Aynen canim aynen bi 10. Haftayi gorseydik bende cok korkuyorum umarim birsey olmaz ilac baslasaydi icim rahat ederdi ama ne bileyim 10.95 cikmisti progeston gerek yok dedidüşüğü olan annelere genelde çoğu doktor verirdi ilginçay şu iki ay sorunsuz geçseydi çok korkuyorum
Fitil olarak hiç kullanmadım ama hap olarak 5 hafta dolana kadar içtim ben de uyku yaptı perspektifinde yazıyo zaten gece yatarken alın diye araba falan kullanmayın diyo zaten kanama olanlara veriyolar tutunma olsun diye gönül ister ki hıç gerek kalmasın ama korku işteKızlar avokado yiyin kabak çekirdeği dut kurusu yiyin doktor yazmadıkça o progestorana hiç bulaşmayın nacizane fikrimçünkü hap olarak içince aşırı baş dönmesi bulantı sersemlik yapıyor. Fitil olarak atsan gaz ve akıntı yapıyor devamlı lavabodayım acaba bu akan ne diye hep kalbim hop hop korkudan
Verdi d vitamini folik asit magnezyum vede progestan verdiAynen insan stresleniyor. Folik asit verdi doktor sadece onun haricinde herhangi birsey vermedi. Size verdimi baska ilac
Doktorum bana verdi her ihtimale karşı günde bi tane içiyorumacaba progeston mu alıp içsek düşüğü önlemek için
Evet bende 2 gündür aşırı baş dönmesi yapıyor acaba fitil olarak mı kullansam yaKızlar avokado yiyin kabak çekirdeği dut kurusu yiyin doktor yazmadıkça o progestorana hiç bulaşmayın nacizane fikrimçünkü hap olarak içince aşırı baş dönmesi bulantı sersemlik yapıyor. Fitil olarak atsan gaz ve akıntı yapıyor devamlı lavabodayım acaba bu akan ne diye hep kalbim hop hop korkudan
Ben kızımda 6. Haftalıkken duymuştum canım ama inşallah yine erkenden duyarız sağlıkla gelsinler minişlerKalp atışları ne zaman duyuluyor
Papatyaaa sende aramızdasın demek ki harikaRuyaperisi @adehussG HEYECANLIYIM @kahvelihatunn @Unabuna @tgba98 P pembeumutyildizi sevdaluk1911 L Liyalim Hadi bakalım hamiş hanımlar
Bende de sol tarafta sızlama ağrı gibi şeyler oldu. Hala kasıklarımda karın tarafımda gerginlik baskı tarzı bişey var. Hızlı yürüyemiyorum o gerginlikten. Sat 4 şubattı. Bir kaç gece öncesine kadar ayaklarımı bile uzatamıyordum hep sağa yatıyordum.Kızlar bende afedersiniz kabızlık var ne yapıcam çok zorlanıyorum. Birde sol kasığım sızlıyor sizde durumlar ne ?
AynınbenBende de sol tarafta sızlama ağrı gibi şeyler oldu. Hala kasıklarımda karın tarafımda gerginlik baskı tarzı bişey var. Hızlı yürüyemiyorum o gerginlikten. Sat 4 şubattı. Bir kaç gece öncesine kadar ayaklarımı bile uzatamıyordum hep sağa yatıyordum.
Var mı başka böyle olan?
Al benden de o kadar.Adet sancım bir türlü geçmedi 5 haftalık olmamıza rağmen hayırlısı bakalımAynınben
Benim sol tarafım acaip sızlıyor ağrıyorAl benden de o kadar.Adet sancım bir türlü geçmedi 5 haftalık olmamıza rağmen hayırlısı bakalım
Göster göster bende çok hevesliyim ama örgü becerim yok başka şeyler belkiYouTube da popcorn modeli dersen cıkar ben de vidio izleyerek yaptım canımdaha neler yaptım bi gorseniz
Biz sadece birkaç kişiye söyledik annem de çok yakın akraba 2 kişiye söyledi o kadar. Haftaya keseden sonra işyerine bilgi vereceğim, sanırım duyulur sonrada.Aynen ben örgümü atarım eve gidince kızlar bişey diycem hamileliğinizi saklıyo musunuz benim çevremdekiler duydu valla o ondan o ondan
Yaparsın canım malzeme aldıktan sonra neden yapamayasınGöster göster bende çok hevesliyim ama örgü becerim yok başka şeyler belki