- 4 Kasım 2019
- 1.510
- 1.042
- 29
Olur canım daha küçük zaten hafta içi ver bi kaç gün geçsin daha yükselirhafta sonu gelior simdi 2 günde bir kan veremiycem. hafta içi gitsem nasıl olur ki
folik asit kullanıyorum zaten simdi öğlen tyine gidicem doktora .Olur canım daha küçük zaten hafta içi ver bi kaç gün geçsin daha yükselir
Artış gayet iyi fakat bir kaç gün sonra yeniden tekrarla demiştir doktorun çok çok erken öğrenmişsin kıyamam sana umarım katlanarak artsinKızlar sonuclarım çıktı.
8 mart 5,10 iken
10 mart 31,29 çıktıııı
artış nasıl kaç kat artmış oluyor .
öğleden sonra sonucumu göstericem canım doktor ile konuscam şuan gidemiyorum kızım okuldan gelicek. onu geçirince direk hastaneye koşturup gidicem bakalım doktor ne diyecek. Amin insallah rabbime binlerce kez şükürler olsun. allah razı olsun senden çok güzel dileklerde bulunuyosun :)Artış gayet iyi fakat bir kaç gün sonra yeniden tekrarla demiştir doktorun çok çok erken öğrenmişsin kıyamam sana umarım katlanarak artsinyavrumun kocaman olduğunu da görelim çok sevindim
Yok canım erken değil 5 haftalık kese gördüysen 6 haftalık kalp atışı duyulur oğlumda da oyle olmustu ben de eşim izin alırsa yarın gıdıcem Allah nasip ederse yarın cuma dıyosun demi öbür hafta değilMerhaba, Kalp atışını duydunuz mu acaba? Sizden 1 gün gerideyim. Cumartesi gideceğim kalp atışına ama acaba erken mi diye tedirginim.
Daha cok yeni canım valla rahmine düşer düşmez yakalamıssın 5 leöğleden sonra sonucumu göstericem canım doktor ile konuscam şuan gidemiyorum kızım okuldan gelicek. onu geçirince direk hastaneye koşturup gidicem bakalım doktor ne diyecek. Amin insallah rabbime binlerce kez şükürler olsun. allah razı olsun senden çok güzel dileklerde bulunuyosun :)
Kuzum bizi birbirimizden başka kim anlaröğleden sonra sonucumu göstericem canım doktor ile konuscam şuan gidemiyorum kızım okuldan gelicek. onu geçirince direk hastaneye koşturup gidicem bakalım doktor ne diyecek. Amin insallah rabbime binlerce kez şükürler olsun. allah razı olsun senden çok güzel dileklerde bulunuyosun :)
Allah razı olsun canım ben :) öğleden sonra direk yine yazacğım :)))Kuzum bizi birbirimizden başka kim anlarÖğleden sonra haberlesiriz insllah hayirli haberlerle gel
Nursu anlamadım ben yaHerkes Çin takvimine yanlış bakıyor benim kuzenimin eşi Çinli olduğu için direk ona hesaplattım.Şimdi anlatayım ben, yaşınıza (eğer Ocak ve Şubat da doğduysanız 2 diğer aylar ise 1) ekleyin. Beraber olduğunuz ayın bir önceki aya bakın ve fotoda kesişen şey sizin bebeğinizin cinsiyeti
kız anlamadım yineHerkes Çin takvimine yanlış bakıyor benim kuzenimin eşi Çinli olduğu için direk ona hesaplattım.Şimdi anlatayım ben, yaşınıza (eğer Ocak ve Şubat da doğduysanız 2 diğer aylar ise 1) ekleyin. Beraber olduğunuz ayın bir önceki aya bakın ve fotoda kesişen şey sizin bebeğinizin cinsiyeti
Gayet güzel artmış canim hic tedirgin olma sadece çok erken gitmişsin kana kan vermek seni biraz yıpratır ama bebisler için her şeye değer sağlıklı olsunlar daKızlar sonuclarım çıktı.
