- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
Malesef e nabiza sonuç düşmemiş 15.30 gibi sağlık ocagimi aradım doktor çıkmış yarın sabah arayıp öğreneceğim inşallah canım merak içerisindeyimHEYECANLIYIM canım naptın sonucu aldın mı?
Tamam tatlım merakla bekliyorumMalesef e nabiza sonuç düşmemiş 15.30 gibi sağlık ocagimi aradım doktor çıkmış yarın sabah arayıp öğreneceğim inşallah canım merak içerisindeyim
Genişleme olduğu için mi kuzum sence? Tatlı tatlı kaşınıyo Bi de işyerinde yaniAy valla oluyor
Ay benim babamda Gamze var,4 kardeşiz 4 ümüze de ondan geçmiş acaba benden de bebeğime geçer mi hiç aklıma gelmediCanım benim ezince hoşuma gitmiyor dilimleyip bol limon tuz zeytinyagi o şekilde yiyebiliyorum
Ayni sorunu yaşadım endol fitil kullanıp rahatladım hemşire tavsiyesi ile ilaclar aşırı etkiliyor beni zorda kalınca yapıyorum belki fikir olurYa bir caresi yok mu peki ne iyi gelir ben normalde hiç yasamazdım kabızlık aynı zamanda karnım çok sert ve şişlik var
Evet canım yani affedersin elim sürekli kasıklarımda bi kaşıntı var bende alerji mi oldum diyordumGenişleme olduğu için mi kuzum sence? Tatlı tatlı kaşınıyo Bi de işyerinde yani
Ah kuzum çok geçmiş olsun hepsini atlatacaksin Allah'ın izniyle.Hayırlı akşamlar
Dün katıldım aranıza bende
Normalde 15 de olan kese randevum malesef yoğun lekelenme ile bugün apar topar gittim
Kese 7.7 mm miş minicik gördüm onuama çok hareketliymiş o yüzden lekelenmem var
Yolk mu ne deniyor ona kadar gördü doktorum kesenin gelişimi güzel dedi ama bu hareketli olması pek istediğimiz durum değil dedi aşagıya kaymaya çalışıyormuş
İlaçsız başladığım serüvene progestan dex i iki yaptı birde proluton eklendi 3 günde bir olarak
Kan aldı sonucuna görede yatış verebiliriz dedi
Dualarınız da bizede yer verir misiniz
Bana da dedi direk kanama falan yok cok sükür ama kalp atışı duyana kadar ilişki olmasın dediKızlar ya kafama takıldı bu dönemlerde ilişkiye girilir mi yoksa bebeğe zararı olur mu?
Bu ara doktorlar bence herkese diyo bi arkadasın hamile ona da demiş kalp atışı duyana kadar olmasın diyeBence sor ben sormadan doktor direk kalp atışı duyuluncaya kadar yasak koydu bana.
Zaten ne olduysa onu vurduktan sonra olduProlutex okur musun bı içeriğini alerjik birşey varmiymis içinde diğerlerini bizde kullanıyoruz bişey olmadı
Nur bu saatte beni şaşırtıyorsun
İnşallah canımAh kuzum çok geçmiş olsun hepsini atlatacaksin Allah'ın izniyle.
canım artık gece kuşuyuzNur bu saatte beni şaşırtıyorsun
ben de gidecektim maalesef gidemedim işten çağırdılarYine bir hastane günüüü hadi bakalım bugün hastaneye gidip benimle beraber kan verecek olan hamişlerr inşALLAH sağlıklı yükseliş haberlerini alırızzz
İşte keşke biraz anlayış gösterseymişben de gidecektim maalesef gidemedim işten çağırdılarama test yaptım koyulaşma var demekki hcg yükselmeye devam ediyor diyip ümit buluyorum
Bende bugün kan sonucunu alicam heryer kar yollar kapanmış beyazla bebislerimiz bereketiyle geliyo masaAllahYine bir hastane günüüü hadi bakalım bugün hastaneye gidip benimle beraber kan verecek olan hamişlerr inşALLAH sağlıklı yükseliş haberlerini alırızzz
Eklerim hemeenn tabi ki canımBende bugün kan sonucunu alicam heryer kar yollar kapanmış beyazla bebislerimiz bereketiyle geliyo masaAllahbu arada canım benide eklermisin 4 Şubat son adet tarihim
AminnEklerim hemeenn tabi ki canımöyle oldu valla RABBİM sağlıklı sıhhatli getirtsin inşALLAH Bebişlerimizi