2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Mevzuat bu saatlik izinleri birleştirmeyi ön görmüyor aslında. Amaç bebeğin hergun düzenli anne sütü alabilmesi. Ama idareciler bu konuda insiyatif kullanabiliyorlar birleştirme konusunda
benim için çok zor o halde. İş yerinde de süt sağılmıyor ki, makinenin sesi çok gürültü ben rahat edemiyorum. Emzirmedikçe de bu kadar uzun saatler süt giderek azalacak korkum var

benim için çok zor o halde. İş yerinde de süt sağılmıyor ki, makinenin sesi çok gürültü ben rahat edemiyorum. Emzirmedikçe de bu kadar uzun saatler süt giderek azalacak korkum var
Amirinizle görüşün. Belki birleştirir. Bir de lansinohun manuel pompası çok başarılı. 5-10 dk fazla zaman alıyor sadece. Bebeğim uyurken kullanıyorum yanında ve dışarıda

MErhaba..benim kizim kasimda dogdu ve oglum anaokuluna gidiyor hastalanmisti ve kizima bulasti ve zature olup 12gun yogun bakimda kalmisti.bu zamana kadar oglumu yollamadim okula ama artik cok bunaldi.bu hafta yollamayi dusunuyirum artik ama cok korkuyorum..esim ozaman bende ise gitmiyim diyor ama ayni degil durum iste. Oglan surekli kiza yanasiyor cok seviyor ama okula gidip tekrar bi mikrop getiricek diye aklim gidiyor.bi yandanda artik duz duvara tirmanicak arkadassizliktan onada yazik diyorum..siz ne yapardiniz benim yerimde olsaniz??

Ben gomderdim canım. Benimde oğlum anaokul yaşında. Mecbur gitmesi lazım çünkü evde kalınca daha kotu oluyo. Oğluma balık yağı aldım bu sene hastalanması pek. Birazda uzak tutuyoruz dikkat ediyoruz..

Ben gomderdim canım. Benimde oğlum anaokul yaşında. Mecbur gitmesi lazım çünkü evde kalınca daha kotu oluyo. Oğluma balık yağı aldım bu sene hastalanması pek. Birazda uzak tutuyoruz dikkat ediyoruz..
Nasil uzak tutuyorsunuz..konussamda anlatsamda yine kardesim kardesim diye tepesinde hep

Nasil uzak tutuyorsunuz..konussamda anlatsamda yine kardesim kardesim diye tepesinde hep
Kıskandığı için öyledir evde bunaliyo o zamn daha çok yaklasiyodur. Benim oğlum saat ikide geliyo ona oyun kuruyorum zaten bebek uyuyo oluyo . Çok yaklasmayalim opmeyelim diyorum. Bebek uyanık olduğunda oyun halisina koyuyorum bende pek almıyorum kucagima

Peki oglunuz okula gittigi surede hastalandi mi hic?ufakliga bulasma durumu oldu mu?bizim okukda gitmedigimiz donem sinifin cogu hastalandi.gruptan takip ediyordum bi salgin hepsini hasta etmisti.insallah tekrarlamaz tum cocuklar iyi olur

Peki oglunuz okula gittigi surede hastalandi mi hic?ufakliga bulasma durumu oldu mu?bizim okukda gitmedigimiz donem sinifin cogu hastalandi.gruptan takip ediyordum bi salgin hepsini hasta etmisti.insallah tekrarlamaz tum cocuklar iyi olur
Evvet bı dönem tüm cocuklr hasta oldu benim oglumda yakalandı ana bı iki günde toparlandı çok uzun sürmedi. Bebegimizede gecmedi. Biz hergun balık yağı ve öksürük geniz akıntısı için levmontta boğaz spreyi kullanıyoruz onların çok faydası oldu. Bu sene çok az hasta oldu.

Merhaba kızlar nasılsınız? Uykularınız düzene girdi mi?
Bebişlerinizin gündüz uykuları nasıl? kaçta kalkıyor sabah ve gün içinde kaç kere uyuyor? Gece uykusuna ne zaman geçiyor, belirli bi uyku rutininiz var mı? Ben sürekli yazmaktan takip etmekten artık bi gün bi günü tutmuyor

Birde 3-4 gündür bebeğim yeşil kaka yapıyor ishal gibi de değil normal kakadan daha akışkan normal mi sizce?

Yeşil kaka emen bebeklerde oluyor heralde bazen bizimkide yapıyor böyle sulu gibi yediklerimizle ilgili olabilir.uykuya gelince gece 12 de yatıyoruz 4 saat keş ntisiz uykumuz var sonra 2.5 -3 saate bir uyanıp emip uyuyor (du) son 1 haftadır artık uykuya gecişde, destek istiyor. bazen zaman geçirip öyle uyuyor 9 dan sonra.
gece uykumuz fena sayılmaz yani ama gündüz için aynı şeyi söyleyemem.birgun 1 den akşam 6 ya kadar uyutmayi denedim genede az bişey memede kestirip hemen uyandı artık saldım gündüzleri azıcık kestiriyor memede o akşam babası gelince uyuyor sıpa.ben gene boş değilim bütün evin işi duruyor akşam eşim gelince yemek yapıyorum yani hiç boş zamanım yok evde iki kızim daha var okula giden

Balik yagini bende kullanirim ogluma hep..ama bogaz spreyini kullanmadim.hasta olmadigi zamanlarda mi kullaniyorsunuz?ne icin?koruma amacli bisey mi?

