- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
benim çinde erkek rus da kız çıkıyor :)))))O nasıl kızzz banada anlatınnn çin ve rus takviminde bana şubat ve mart ayı için kız diyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim çinde erkek rus da kız çıkıyor :)))))O nasıl kızzz banada anlatınnn çin ve rus takviminde bana şubat ve mart ayı için kız diyo
Pazartesi keseden sonra bakayım Bayanstress koş cinsiyet bakıyoruzinternete Ramzi tepesi yaz kuzum o sana açıklıyor nasıl bakacağını
Hımm karından mı bakcaksınızCanım haftaya gore değil de betaya gore görülüyor diye biliyorum 2000 3000 civarindayken görünüyormus, beni tahmini artışa gore yarin çağırdı doktorum inşallah görürüz
Hemen bakıyorumbu kese muhabbeti bir doktorun 10 yıllık teorisi imiş RAMZİ TEORİSİ sizde bi bakın kızlar
Şimdi bakıcam neymiş Bir lokma birşey yiyebilirsin eğerPazartesi keseden sonra bakayım Bayanstress koş cinsiyet bakıyoruz
Bilmiyorum ki önce karından bakar heralde inşallah görür benim artışa göre tahmini 3000e yakin bir değer olacak yarına inşallahHımm karından mı bakcaksınız
Var canım ama henüz küçükKızlar kan vermeye geldim şimdi .
Dün ve bugün test yapmıştım bir bakarmısınız koyulaşma var mı diye.
Sol taraftaki dün
Sağ taraftaki de bu sabah
Ay çok merak ettim bakalım ne çıkacakŞimdi bakıcam neymiş Bir lokma birşey yiyebilirsin eğer
Ramzi teorisine göre kız çin takvimine göre erkek İçime doğan kız amaAy çok merak ettim bakalım ne çıkacak
Kadının biri anlatmış kadın kese diyo ama doktor Kaan Kocatepe anlatmış oda plesenta diyo görmek mümkün degıl erken haftalarda diyo ama keseye göre kız çin takvimine göre de kız umarım tutar zaten bi oğlum var ikinci için gönlümden geçen kız tabi ama rabbim bilir hayırlısı olsun kız da evlâd erkek de evlâd ne cok ugrasıyoruz olsun diye olması bile mucizebu kese muhabbeti bir doktorun 10 yıllık teorisi imiş RAMZİ TEORİSİ sizde bi bakın kızlar
Bana da senin kizin olur gibi geliyorRamzi teorisine göre kız çin takvimine göre erkek İçime doğan kız ama
(çünkü lütfen)
Yaaaa o lafı duymamayayım bi daha . Geç döllenme olmustur emin ol güzel çıkıcak :) dua ediyorumm :)iyiyim kuzum ben de yarın doktora gidip kan vereceğim Geçen Cuma 1.2 Salı 27 yarın Cuma kaç olur ona bakacağım benimki yaşam mücadelesi veriyor gibi. İnşallah sağlıcakla hayırlısıyla tutunur devam ederiz
ayyyy heyecanlıyımmmm :) sonuc cıkınca herhalde hık dye giderimVar canım ama henüz küçük
Ramzi teorisi ne acabaRamzi teorisine göre kız çin takvimine göre erkek İçime doğan kız ama
(çünkü lütfen)
İnşallah canım sağlıklı olsunlar daBilmiyorum ki önce karından bakar heralde inşallah görür benim artışa göre tahmini 3000e yakin bir değer olacak yarına inşallah
Merhaba, Kalp atışını duydunuz mu acaba? Sizden 1 gün gerideyim. Cumartesi gideceğim kalp atışına ama acaba erken mi diye tedirginim.Canım cok sevindim bak sen neler düşündün ne oldu rabbim sag Salim kucagına almayı nasip etsin inşallah saglıkla ilerlesin
Gayet güzel canım 2 katı artmışKızlar sonuclarım çıktı.
8 mart 5,10 iken
10 mart 31,29 çıktıııı
artış nasıl kaç kat artmış oluyor .
hafta sonu gelior simdi 2 günde bir kan veremiycem. hafta içi gitsem nasıl olur kiGayet güzel canım 2 katı artmış