2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    275
Kızlar kandiliniz mübarek olsun kalp atışını dinlemek için gidiyorum benim için bu güzel günde dua edermisiniz
Bende inşallah keseyi görürüm bende gidiyorumm,bu mübarek günde RABBİM bizim yüzümüzü güldürsün

Ben su an oksapar kullanıyorum göbekten vuruyorum canım coraspin içerken de gece yatmadan önce içiyordum

Canım bana da kan sulandırıcı iğne yazdı göbekten yapacakmışım çatlatma iğnesi yaptın onlardan farkı yok dedi doktor. Benimki tedbir olsun diye pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyoruz gebeliği zor elde ettik diye kullanacağım pahalıymış iğne grevin bitmesini bekledim gidip yazdıracağım devlette

Kızlar merhabalar, benim bat 15 iydi, 2 gün önce test yaptım bugün tekrarladım ,henüz kan vermedim ama koyulasmiyor sanki , çok daha koyu olmalıydı diye düşünüyorum sizler ne dersiniz? İlkini bugün yaptım ikincisi 2 gün önce

Eklentiler

• IMG_20220317_063439.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220315_051518.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 68
Canım ben de oksapar başlayacağım her gün mü yapıyorsun iğneyi bi de ne kadara aldın devlette mi yazdırdın
Canım bir ilaç daha yazmıştı bana onunla birlikte 395 tuttu 10 tane var içinde, ben özel muayenehaneye gittiğimden reçeteyi devlet karşılamıyor devam edersek sağlık ocagina soracağım yazabilirler mi diye bende pıhtılaşma var mi yok mu bilmiyoruz daha önce kayıp yaşadığımdan tedbir amaçlı verdi umarım kalbini duyunca gerek kalmaz her gün bir tane vuruyorum

canım bendim de bu şekilde silik dün battı. hcg de 62 çıktı. bu koyuluk normal geliyor. öyle düşün

Kızlar keseyi görmek için idrara sıkışık olmak gerekirmi bu konu hakkında bilgisi olan varmı
bende sıkışık olursan kese daha net görünüyor diye okumuştum ilk hamileliğimde de ilk gittiiğimde biraz sıkışmamı istemişti doktor ama daha sonraki kontrollerde böyle birşeye gerek yok diye biliyorum.

Canım hayırlı olsun bu testler öyle çok hassas değil ben bir haftada 25 tane yaptım bunlardan surelabdi benimkiler çok yavaş koyulasiyor bence bir günde çok koyulaşma bekleme illa takip edeyim diyorsan artimed daha hassas onu alabilirsin, ama bence kan ver iki gün arayla iki kere vermen yetiyor artış duzenliyse bir daha vermene gerek kalmıyor zaten

iğne olarak mı kullanacaksın canım bende de kan pıhtılaşması var ilk gebeliğimde 9 ay boyunca her gün yaptım. şimdi de kese görününce başlayacağım inşallah :)) eğer iğne olarak kullanacaksan ben ilk 7 ay göbekten yaptım ağrı yapmadı bende korkulacak birşey yok merak etme.

Benimkilerde surelab, 2 gün arayla koyulasma oldu mesela ilk testim 13 ündeydi, 15 inde yaptığım 13 ünde yaptığım testten daha koyuydu ama 17 si için aynı şey olmayınca yine mi kimyasal diye korktum açıkçası

Canım onu kan vermeden bilemezsin ayrıca kimyasal olmaz başka bir sorun olur Allah korusun idrar testiyle bunu anlayamazsin bence gayet sağlıklı görünüyor ama sen bir an önce artışa bak iki kat artmış mi artmamış mi takip et bundan kurtuluş yok yani o iki kani mutlaka vereceksin sonuçta hakkında hayırlısı olsun

İnşallah canım hayırlısı artık, bugün kan veririm olmazsa ya artık bekleyemicem sanırım , içim rahat etmeyecek gibi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…