evde test yapmayın o yıkımdan belki de düştü kan için bişey diyemem ama..
Onu bilerek yapıcam canım Kan günüme kadar asla bırakmam zaten ilaçlarımıBence yapma, 3 gün daha sabredelim. Olumsuz görürsen ilaca da devam etmen gerekiyor daha karışık duygular olur
İnşallah canimÜzüldüm bu duruma ama ilaçlara devam et dediklerine göre yine de umutları var.
Sizindemi öyle oldu inşallah bir mucize olur ikimizedeCanım inşallah iki gün sonrasında artar değerin hakkında hayırlısı olsunbenim de değerim 8.gün 33-10.gün 13dü söylemiştim daha önce esas test tarihim yarın inşallah yükselir az da olsa bir umudum var açıkçası sende moralini bozma dur bakalım belki yükselir. Malesef bizlerin bu yolu o kadar yorucu oluyor ki ama umudumuzu kaybetmemeliyiz hayırlısı ile inşallah Allahım tez zaman da kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin
Amin inşallah canımSizindemi öyle oldu inşallah bir mucize olur ikimizede
Merhaba hangi aşamadasınız ? Ege’de kime gidiyorsunuz?merhaba arkadaşlar ben 15.11.2022 de ilaç kullanmaya başladım yani tedavim yeni başladı transver işlemi yumurta toplama işlemi kaç gün sürüyor işlemler nasıl ilerliyor