2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Göbekten yapılanın etkisi daha azmış o yüzden bazı doktorlar direk kalçadan başlıyor. Benim gobekten başlamıştı, kanamam olunca Göbekten devam ediyorum 3 günde 1 de kalçadan vuruluyorum. Kalçadan vurulanin depo olduğunu ve daha fazla etki ettiğini söyledi.

Doğrudur canım. Bana göbekten yap demişlerdi. Bir sonrakinde sorarım doktora🙏

Sizin progestanlar kaç mg?

Progesteron hormonu normal şartlarda 4-5. Aya kadar anne 4-5. Ayndan sonra bebeğin plesantasindan salgılanan bir hormon. Biz şuan doğal olarak salgilayamadigimiz için bebek salgilayincaya kadar iğneler devam eder 😇
Q

Göbekten yapılanın etkisi daha azmış o yüzden bazı doktorlar direk kalçadan başlıyor. Benim gobekten başlamıştı, kanamam olunca Göbekten devam ediyorum 3 günde 1 de kalçadan vuruluyorum. Kalçadan vurulanin depo olduğunu ve daha fazla etki ettiğini söyledi.
4-5 Ay mı 🙈Ee bebek kalp atımı duyulduktan sonra normal gebelikten farkı yok deniyordu 🙈🥰 Nerede Kaldı Doğal Siklus Transfer 🤦🏻‍♀️😂Neden korkarsam başıma geliyor 🙈

Kızlar ben Trombofili paneli yaptırmadım. Yaptırmalı mıyım sizce? Kan sulandırıcı demişsiniz de aklıma takıldı
Cnm memorial bu konuyu biraz es geciyor gibi geliyor bana. Ben de yaptirmadim ama bundan onceki tedavimde de 2 embriyo transfer olmustum ama birisi hic gelismedi birisi de bostu. Benim de kafama kan sulandirici meselesi takikdi. Gonül hanimla konustum (o gün Yucel bey yoktu) iste dedim Acibadem Bahceci gibi merkezler pihtilasma olmasa dahi tedbiren kan sulandirici kullaniyorlar. Bana biz onlar degiliz gibi bisey soyledi. Isterseniz yaptirin dedi baslamamam gerektigini soyledi. Neyse sonra Yucel hoca ile konusunca bu tedavimde coraspirin kullaniyorum. Bence yaptir egirim arastirma hastanelerinin genetik bolumunden randevu alip yaptirabilirsin.

Valla canım hastaneden de özellikle kalçadan dediler ve saglık kuruluşunda dediler Oksapar da özellikle göbekten dediler bilmiyorumki ama bugun cok daha iyi uyandım dğn çok yogun sıcak kompress yaptım sanırım iyi geldi yada artık bünyemmi alıştı nedir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Cnm senin kullandigin progestan zaten gobekten vurulmaz aman iyi ki gobekten vurdurmaya kalkmamissin😁😁 Gobekten vurulan progestan dex ve 25 mg bildigim kadarıyla. Kalcadan olan 50 mg. Yavaş yavaş alisiyor.
Ve igneler hamileligin 10. Haftasına kadar kullaniliyor progestan icerikli vajinal tabletler de tabii ki aynı sekilde. Kanama durumu vs. olmazsa bu sekilde.
Fakat oksapar doguma kadar bildigim kadarıyla. Yani onu kafana göre bırakamıyorsun

Bende nefes darlığı vs aşırı sinir gibi etkileri yok ilk günler ilaçlardan mıydı bilmiyorum can acısından mı aglama huyum oluyordu ara ara oda geçti ama normal dede duygusal ve çabuk sinirlenebilen bir yapım var doğrudan ilaçlardan diyemiyorum valla sanki hersey normale dönüyor gibi ben anlamadım iyi bişey mi kötü bişey mi bu durum Adet olacakmışım hissi de çok azaldı sadece dokunduğumda gögüs hassasiyetim var Ve günler bi türlü geçmiyor 🤦🏻‍♀️Peki daha ne kadar süre devam edeceksin Progestana ne dediler ?
Cnm adet günün gecti mi peki mesela benim de bi ara tam adet olacakmisim gibi artik karın guruldaması kasık agrilari olur aynü bende onlar olmustu hatta o simdi hic bisey yok. Gogüs hassasiyeti de yok.

Cnm adet günün gecti mi peki mesela benim de bi ara tam adet olacakmisim gibi artik karın guruldaması kasık agrilari olur aynü bende onlar olmustu hatta o simdi hic bisey yok. Gogüs hassasiyeti de yok.
Benim devam ediyor bel ağrım hiç kesilmedi göğüs hassasiyeti kasık ağrısı sanki adet olacakmisim gibi ve bugün 5.gunumuz

Canım hayirli olsun kacin gün 67 çıkmıştı zaten yüzde 66 artması yeterliymis gayette iyi artmış masallah
Canım transfer günü dahil 8. gün 67 10.gün 124 çıktı ya gerçi 10 birim kadar eksik ama yüzde 60 üstü artış olması yeterliymiş
İnsan ister istemez en ufak şeye takılıyor 🤷🏼‍♀️

Cnm memorial bu konuyu biraz es geciyor gibi geliyor bana. Ben de yaptirmadim ama bundan onceki tedavimde de 2 embriyo transfer olmustum ama birisi hic gelismedi birisi de bostu. Benim de kafama kan sulandirici meselesi takikdi. Gonül hanimla konustum (o gün Yucel bey yoktu) iste dedim Acibadem Bahceci gibi merkezler pihtilasma olmasa dahi tedbiren kan sulandirici kullaniyorlar. Bana biz onlar degiliz gibi bisey soyledi. Isterseniz yaptirin dedi baslamamam gerektigini soyledi. Neyse sonra Yucel hoca ile konusunca bu tedavimde coraspirin kullaniyorum. Bence yaptir egirim arastirma hastanelerinin genetik bolumunden randevu alip yaptirabilirsin.
Aslında çok mühim bir konu. Heleki covid durumundan kaynaklı pıhtılaşmalar artmışken.. yaşadığım yerde araştırma hastanesi yok ama özelde yaptırırım bu hafta içi. Çok sağ ol canım. Aksi bir durum varsa bilmekte fayda olur

Cnm senin kullandigin progestan zaten gobekten vurulmaz aman iyi ki gobekten vurdurmaya kalkmamissin😁😁 Gobekten vurulan progestan dex ve 25 mg bildigim kadarıyla. Kalcadan olan 50 mg. Yavaş yavaş alisiyor.
Ve igneler hamileligin 10. Haftasına kadar kullaniliyor progestan icerikli vajinal tabletler de tabii ki aynı sekilde. Kanama durumu vs. olmazsa bu sekilde.
Fakat oksapar doguma kadar bildigim kadarıyla. Yani onu kafana göre bırakamıyorsun
Yaaa öylemi bilmediğim için 🙈İyiki öyle yapılmamış zaten :) 10.cu hafta diyosun 🤦🏻‍♀️🙄Hmm Napalım saglık olsun peki oksapar kan sulandırıcı ya ben coraspirinde kullanıyorum ve tedavi önce kan pıhtılasma duruma da bakıldı bende tüm degerlerim normal cıktı aslında

X