- 26 Ağustos 2012
- 1.931
- 2.218
Canım gözün aydın öncelikleMerhaba kızlar bugün kontrole gittik. Bebişimizin kesesini gördük. 4mm imiş :)
Geçenlerde kanamam olduğunu söyledim Progestan yazdı geceleri yatarken içicem.
Yorumlara baktım herkes kötü yorum yapmış mide bulantısı baş dönmesi kabızlık vs vs yorumlar yapmış kullanan varmı nasıl yan etkileri var?
Birde benim dün geceden beri acaip başım zonkluyor gözlerime vuruyor ağrı bugün ağlama derecesine geldim doktora sordum minoset yada parol kullanabilirsin dedi. Minoset aldım bir tane ama hiçbir şekilde geçmedi.
Benimde canımı çektirdiniz ağzım sulandı fakat evde turşu kalmadııPeki bu mesajı tursu yerken okumamben de kiz oldugunu dusunuyorum bakalim hayirlisi
Aynen renkleri böyle. Bıraktınız mı siz? Şimdi ne içiyorsunuz?Evet o ilaç açık ve koyu pembe renkleri var kutusunda
Yaaa o kötü olmus iste tüh. Online alisveris yapilabilen bi yerde misij siparis edeydin hememBenimde canımı çektirdiniz ağzım sulandı fakat evde turşu kalmadıı
Ayyy gerçekten mi bana sanki erkek gibi geliyor ama bilemiyorum da değişik Bi rüya gördüm ama anlamadım daYa benimde öyle çok fazla turşu istiyor canım. Kızımda da böyleydi sürekli ekşi şeyler isterdi canım
Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin darısı bizeAynen öyle canim en iyisi doktorun tavsiyesine uymak bende 37 yi yariladim inşallah ilk cocugum olacak.
Folidays önerdi doktorum. Ona başladımAynen renkleri böyle. Bıraktınız mı siz? Şimdi ne içiyorsunuz?
6 haftayı bitiriyoruz. Kasıklarımda adet olacak tarzında ağrı var. Ayakta çok kalınca da biraz rahatsız oluyorum ve çabuk yoruluyorum. Uyku daha sık geliyor. Ama gece yatarken sık sık yanlarım ağrıyor, sabaha kadar on kere dönüyorum herhalde4 haftalik olanlar belirtiniz va rmi hic.Bende hic ur sey yok fiziki olarak :)
Malesef veremedimYaaa o kötü olmus iste tüh. Online alisveris yapilabilen bi yerde misij siparis edeydin hemem
Insallah hafifler kendinizi daha iyi hissedersiniz ,buna da sukur diyelim :) Bende de adet olqcak gibi agrilar vqrdi ama gecikme gunuyle birlikte yok oldu. Bu aralar ben de uykuya meyilliyim sanki bir de siskonligim var qma bebege bagli hormom degisimlerinden mi yoksa yediklerim mi yapti bilmem :) Siz keseyi gordunjz mu ?6 haftayı bitiriyoruz. Kasıklarımda adet olacak tarzında ağrı var. Ayakta çok kalınca da biraz rahatsız oluyorum ve çabuk yoruluyorum. Uyku daha sık geliyor. Ama gece yatarken sık sık yanlarım ağrıyor, sabaha kadar on kere dönüyorum herhalde
Ben de aynı saatte uyandım genelde aynı saatte uyanırım hiç şaşmaz. Hafif bel ağrısı kasık ağrısı var. Sürekli bir sağa bir sola dönüp duruyorum uflaya uflayaBen bıraksan 11 e kadar yatan insandım sabah altıda uyandım yine. İnanamıyorumSabaha kadar aralıklarla uyanıyorum. Şişkinliğim patlayacak kadar hissettiriyor. Karnım hafif adet olacakmış gibi ağrıyor. Çok şükür tabi değişik hissediyorum sadece şimdi böyleyse ilerleyen aylarda
Eşinizde obsesif kompulsif bozukluk var mı? Genelde onlar temizlik konusunda ciddi takıntılı oluyorlar. Aslında iyi bir şey temizlesin dursun size bulaşmasınKızlar aranızda benim gibi temizlik konusunda hasta derecesinde titiz bir kocası olan var mı? İstisnasız her haftasonu koca evi kırtlayan var mı? Yapmadığımda da suratı asılıyor, ama ben de yaparken korkuyorum oda dikkatli ol diyor ama yapma demiyor
MaşALLAH günaydınn sağlıksa gelsinn bebişimizKızlar günaydın bugün kan verdim cuma günü 196 çıkmıştı şuan 352 olmuş doktorum artışın iyi olduğunu söyledi
4 hafta o kadar erken ki, bir belirti olması pek mümkün değil4 haftalik olanlar belirtiniz va rmi hic.Bende hic ur sey yok fiziki olarak :)
bi bozukluk var da henüz ne olduğunu bilmiyorumEşinizde obsesif kompulsif bozukluk var mı? Genelde onlar temizlik konusunda ciddi takıntılı oluyorlar. Aslında iyi bir şey temizlesin dursun size bulaşmasın