2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Canım 179 da Zeren kese gozukmez ki alttan muayne de bile 1500 lerde gözüküyo düzensiz mi artıyo hcg

Sen de kanama yasamistin di mi. Ben de yarin kan vercem tekrar degerim artmis mi diye şimdiden kafamda.
7-8 damla pembemsi değişik bir akıntı ile beraber gelmişti bidaha gelmedi canım. En son 10 martta vermiştim. İnşallah değerlerim de güzel artış olmuştur. Güzel haberler ile gel canım sende

179da nasil kese gorebilir ki zaten. Imkansiz yani alttan da baksa. 1500lerde bilr anca alttan görünür o bile anca yani

7-8 damla pembemsi değişik bir akıntı ile beraber gelmişti bidaha gelmedi canım. En son 10 martta vermiştim. İnşallah değerlerim de güzel artış olmuştur. Güzel haberler ile gel canım sende
İnsallah hepimiz guzel sonuclarla devam ederiz. Anneligin her ani ayri stres

Evet canım stresten kalbim durucak. Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten
Ebe bi arkadasim var dunden beri kizi rahat birakmiyorum. Tarifin yerlesme kanamasina benziyo merak etme kimyasala donse coktan artardi kanaman diyo. Saglikli degilse zaten ne yapsan da tutunamaz rahat ol tehlikeli bi durum degil bence diyo ama benim icim neler neler dusunuyo ilk gebelikte yasamayinca bi de...

Oyle dogunca da oyle devam ediyo annelik demek sürekli bi kaygı demek zaten

Duanı et uyu canım kotu dusunup kötüyü cagırma
Oyle valla. Bebegi dusunup kanama artmasin aman deyip yatiyorum. Oglum geliyo sirnasiyo onla ilgilenemiyorum.diye ona uzuluyorum bu sefer. Tam.delilik

Canım 179 da Zeren kese gozukmez ki alttan muayne de bile 1500 lerde gözüküyo düzensiz mi artıyo hcg
98 di sonra 179 oldu bide şimdi kan verdim bakalım bunun sonucu ne çıkıcak, keseyi göremedi diye öyle dedi

Oyle valla. Bebegi dusunup kanama artmasin aman deyip yatiyorum. Oglum geliyo sirnasiyo onla ilgilenemiyorum.diye ona uzuluyorum bu sefer. Tam.delilik
Onla da ilgilen tabi oyle de olmaz benim de bir oglum var 4 bucuk yasında ben de dolanıyorum uyku saati gelince onla dınlenıyorum bi sekılde oluyo geçiyo sabah zorlanıyorum ben de miğde bulantım cok kotu oluyo

98 di sonra 179 oldu bide şimdi kan verdim bakalım bunun sonucu ne çıkıcak, keseyi göremedi diye öyle dedi
Artışın guzel olmus canım niye kimyasal olsun kese güzükmez ki zaten hemen bu degerle saçma yani oyle demesi 3000 üzeri karından 1500 vajinalden gozukur en garantisi adet 7 gün gecınce gideceksin valla hiç canını sıkma sımdı hcg degeri ögren bş daha gıtme bekle geçsin cıkan sonuca gore hesapla ona göre git kese için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…