- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
Bugun grev ya bi sey yapmazlarBende de olmuştu canım bat günüme yakın tek seferlik ağrım da olmuştu doktorum progestan başlamamı istemişti tedbir amaçlı hala kullaniyorum sen de bir danış istersen Progestan rahatlatıyor
Ağrılar normalmiş canım çok şiddetli olmadığı sürece gönlünü ferah tut bugün ben de doktorun istediği kan tahlillerini vereyim diye gittim aile hekimine kan almadilar
bende sabah gittim aile hekimliğine bir tane acil için doktor vardı oda bakmıyoruz dediBende de olmuştu canım bat günüme yakın tek seferlik ağrım da olmuştu doktorum progestan başlamamı istemişti tedbir amaçlı hala kullaniyorum sen de bir danış istersen Progestan rahatlatıyor
Ağrılar normalmiş canım çok şiddetli olmadığı sürece gönlünü ferah tut bugün ben de doktorun istediği kan tahlillerini vereyim diye gittim aile hekimine kan almadilar
İnşallah canım.Hadi bakalım guzel haberlerle gel canım
yaşadığım yerde tek hastane var canım bakmıyolar 3 gün sağlık ocaklarıda bakmıyoHastaneni ara cnm bazı hastanelerde drlar varmış.kan vermek için
Canim ven sağlık ocağında verdim. Hastaneyi de aradım doktorlar varmış.Bugun grev ya bi sey yapmazlar
Anladım canım benimde öyle yaşadığım yerde bi hastane var sabah aradım sordum doktorlar varmı diye evet var dediler, sağlık ocağına gittim şans eseri açıksa diye . Açıkmış kan verdim bendeyaşadığım yerde tek hastane var canım bakmıyolar 3 gün sağlık ocaklarıda bakmıyo
iyi denk gelmişsinAnladım canım benimde öyle yaşadığım yerde bi hastane var sabah aradım sordum doktorlar varmı diye evet var dediler, sağlık ocağına gittim şans eseri açıksa diye . Açıkmış kan verdim bende
Evet canım şansıma . Tanıdık doktor var sordum hastanelerin başkhekimlerini külliyeye çağırmışlar 2 güne indirin diye bugün. Sağlık ocağındaki dr mecbur geldik dedi bana.iyi denk gelmişsin
yani bu işe bir çözüm bulmaları lazım sağlık bu başka birşeyde değil ki mağdur oluyoruzEvet canım şansıma . Tanıdık doktor var sordum hastanelerin başkhekimlerini külliyeye çağırmışlar 2 güne indirin diye bugün. Sağlık ocağındaki dr mecbur geldik dedi bana.
3 gün kan muayene yokmuş perşembe ve cuma da zaten kan verilmiyor burda haftaya pazartesi gelin dediler yani, yarin için devlet hast randevum var bi ihtimal bakarlarsa ordan isticem artik tahlilleri belki keseyi de görürüm tekrarBugun grev ya bi sey yapmazlar
Benim hamilelik belirtilerimden biri de oymuş sonradan farkettim ve sende de görünce yazayım dedim bende hamile olduğumu bilmeden sağ kasığım şişmişti taş gibiydi korktum hatta kötü birsey var sandım bı kaç gün sonra test yapinca pozitifi gördüm ve bebek hala ulttrasonda sağ tarafımda gözüküyorKızlar yerleşme kanaması bende olmadı başka olmayan varmı ? Birde benim rahimin sağına doğru hafif şişlik var kesenin orda olma olasılığı varmıdır
İyi yapmıssın canımİnşallah canım.
Çarşamba günü ve cuma günüde vericem artışları normal ise bir daha vermicem. 19 Mart randevu aldım Ankara’da özelde.
Demekki onlar grev yapmıyo yerine göre degısıyo demekki bugun sıkıntı cunkuCanim ven sağlık ocağında verdim. Hastaneyi de aradım doktorlar varmış.
İnsallah canım valla sacma oldu iste ciddi işi olan ne yapcak yani sağlık bu önemli3 gün kan muayene yokmuş perşembe ve cuma da zaten kan verilmiyor burda haftaya pazartesi gelin dediler yani, yarin için devlet hast randevum var bi ihtimal bakarlarsa ordan isticem artik tahlilleri belki keseyi de görürüm tekrar
Benim henuz bi doktorum uok ama devam ederse giderim ben de. Sagol cnmBende de olmuştu canım bat günüme yakın tek seferlik ağrım da olmuştu doktorum progestan başlamamı istemişti tedbir amaçlı hala kullaniyorum sen de bir danış istersen Progestan rahatlatıyor
Muhtemelen değişiyor canım . Yarın ne olur kim bilir . Şuan dua ediyorum değerim güzel artmış olsunİyi yapmıssın canım
Demekki onlar grev yapmıyo yerine göre degısıyo demekki bugun sıkıntı cunku
İçini ferah tut canım insallah güzel güzel artıyordurMuhtemelen değişiyor canım . Yarın ne olur kim bilir . Şuan dua ediyorum değerim güzel artmış olsun
Evet canım batma olması normal bende de oluyorAnne adayları günaydındün testim pozitif çıktı ama grev yüzünden kan veremicem bir kaç gün bulunduğum yerde özel hastanede olmadığı için beklicem mecbur size birşey sormak istiyorum rahimde sürekli batma hissediyorum regli ağrısından farklı olarak ilk öğrendiğiniz haftalarda bunu yaşayanınız oldu mu normal mi acaba?
Yüksek ihtimal öyle çünkü bata 4 gün kala negatif çıkmıştı testim.sizin de mi geç döllenme olmuş acaba?
Sen de kanama yasamistin di mi. Ben de yarin kan vercem tekrar degerim artmis mi diye şimdiden kafamda.Muhtemelen değişiyor canım . Yarın ne olur kim bilir . Şuan dua ediyorum değerim güzel artmış olsun