Yazdım ama hemşire hanım hala donmedi nasıl bir sistem anlamıyorumDoktoruna yazsan aslinda
Hangi ilaclari kullanıyorsun ?Yazdım ama hemşire hanım hala donmedi nasıl bir sistem anlamıyorum
Progestan fitil prolutex igne estrofem d vit oksapar folik asitHangi ilaclari kullanıyorsun ?
Yavrum araştırdımda normal diyorduBende öyle bişey yok kuzu bi baktır hastanede
Evet benimde ki o şekilde sarıda geliyorBenim var bazen seffaf bazen beyaz bazen sarı hiç birsey anlamadim
Normal demek ki canım yinede söyleriz bir sonraki kontroldeEvet benimde ki o şekilde sarıda geliyor
Ya bir caresi yok mu peki ne iyi gelir ben normalde hiç yasamazdım kabızlık aynı zamanda karnım çok sert ve şişlik varBenim ilk 2 sağ çocuklarımda tek belirti kabızlıktı kuzum
Canım benim ezince hoşuma gitmiyor dilimleyip bol limon tuz zeytinyagi o şekilde yiyebiliyorumAaa böyle şeyleri okuyunca daha çok hevesleniyorum. Gamzeli olsun istiyorum bebeğim
Ayva çekirdeğini iyi söyledin canım, bak onu bilmiyordum. Şart böyle şeyleri bilmek
Çatlaklar için şimdiden araştırmalara başladım bakalım ne alacağım
Avokadoyu nasıl tüketiyorsun? Ben Bi defa yaptım sarımsakla falan ama sevemedim belki de ben yapmasını bilememişimdir
Ultrasonla gördü canımCanım alttan mı gördüler ultrasaonla mı
Allah yavrunu sana bagislasin canım inşallah her şey yoluna girer dinlen çok yorma kendini geçecektir bu zor zamanlarda moralini bozma dualarım seninleHayırlı akşamlar
Dün katıldım aranıza bende
Normalde 15 de olan kese randevum malesef yoğun lekelenme ile bugün apar topar gittim
Kese 7.7 mm miş minicik gördüm onuama çok hareketliymiş o yüzden lekelenmem var
Yolk mu ne deniyor ona kadar gördü doktorum kesenin gelişimi güzel dedi ama bu hareketli olması pek istediğimiz durum değil dedi aşagıya kaymaya çalışıyormuş
İlaçsız başladığım serüvene progestan dex i iki yaptı birde proluton eklendi 3 günde bir olarak
Kan aldı sonucuna görede yatış verebiliriz dedi
Dualarınız da bizede yer verir misiniz
Hiçbir şey kullanmadım canım maalesef düşük tehlikesi atlattım sırf bu kabızlıktan dolayı kızımda gebercektim nerdeyse sanki karnım burnuma gelmeden daha doğum yapıyor gibiydim düşün artık öyle kabızdım. Şimdi ne iyi gelir bilmem ama galiba üzüm kurusu diye biliyorumYa bir caresi yok mu peki ne iyi gelir ben normalde hiç yasamazdım kabızlık aynı zamanda karnım çok sert ve şişlik var
Aminn canımAllah yavrunu sana bagislasin canım inşallah her şey yoluna girer dinlen çok yorma kendini geçecektir bu zor zamanlarda moralini bozma dualarım seninle
Aynen canım söylerizNormal demek ki canım yinede söyleriz bir sonraki kontrolde
Benide kalp atışı için 17 martta çağırdı hayırlısıyla duyarız inşallahUltrasonla gördü canım
Hımm bide öyle deneyeyim faydası varsa Bi şekilde yenecek o avokadoCanım benim ezince hoşuma gitmiyor dilimleyip bol limon tuz zeytinyagi o şekilde yiyebiliyorum
Prolutex okur musun bı içeriğini alerjik birşey varmiymis içinde diğerlerini bizde kullanıyoruz bişey olmadıProgestan fitil prolutex igne estrofem d vit oksapar folik asit
Ay valla oluyorKızlar gülmeyin ama kasıklarda karın tarafınızda tatlı tatlı kaşıntılar oluyor mu