- 12 Aralık 2020
- 3.410
- 12.040
- 26
Ayy çok güzel maşallah Rabbim devamını sağlasın inşallahKasım topiğine gelebilirmiyim derken burdayım çok şükür 15 Şubat sat. Tüp bebek ikinci deneme bugün kan verdim sonuç 107,9
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok güzel maşallah Rabbim devamını sağlasın inşallahKasım topiğine gelebilirmiyim derken burdayım çok şükür 15 Şubat sat. Tüp bebek ikinci deneme bugün kan verdim sonuç 107,9
Ne zaman kaç çıkmıştı betaay tüh ben yarın binleri bulur da belki keseyi görürüm diye heveslenmiştim
Tabi ki bide bulunduğum yerde devletteki doktorlar hiç umursamıyorlar geçen sefer düşüğüm başladığında hiç bişey yapma gereği duymadı adamlar bekle düşsün dedi açık açık. Oysaki 1 damla kanamada gitmiştim. Alışmışlar salla başı al maaşı.Neye göre bakılıyor bilmiyorum bende hiç bakmadı ama geçenlerde bir lekelenme ve ağrı yaşadım o zaman yerleşme kanaması dedi yerleşmeden sonra çok az da olsa düşük riski var dedi 3 tane iğne yazdı progesteron iceriyormus o da onları yaptırdım . Aynen acil durumlar için numara önemli ya ben gecenin 10 unda adamı aradım lekelenme ağrı olunca sağolsun hemen ulttrason çektir beni ara falan dedi
Daha fazla artan bile oluyo degısıyo az artmasın da cok cok katlasın insallah süreç sıkıntılı zaten kafan rahat olmuyo hiç bisekildeOkyanus canım o zaman benim yarın ki değerim 500-600 civarı birşey çıkmalı benim hesabıma göre de 1500 civarı çünkü ben bazı kadınlarımızın değerlerine bakıyorum çoğunun her gün iki kat artmış yaklaşık şekilde
benim bat 4 mart 1.2 ydi, 8 mart 27.24 çıktı üçüncü olarak yarın vereceğimNe zaman kaç çıkmıştı beta
Bide yerleşme kanamasından sonra bu oranlar geçerli olmasızın fazla artıyormuş. Yerleşme kanamask yaşamayan kadınlarda da o döneme denk gelen an aynı şey oluyormuş. örnek olarak ben yaşamadım 2 sinde gittim 38 di 7 sinde 738 di hatta çoğul gebelik sanıp korktum doktor halime gülerek açıklamıştı
Edit: artıyormuş yanlış bir tabir olur artabiliyormuş demek daha doğru
Benim de kasıktan iç bacağıma sancı giriyordu reglden 2-3 gün önce. Göğüste hiçbir değişiklik olmadı. Herkesin gebeliği farklı.kızlar biraz erken gebelik belirtiilerinden bahsedebilir misiniz sordum ama kimse cevap vermedi. Benimde 5 günüm var reglime inşallah güzel haberi alırım. göğüs hassasiyeti ve ara ara kasıktan bacağa kadar giren kramplar dışında bi problemim yok. siz ilk ne zaman anladınız?
Bana da hapşırırken oldu, bıçak saplandı sankiKızlar gülünce öksürünce kasığıma anlık sancı vurdu 2 kere. Size de olmuşmuydu?
Verdiğin saat e göre biraz değisir ama genel olarak oyle zaten aynı kapı 48 saat 2 gün 72 saat 2.5 gün kimi yüzde 60 artıs diyo kimi baska sey diyo ama genel olarak düzenli katlamalı değer Allah sağlıklı gebelikler gecirmeyi nasip etsin ınsallah burdaki herkese baskı basına sitresli hem veya baktırma hem kese yerinde mi hem kalp atısı basladı mı her evre sitresBende 2000 küsür olduğu halde alttan bakıldı onda bile zor görüldü sıkıntı yapmayın imkansız o beta ile görülmesi
48 72 saataralıpında iki katı veya 48 saatte yüzde yetmiş arması lazımmış aslında. 2 günde bi iki katı olayı bi tık yanlış buna göre
Canım duphaston da bir progesteron bu arada vermıs zatenBende tam bana da bakılmadı yazacaktım
Bana düşüğüm olmasına rağmen bakılmadı
. Aşırı sancım olursa diye duphaston verdi Allah korusun acil durumlar için numarası var zaten.
Biliyorum ben vermedi demedim ki zaten. Bakılmadı dedim. Karıştırdınız herhaldeCanım duphaston da bir progesteron bu arada vermıs zaten
Muhtemel olarak yerleşirken verdiniz en son inşallah yarın binleri görürsünüz belki daha bile fazladırbenim bat 4 mart 1.2 ydi, 8 mart 27.24 çıktı üçüncü olarak yarın vereceğim
Bakılmadı diyince bilmiyosun belki diye düşündüm ondan dedim bakmadan vermiş hatta garantilemişBiliyorum ben vermedi demedim ki zaten. Bakılmadı dedim. Karıştırdınız herhalde
ayy inşallah keseyi görebilirimMuhtemel olarak yerleşirken verdiniz en son inşallah yarın binleri görürsünüz belki daha bile fazladır
İnsan ne olsa korkuyor vallaBana da hapşırırken oldu, bıçak saplandı sanki
Bakılmadı diyince bilmiyosun belki diye düşündüm ondan dedim bakmadan vermiş hatta garantilemiş
İnşallah göremezseniz de korkmayın beni devlet doktoru bikaç dk korkutup şoka sokmuştu Allahtan şokum kısa sürdü de fazla stres olmadım 2 bin küsür olduğu halde kese yeni görünür hale gelmiştiayy inşallah keseyi görebilirim
çocuk konusundaki şakaları hiç sevmem insanın yüreği ağzında bekliyorDoktor eskiden çalıştığım hastanedeki bi doktor hastaneye güvenim yok ama doktora var
İnşallah göremezseniz de korkmayın beni devlet doktoru bikaç dk korkutup şoka sokmuştu Allahtan şokum kısa sürdü de fazla stres olmadım 2 bin küsür olduğu halde kese yeni görünür hale gelmişti
Şaka yapmadı ki kese elips dedi dengesiz. Soluğu özelde aldım güldüler resmen.çocuk konusundaki şakaları hiç sevmem insanın yüreği ağzında bekliyor
Ben de lekelenmeden dolayı yaptırmıştım hatta sonuç hemen cikmayacak dediler doktorum sonucu beklemeden başlattı progesteron meğer baya yüksekmiş ben de kullanmış oldum ama zararı yok ne kadar yuksek o kadar iyi dedi daha önce dış gebelik ve kimyasal oldu belki o yüzden tedbir amaçlıdır her doktorun yaklaşımı farklı isteNeye göre bakılıyor bilmiyorum bende hiç bakmadı ama geçenlerde bir lekelenme ve ağrı yaşadım o zaman yerleşme kanaması dedi yerleşmeden sonra çok az da olsa düşük riski var dedi 3 tane iğne yazdı progesteron iceriyormus o da onları yaptırdım . Aynen acil durumlar için numara önemli ya ben gecenin 10 unda adamı aradım lekelenme ağrı olunca sağolsun hemen ulttrason çektir beni ara falan dedi