8 mart 5,10 iken
10 mart 31,29 çıktıııı
yanlış hesaplıyor iştekız anlamadım yinenette otomatik hesaplama yapıyor
Harikaaaaaaaa MashaAllah şu listeye bak Allah'ıma şükürler olsun isnhaAllah devamida gelir... İnshaAllah bende burda olbilirimmmmmmEvett Hanımlar Sonunda Beklenen Topik GeldiHayırlısıyla Sağ Salim Bebişlerimizi Kucağımıza Alalım Tarihlerde Sapma Olabilir Tabi ki Ekim Olur Kasım Olur Aralık Olur Bunlar Önemli Değil,Önemli Olan Yine Hep Birlikte Olmak,Bilen Bilir Totem Yapıp Kasım Anneleri Açmak İstediğimi,Hayırlısıyla Onu Gerçekleştiriyorum,Hadi Bakalım Hep Beraber Hamilelik Haberini Beklemiştik,Şimdide Hep Beraber Gün,Ay Olarak Doğumu Bekleyelim
Rabbime Şükürler OlsunLütfen Bilgileri Yazınca Beni Etiketlemeyi Veya Mesajdan Alıntı Yapmayı Unutmayın Ki Mesajlarınızı Daha Sağlıklı Görebileyim
Hamile Üye İsimi Sat Tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet OKYANUS302 25.01.2022 @mucizemler 27.01.2022 @30sng 30.01.2022 @gul_gunal 30.01.2022 @tgba98 31.01.2022 Hayalperestttttttt 31.01.2022 10 Kasım @catterflym 31.01.2022 @bsra61 31.01.2022 @Bayanstress 01.02.2022 @mabel63 01.02.2022 @sevdaluk1911 04.02.2022 11 Kasım @eras0201 05.02.2022 16 Kasım @ceetaraf 05.02.2022 @Serla 06.02.2022 @Papatyamelo 07.02.2022 @liyalim 07.02.2022 @LoBeLYa 07.02.2022 Ruyaperisi 07.02.2022 A adehussG 07.02.2022 @HEYECANLIYIM Bat 8 Mart 09.02.2022 @Eflatun1Kelebek 09.02.2022 @kahvelihatunn 14.02.2022 @MathiIda 17.02.2022 Pasha22 18.02.2022 pr3nses21 18.02.2022
Harika güzel bi artış olmuş canım olması gerektiği gibiKızlar sonuclarım çıktı.
8 mart 5,10 iken
10 mart 31,29 çıktıııı
Erken öğrendim canım . sağlık ocağında kan degerlerime bakırmıstım rica ettim beta da istedim 5,10 çıkınca 8 martta. bugun yine gittim konteol amaçlı . 31,29 .çıktı . hafta içi bidaha veririrm :)Gayet güzel artmış canim hic tedirgin olma sadece çok erken gitmişsin kana kan vermek seni biraz yıpratır ama bebisler için her şeye değer sağlıklı olsunlar da
Kız daha dün yazmışsın birde aglicam vallaha...İnş bende burda yerimi alırım
Ben de 30 yaş Mayıs doğumluyum hamile kaldığım tarih 4 subat kız mı dogru mu baktım buna göreörnek veriyorum : ben 1991 Temmuz doğumluyum normalde 30 yaşındayım ama 1 eklemem lazım o yüzden sol tarafta 31 i buluyorum. sonra ben muhtemelen 22 şubatta hamile kaldım (siz emin değilseniz batınızı hesaplayn) Şubat ayını da bir önceki ay olarak bakmam gerekiyor yani Ocak. 31 in Ocak ayı erkek görünüyor.
21 ekim 1992 benörnek veriyorum : ben 1991 Temmuz doğumluyum normalde 30 yaşındayım ama 1 eklemem lazım o yüzden sol tarafta 31 i buluyorum. sonra ben muhtemelen 22 şubatta hamile kaldım (siz emin değilseniz batınızı hesaplayn) Şubat ayını da bir önceki ay olarak bakmam gerekiyor yani Ocak. 31 in Ocak ayı erkek görünüyor.