Merhaba canım. Bizim gündüz uykumuz çok değişken . Bazen sadece ön beş yirmi dakika civarı uyuyor her uykusunda. Bazen bir kez uzun uyku uyuyor. Üç saat civarı. Son birkaç günü saymazsak genelde on bir on iki civarı uyuyup sabah yedi sekiz gibi uyanıyor. Hiç kaldırmıyorum. Eğer gündüz uykusu kötüyse daha erken de geçebiliyor gece uykusuna.
Benim uyku yönünden çok sıkıntım yok da. Genelde sakin olan bebeğim son günlerde çok ağlıyor. Korkuyor. Eger keyifsizse evde yüksek sese ağlıyor. Altı yaşında bir oğlum daha olduğu için evde ister istemez gürültü oluyor. Dudağını büze büze ağlıyor. Çok üzülüyorum. Bu durum beni çok geriyor. İnşallah geçicidir.
Bu arada benim bebeğimde de ara ara yeşil kaka oluyor. Sadece emiyor. Normal diye biliyorum

Balik yagini bende kullanirim ogluma hep..ama bogaz spreyini kullanmadim.hasta olmadigi zamanlarda mi kullaniyorsunuz?ne icin?koruma amacli bisey mi?
Benim oğlumun kronik geniz akintisi var. Geçen sene her ay antibiyotik kullandık çok hasta oldu..meğerse ne kadar antibiyotik kullansak da gecmiyodu. Doktorda korumak amaçlı levmont ve boğaz spreyi verdi cookk şükür artık geniz akıntısı olmuyo. En azından hastanmiyor. Genel bağışıklığı iyi zaten o yüzden hastalıklardan biraz uzaklaştık.

Benim bebeğim zaten çok uyuyan bı bebek değildi. Gece dokuz gibi uykuya geçiyor ama sürekli uyaniyo pek düzenimiz yok. Sabah 8-9 civarı gece uykusu bitiyo. Gündüzde pek saat falan tutmuyorum uyuyor uyanıyor kendi nezamn isterse ozamn uyuturyorum. Çok küçükler daha düzen için erken canimm

Amirinizle görüşün. Belki birleştirir. Bir de lansinohun manuel pompası çok başarılı. 5-10 dk fazla zaman alıyor sadece. Bebeğim uyurken kullanıyorum yanında ve dışarıda
instagram da gördüğüm memeye takıp kendiliğinden çekiyor sen iş yapıyorsun geziyorsun falan hiç kablo ya vs ihtiyaç duymadan ben de onu düşünüyorum

bizde 3 aylık olduktan sonra bebeğime sanki bir güncelleme geldi , gece uykumuz 10 civarında başlıyoruz. Uyandırmasam çok uzun uyuyacak,uyusun sorun yokta uyanınca da çok az emiyor 2 saatte bir açlıktan ağlayan bebek şimdi 4 saat oluyor memeyi zorla veriyorum. İşten dolayı zaten uzun saatler artık emziremiyorum sütüm azalacak diye de korkuyorum.
Kızlar 3 aydan sonra 4 saat 5-6 dakika emzirmek normal mi ya? Üstelik eskisi gibi güzel çekerekte emmiyor. Meme reddi yapacak diye ödüm kopuyor

Canım ilk dört beş dakikada doyuyormus diye biliyorum. Sonrasında keyif için emiyorlarmis. Korkma bence benimki yedi sekiz saat uyuyor ve ben kaldırmıyorum. Karnı doymasa canına okur merak etme

4.ay kontrolden geliyorum.2 asi olduk bacakdan ikiside.benimle doydugunda tam emin olmamakla beraber inanmaya basladim.7kg olmuş 650 Gr almış nasıl sizce boyunda 65.5cm.
Doydugunda tam emin olamıyorum 1 -1.5 saatte bir emiyor gün içinde geceleri 3 saatte bir uyanıyor derin uykusundan sonra.yutkunmalarini sayiyirum paranoyakmi oluyorum sizce.Sol göğsünü çok az emiyor hızlıca çekip süt gelmeyince uğraşmadan kalkma hareketi yapıyor. sağdan doydugunu düşünüyorum otarafi daha uzun ve keyif yaparak emiyor.halbuki siktigimda sol gogsumden 10 delikden çıkıyor süt ama sağdan 4 5 delikden gün içinde kendi sagdigim süt varsa onuda veriyorum.ama yoksa çok huysuzlandiginda mama veriyorum 60cc oluyor oda.

Gelişimi çok güzelmiş. Bence hiç dert etme. Yutkunmalarini da saymayı bırak

Kesinlikle doyuyor bebek. Benimkide hala iki saate bı emmek istiyor. Fakat bebekler anneye gelmek için bile emmek ister sadece aç olduklari için değil. Memee rahatliyolar çünkü. Kilo alımına güzel masallh diyelim. Sen kendini rahat bırak sütüm var bebeğime yetiyorum diye dusun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…