Aynen canım ya previazadeler ..ne korkulu günlerdi dimi moral veriyorduk birbirimize.cok şükür atlattık bak.saglik ocağı birde kan ilacı verdi günde 4 damla içsin dedi.size verdimiBizde bugün olduk aynı gün doğum yapmıştık previalilar olarak degilmi
kusması ile ilgili prof a götürdüm kilo alımı iyi olduğu için reflü teşhisi koymadı şimdilik acıktıkça emzirme rutinimimize devam ediyoruzNeden su gibi kusuyır öğrendiniz mi
Belli olmuyor canım bazen ilk gündü uykusunu 2 saat uyuyor bazen de 10 dakika da uyanıyor. Diğer uyumaları da 20 dakika falanGündüz uykuları kaç dakika canım. Her bebek farklı biliyorum ama olsun biz dertleşelimSabah 7 de uyanıyor benim bebiş sonra zor uyuyor nasıl oyalayacağımı şaşıyorum
Acıktığını nerden anlıyorsunuzkusması ile ilgili prof a götürdüm kilo alımı iyi olduğu için reflü teşhisi koymadı şimdilik acıktıkça emzirme rutinimimize devam ediyoruz
Kac aylık şu andakızlar nasılsınız, bebişler nasıl ? biz iyiyiz şükür :) ben ufaktan ek gıda başladım su püre falan 3-5 gün oldu. şimdilik bi tiksinme yok götürüyor gerçi bizim kız ağzına ne değse ağzını açıyor emiyor amabirde kan ilacına başladık ben bu konuyu çok önemsiyorum çünkü kendim bu dertten muzdaribim bebişim bari olmasın eee siz nasıl yaptınız ek gıdalar sular falan? he bide uyku düzeni geç saatlere kadar uyanık bizim ki nasıl düzen oluşturucam bilmiyorum başında da değilim ki gün içinde annem de kıyamıyor uyusun diyor geceler nöbetteyiz
1 hafta sonra 5. ayı bitiyor bir de püre vermeye başladığım bebişim normalde hafta da 1 sıçıyordu 2 gün erkene çekti bakıcam ek gıdanın faydasımı yoksa başka birşey mi? keşke hergün düzenli yapsaKac aylık şu anda
Ben demek gıdaya erken başlayacagim büyük kızımda geç başladım aynı aylarda doğum yaptığım eltim erken başlamıştı onu cocugu işkembe çorbası dahil her seyi yerken bizimki miymiy onu beğenmez bunu beğenmez
Oo sizin zamanı gelmiş zaten1 hafta sonra 5. ayı bitiyor bir de püre vermeye başladığım bebişim normalde hafta da 1 sıçıyordu 2 gün erkene çekti bakıcam ek gıdanın faydasımı yoksa başka birşey mi? keşke hergün düzenli yapsa
Benimkide öyleydi 4 aylık olduk daha 10 gündür elini uzatıp tutuyor oyuncak kısa süre oda bırakıyor elinden ağzına alip tadı hoşuna gitmeyinceMerhabalar bebeğim 3.ayi bugün bitirdi hala elleri yumruk şeklinde başbparmak icer de açmıyor ellerini .oyuncak aldım tutmyor ilgisini çekmiyor sizinkiler bu dönemde nasıllar acaba degisir mi
zeytinyağı vermedim ama gaz damlasının içinde var. bitkisel yağlar ona rağmen haftada bir yapıyordu. geçen pazar günü hippin elma püresini aldık yaban mersinli onu verdim 2 gün üstüste o zaman haftası dolmadan yaptı bakalım nasıl ilerleyecekOo sizin zamanı gelmiş zaten
Zeytinyagi koyuyorsaniz ondan rahat yapar
yaa inşallah şaşırtır seni annesi löpür löpür götürür mamalarıBende bir ay sonra ufaktan ek gıdaya başlıycam. Benim kız beni çok zorlayacağa benziyor memeden başka bir şey ağzına değse ekşiyor hemen. Umarım şaşırtır beni
U uykusuzuykulu ben 0cean microfer aldım.
bizim ki 1 hafta sonra 5. ayını doldurcak daha 1 haftadır eliyle tutuyor oyuncakları falanMerhabalar bebeğim 3.ayi bugün bitirdi hala elleri yumruk şeklinde başbparmak icer de açmıyor ellerini .oyuncak aldım tutmyor ilgisini çekmiyor sizinkiler bu dönemde nasıllar acaba degisir mi
Ay hadi inşallahyaa inşallah şaşırtır seni annesi löpür löpür götürür mamaları
Kuzum nerelerdesin iyi misin bebiş nasıl bayadır gormuyorum yazdığını
Bacaklarını çekerek ağlamıyorsa normal bir ağlamaysa ve dudaklarını yalıyorsa anlıyorum. Bazen de emzirmemin üzerinden 3 saat falan geçtiyse emzirmeyi deniyorum açsa emiyor değilse tutmuyor memeyi. Bir de bu ara meme reddi başladı dojtor normsl dedi memeden soğutmamak için zorlamıuorum gezdiriyorum dikkatini dağıtacak şeyler yapıyorum istemiyosa vermiyorum. Çünkü sık emzirmekten kusuyormuş bizimki.Acıktığını nerden anlıyorsunuz