- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
bende verdim dün bugün öğleden sonra çıkacak canım inşallah hayırlı güzel sonuçlarla döneriz :)))Guzum BAT 8 mart uğurlu geldi ikimizede .Bende çift çzigiyi gördüm sabah. Yarın kan vermeye gitcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende verdim dün bugün öğleden sonra çıkacak canım inşallah hayırlı güzel sonuçlarla döneriz :)))Guzum BAT 8 mart uğurlu geldi ikimizede .Bende çift çzigiyi gördüm sabah. Yarın kan vermeye gitcem
kuzu kese fotoğrafına göre cinsiyet söylüyor bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kız kese fotolarınızı bekliyoruzO nasıl kızzz banada anlatınnn çin ve rus takviminde bana şubat ve mart ayı için kız diyo
var tabi değerlerin güzel artıyor demek kiKızlar kan vermeye geldim şimdi .
Dün ve bugün test yapmıştım bir bakarmısınız koyulaşma var mı diye.
Sol taraftaki dün
Sağ taraftaki de bu sabah
canım bende bulantı yok ama 1 haftadır sabahları midemde ekşime ve ağrı şişlik var ılık su içmeye çalış çok sıcak ve soğuk tüketme bulantı için bilemiyorum malesef ((Kızlar bu sabah benim mide bulantılarım ve mide ağrım başladı,sizce ne iyi gelir bu duruma sizde aynı şeyi yaşıyormusunuzz
Kim canımkuzu kese fotoğrafına göre cinsiyet söylüyor bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kız kese fotolarınızı bekliyoruz
anneemm. benim sol taraf ağrıyo solda oluyo o zamankuzu kese fotoğrafına göre cinsiyet söylüyor bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kız kese fotolarınızı bekliyoruz
ay insallah simdi kan verdim ee geldim sonuc insallah güzel çıkar. güzel yükselmiştir :)var tabi değerlerin güzel artıyor demek ki
Çin takvimine göre mi dıyosun ona göre kız ama kesenin sagında solunda dedin ya ona göre de kız bakalım çıkacak mıkuzu kese fotoğrafına göre cinsiyet söylüyor bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kız kese fotolarınızı bekliyoruz
Benim kan takibi yapılıyo kuzum sonrasında gitcem kaç haftalıktır acaba suan kese 5 haftalıkken görünüyomuş sanırımkuzu kese fotoğrafına göre cinsiyet söylüyor bebek kesenin sağında ise erkek solunda ise kız kese fotolarınızı bekliyoruz
Canım haftaya gore değil de betaya gore görülüyor diye biliyorum 2000 3000 civarindayken görünüyormus, beni tahmini artışa gore yarin çağırdı doktorum inşallah görürüzBenim kan takibi yapılıyo kuzum sonrasında gitcem kaç haftalıktır acaba suan kese 5 haftalıkken görünüyomuş sanırım
bu kese muhabbeti bir doktorun 10 yıllık teorisi imiş RAMZİ TEORİSİ sizde bi bakın kızlarÇin takvimine göre mi dıyosun ona göre kız ama kesenin sagında solunda dedin ya ona göre de kız bakalım çıkacak mı
aynen benimki de daha bu hafta 4 olacak çok çok küçük. Haftaya belki zaten beta değerlerimde çok düşükBenim kan takibi yapılıyo kuzum sonrasında gitcem kaç haftalıktır acaba suan kese 5 haftalıkken görünüyomuş sanırım
ben sormuştum kuzum düşük olmasın diye gebelere verilirmiş diye duymuştum AMAN AMAN HİÇBİR GEBEMİZ GRUBUMUZDA NE DENİRSE DENSİN DOKTORUNA DANIŞMADAN KİMSE HİÇBİR ŞEY YAPMASIN KULLANMASINKan verdim geldim kızlar 11.30-12 gibi çıkar dediler.
dün birisi grupta progestn demişti birisi içmiş . ben doktora sordum sakın kafana göre alıp içme sağlıklı bebeğin gelişimini bile durdrablirsin öle dedi. 5 haftadan sonra bakarız gerekirse yazarım sana dedi.
hep çok istemişimdir ikizim olsun diye nasip nasıl da güzel sağlıkla kucağına alırsın canım inşallah :))))Evet iki kesem var inşallah sağlıkla ilerlerler
Koyulaşma bariz ortada yükseliyorKızlar kan vermeye geldim şimdi .
Dün ve bugün test yapmıştım bir bakarmısınız koyulaşma var mı diye.
Sol taraftaki dün
Sağ taraftaki de bu sabah
İşte bende merak etttim hemen doktora sordum . Direk bana öyle dedi gelişimi bile durabilir diye.ben sormuştum kuzum düşük olmasın diye gebelere verilirmiş diye duymuştum AMAN AMAN HİÇBİR GEBEMİZ GRUBUMUZDA NE DENİRSE DENSİN DOKTORUNA DANIŞMADAN KİMSE HİÇBİR ŞEY YAPMASIN KULLANMASIN
ay kız o üzgün işareti ne öle :)Koyulaşma bariz ortada yükseliyor
Nerden bakacağız haftaya bende bakayimbu kese muhabbeti bir doktorun 10 yıllık teorisi imiş RAMZİ TEORİSİ sizde bi bakın kızlar
iyiyim kuzum ben de yarın doktora gidip kan vereceğim Geçen Cuma 1.2 Salı 27 yarın Cuma kaç olur ona bakacağım benimki yaşam mücadelesi veriyor gibi. İnşallah sağlıcakla hayırlısıyla tutunur devam ederizİşte bende merak etttim hemen doktora sordum . Direk bana öyle dedi gelişimi bile durabilir diye.
Sen nasılsın canım konusmaları kaçırıyorum okuyabildiklerimi okuyorum . bir daha kan verdin mi ?
internete Ramzi tepesi yaz kuzum o sana açıklıyor nasıl bakacağınıNerden bakacağız haftaya bende bakayim