2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Artışın guzel olmus canım niye kimyasal olsun kese güzükmez ki zaten hemen bu degerle saçma yani oyle demesi 3000 üzeri karından 1500 vajinalden gozukur en garantisi adet 7 gün gecınce gideceksin valla hiç canını sıkma sımdı hcg degeri ögren bş daha gıtme bekle geçsin cıkan sonuca gore hesapla ona göre git kese için
Öyle yaparım canım hayırlısıyla sonucum çıksında olmadı bide özele giderüm 😕

Onla da ilgilen tabi oyle de olmaz benim de bir oglum var 4 bucuk yasında ben de dolanıyorum uyku saati gelince onla dınlenıyorum bi sekılde oluyo geçiyo sabah zorlanıyorum ben de miğde bulantım cok kotu oluyo
Yok dun kanama olunca mecburen yattim yoksa ilgilenmeden olmuyo ki o da anne kuzusu. Ikimizinki de yasitmis. Kalkamayinca sarilip koklasiyoruz mecbur

Ufak çaplıe bir moralimi bozdu 😕
Yani bak degerin artmiyodur ya da 6haftaligi gecmissindir ama keseyi goremiyodur vs o zmn olumsuz mu diye dusunun ama daha imkansiz yani en iyi cihazla bile gorunemez. Zaten o yuzden takibi hcg yle yapiliyo bu donem. Bak benim bat dundu. Ebe arkqdasim bana taa 10gun sonra git muayeneye erken daha diyo

430 lu rakamları gecerse sımdı ki degerinde kaba taslak hıç korkma artısı tamamlarsa insallah yüksek cıkar sen içini ferah tut 🙏
İnşALLAH 11inde vermiştim en son 3. Günü bugün

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕
Canım çok normal hatta kese 2000-3000 arası görünüyor. Ben bu yüzden doktora gitmedim bile kan verip beta mı takip edicem öyle gidicem

Kızlar dualarınıza ihtiyacım var, değerim 179 ama doktor keseye baktı göremedi rahmin kalın ama kese henüz oluşmamış dedi,keseyi 1500 lerde görüyoruz zaten ama kimyasal olabilir dedi,kan tahlili verdim tekrardan, lütfen dua edin o kadar umut ettim Sevindim sonu hüsranla bitmesin kendimi zor toparlarım 😕
Sürekli gittiğin doktor mu bu canım biraz tuhaf geldi bana şuan vajinal bile gözükmez nasıl bir doktor o 🤦🏻‍♀️ benim değerler 400 olduğunda bile doktor 1 hafta sonra gel bana dedi kese gözükmez dedi 5+2 olduğumda gittim o zaman bile çok küçüktü araya araya zor buldu diyebilirim sakın moralini bozma bence rabbimin izniyle bebisin seninle kan sonuçların güzel çıkacak ben hissediyorum🤲🤲🥰🥰🥰

Ne oluyor peki cinsiyet ☺️
Sen alttan baktırmıştın dimi kuzu
dur kuzum sakin ol Allahın izniyle bebek seninle, artış için zaman ver ve sakın stres yapma unutma herşeyim başı stres, kan sonucun ne zaman çıkacak sana dua ediyorum Rabbim güzel haberler aldırsın sana ❤️

Slm..yeni uyeyim..cok bilgimde yok naptigmiza dair ama..bende 14subat son adet tarihi...bu hafta dr gidicem bakalim...benim 2. Cocugum beklenmedik bi durum oldu bakalim hakkimizda hayirlisi...saglikla gelsin herkesin bebisi....surekli birileriyle konusup kafami dagitasim var korkularm cok..belki burda sizlerle azda olsa icim rahatlar..ben kendimi hic 2cocuk anasi dusunmemistim...umarim korku yerini mutluluga birakir ama su an gogsum daraliyorrrr

X