Benim de beynim yandı ne olur anlayan biri beni de hesaplasın :)21 ekim 1992 ben
01.mayıs 1992 eşim
26 yumurtladım 27 sinde öatladı 28 indede baraber olduk
18 şubatta kanamam olduay beynim yandı hesaplatabilirmisin rica etssem geline :)))
Sağlıkla gelsin mercimeğim inşallahBana da senin kizin olur gibi geliyor
Amiinn canım ALLAH razı olsun, daha sizde geliceksin bu topiğee yeriniz hazırrHarikaaaaaaaa MashaAllah şu listeye bak Allah'ıma şükürler olsun isnhaAllah devamida gelir... İnshaAllah bende burda olbilirimmmmmm
Canım topigin hayırlı olsun İnshaAllah.. diğer topik gibi buda bereketli gelir ve sonund herkes bebişine kavuşur
yaş 31 beraberlik Ocak şeklinde bakmalısınız ErkekBen de 30 yaş Mayıs doğumluyum hamile kaldığım tarih 4 subat kız mı dogru mu baktım buna göre
kuzu ben bile anlamadım21 ekim 1992 ben
01.mayıs 1992 eşim
18 şubatta kanamam olduay beynim yandı hesaplatabilirmisin rica etssem geline :)))
kuzum şubatta yumurtladım 26-27-28 günleri değerlendirdik ama direk hamile kalmıyosun ki :) marta aksıyor ilerlemesi tutunması vs vskuzu ve
kuzu ben bile anlamadımyani kısaca sen şubatta hamile kaldın dimi gün önemli değil ay önemli
Listeye beni de ekler misin 02.02. sat tarihiAmiinn canım ALLAH razı olsun, daha sizde geliceksin bu topiğee yeriniz hazırr
Evet canım dün yazmıştım çok istemiştim kalpten Rabbim nasip ettiKız daha dün yazmışsın birde aglicam vallaha...
Şubatta tutunduysa Erkek Mart ilk haftaları tutunduysa ki bence hcg değerine göre şuan öyle görünüyor Kız kuzum21 ekim 1992 ben
01.mayıs 1992 eşim
Eli ayağı sağlıklı olsunda cnım gerisi önemli değil :) kalbi atsın yeter minik mucizemin :)Şubatta tutunduysa Erkek Mart ilk haftaları tutunduysa ki bence hcg değerine göre şuan öyle görünüyor Kız kuzum
ayyy kesinlikle bende 1.2 ile öğrendim hatırlıyorsun dimiEli ayağı sağlıklı olsunda cnım gerisi önemli değil :) kalbi atsın yeter minik mucizemin :)
Gün gün gebelik diye bir uygulama yukledim canım ben gayet güzel burası gibi forum kısmı da var soru falan sorulabiliyor happy mom vardı bir de çok reklam çıkıyor onda begenmedimKızlar ya Gebeliği takip ettiğiniz bir uygulama var mı Android için
Femometer veya flo güzel canimKızlar ya Gebeliği takip ettiğiniz bir uygulama var mı Android için
Bende çok istiyorum ama sanırım olmicakEvet canım dün yazmıştım çok istemiştim kalpten Rabbim nasip etti
Bi takip et bakalım canım devam etmez inşallahBende çok istiyorum ama sanırım olmicak
Hafif kanamam oldu az önce silince gördüm adet mi bilemem.. yerleşme olsa keşke hayırlıysa tabi
Gün gün gebeliği indirdim canım inceliyorum hoşuma gitti.Gün gün gebelik diye bir uygulama yukledim canım ben gayet güzel burası gibi forum kısmı da var soru falan sorulabiliyor happy mom vardı bir de çok reklam çıkıyor onda begenmedim
Adeti de gebeliği de takvimim diye bi uygulamadan takip ediyorum oyle gün gün yazmıyo da kaç haftalık oldu o gözüküyo değişik uygulamalar varGün gün gebeliği indirdim canım inceliyorum hoşuma gitti.