2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Dualarınıza ihtiyacım var gerçekten moralimi bozdu
Hic moralini bozma benim hep bhcg degeri gününe göre ve haftasına göre sınırda gidiyordu her gün günde 1 tane avakado tüketmeye calis hem tutunmasina yardımcı oluyor hemde bhcg değerini yükseltiyor benimkini baya artırmıştı

Kızlar adetime 3.gun kala beta değerim 49 çıktı 4 gün sonra tekrar kan verdim 438 çıktı 4 günde 10 kat artış normal mi sizce yarın tekrar kan vereceğim iki günlük artışa bakacağım.

Kızlar adetime 3.gun kala beta değerim 49 çıktı 4 gün sonra tekrar kan verdim 438 çıktı 4 günde 10 kat artış normal mi sizce yarın tekrar kan vereceğim iki günlük artışa bakacağım.
Çoğul gebelik olabilir ya da beta değerleri kişiden kişiye değişiyor fazla yükselip tek gebelik olan da var benim 48 saatte aynı yerde aynı saatte 4 katı artış oldu

Çoğul gebelik olabilir ya da beta değerleri kişiden kişiye değişiyor fazla yükselip tek gebelik olan da var benim 48 saatte aynı yerde aynı saatte 4 katı artış oldu
26 Mart'ta ilk muayenem var bakalım orda belli olur hayırlısıyla

Hakkımızda hayırlısı olsun canım ya

Hadi ya herkeste farklı oluyomuş demekki

Hangi gün verdin ilk ve 4 gün sonra onu yazarsan hesaplama yapabılirim

Benim reglye 5 gün kala 78 çıktı,üzerinden 5 gün geçti 1025 oldu bence normal yani doktor olumsuz bişey söylemedi

evet kuzum alttan görmüştük keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…