• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

İnan 31.haftadayım kaçkez konuşurkende söylüyorum artık oturamıyorum evimiz perişan diyorum erken doğum riskim vae diyorum sırf bu yüzden işten erken ayrılmak durumunda kaldım 🤦‍♀️ Hala çaya kahveye gelicsz diyorlar kadına mesaj attım artık kötüyüm diye🙄
Yüzsüzlük bence istedikleri dilden konuş onlarla kimseyi kabul etme sırf kırılmasınlar diye de uğraşma ben hiç takmıyorum canım. :KK20:

Arkadaşlar merhaba 2. Aylık olacağız çok şükür. Rota virüs aşısını yaptrcaz bi arkadaşım koruyuculuğu sadece 6 ay dedi bu doğrumu bilgisi olan varsa bilgilendire bilirmi?

Bende 32.haftada iyice agirlastim evin içinde yuremiyorum bile eşim bugun süpürdü sildi evi ben zor bela banyo yapip yattım tüm gün son haftalarda nasıl olurum bilmiyorum
Bize misafir gelmiyor çok şükür dün gorumcem geldi kendisi kahve yaptı ictik Mutfağı toparladi gitti
İnanır mısın 10 dk ayakta makine yapiyorum belim cart yırtılacak gibi ağrıyor 🤷‍♀️ artık duş alırken acele ediyorum. İlerdeki haftalarda eşim işteyken nasıl olacak hiç bir fikrim yok 🥺

İnanır mısın 10 dk ayakta makine yapiyorum belim cart yırtılacak gibi ağrıyor 🤷‍♀️ artık duş alırken acele ediyorum. İlerdeki haftalarda eşim işteyken nasıl olacak hiç bir fikrim yok 🥺
Canım süpürge tutma sakıncalı diye biliyorum bende 35-36 ları düşünemiyorum 🙄

Canım süpürge tutma sakıncalı diye biliyorum bende 35-36 ları düşünemiyorum 🙄
Ayy napiyim eşim işte oluyor 2-3 günde bir toz alıyorum 🥺 ama kendimi kasmıyorum zâten doğum öncesi güzel bir temizlik yaptırıcam eve.
Sen ciğer geliştirici vuruldun mu? Benim doktor 32-33. Haftada vurduracak umarım geç olmaz 🥶

Valla kuzu bende giremiyorum pek bebisler kabiz demire basladik cunku kiz cikamiyor sancili bebek aglayip duruyor oglumda oyle ama allahtan ona gore daha az yani bide doktu cocuklar kirmizi kirmizi demirden galiba kestik ama sonuc ne olacak baska seyden mi oldu bilmiyorum bekliyoruz surekli dongu icindeyiz ellerim hic bos degil tabi allahima cok sukur ama bazen gozu acik uyuyorum 🤭😁 sifa olsun bebislere yarasin iyi olsunlar ins bizede ay sonu ikinci asi bide rota yaptiracagiz gecen ikinci rop muayanemiz oldu iyi cikti sukur oyle gidiyor canim benim ins yavas yavas buyuyecekler herhalde 🤲🏻🥰
Sizde de kansızlık mı var kuzum bizim de var demir şurubu veriyoruz kuvözdeyken de hep vermişler. Prematüre bebeklerde oluyormuş annenin depolarını tam alamadan doğdukları için. Geçen gün kan aldılar düzelmiş mi diye bakmak için ama çok berbat bir şey inşallah tekrar almaları gerekmez. Kan değerleri tam düzelmediği için demirin miktarını arttırdı. Sanki ondan sonra kakalarını biraz daha zor yapmaya başladılar. Aşı konusu da aynı canım biz de 2.ay aşıları 3tane ve rota yaptırdık ek olarak. Rop bizim de iyi geçti ama son olarak 3 hafta sonra tekrar bakayım son halini göreyim dedi doktor. Bu perşembe kalça ultrasonları olacak. İnşallah o da iyi geçer çünkü kalça çıkığı çok zor bir durum yeğenimden biliyorum aparat takıyorlar çok zor bebek için de aile için de. Benim kızımın reflüsü var beni en çok zorlayan o oldu dokunmaya korkuyoruz ne yapsak kusuyor. Gaviscon azalttı ama tam çözmedi. İnşallah bu problemlerimiz bir an önce geçer kuzum 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙

Ayy napiyim eşim işte oluyor 2-3 günde bir toz alıyorum 🥺 ama kendimi kasmıyorum zâten doğum öncesi güzel bir temizlik yaptırıcam eve.
Sen ciğer geliştirici vuruldun mu? Benim doktor 32-33. Haftada vurduracak umarım geç olmaz 🥶
28 de vuruldum canım 34 de birdaha vurucax dedi doktor 34-35 leri görsek zaten psikolojik olarak rahatlarız Allahın izniyle

28 de vuruldum canım 34 de birdaha vurucax dedi doktor 34-35 leri görsek zaten psikolojik olarak rahatlarız Allahın izniyle
Sende erken doğum riski mi vardı şu an vurdular ve tekrar yapacaklar? Çok şükür bende sıkıntı yok şu an sanırım ondan bir doz yapacak wallahi doğum yapana kadar dokuz doğuracağız 🤭

Sende erken doğum riski mi vardı şu an vurdular ve tekrar yapacaklar? Çok şükür bende sıkıntı yok şu an sanırım ondan bir doz yapacak wallahi doğum yapana kadar dokuz doğuracağız 🤭
Rahim uzunluğu kaç canım benim en son 30 du doktor vuralım dedi ozamandan beri dikkat ediyorum bende 🤦‍♀️

Geçmiş olsun canım
Benim kizimda öyleydi gece gündüz yan yatiriyordum arkasinada yastık koyuyordum sırt üstü yatmasin diye zamanla azaliyor kusmalari
Saol kuzum insallah gecer bizimki de sürekli yiyor ama mutlaka çıkarıyor geri bende reflu yatağı aldim direk yan yatiriyorum o da biraz iste içimi rahat ettirir oldu gibi mama bizi kabiz yapti bugun de onla uğraşıyorum

Canim cok gecmis olsun reflu olayi zamanla hatta cok kisa sure icinde siddetini azaltacak merak etme kizim tam tarif ettigin sekildeydi nefessiz kaliyodu ama endise etme onlar ne yapacaklarını iyi biliyolar ve kurtariyolar kendini bi sure sonra burnundan gelmeler bitecek stres yapma bu konuda sakin kal inan bebekler sandığımızdan daha guclu ve hayatta kalma becerileriyle dunyaya geliyolar saglikla buyusun kuzucuklar
Amin canm benm saol isye insan korkuyor ya mama da kabiz etti ikisini de bugün de gündem de bu var

Hala bakima muhtaç yaşıyorum. Tek başıma hicbir sey yapamıyorum
Kıyamam canım benim. Zamanla geçecek toparlayacaksın kendini. Yaşadıkların hiç kolay şeyler değil. Çok büyük bir ameliyat geçirdin normal daha toparlayamamış olman. Peki taburcu oldun mu yoksa hastanede misin?

Kızlar bugün kontrolüm vardı
Tam idrar kültürü sonucumu alıp gittik rahim ağzı uzunluğu 29.8mm düşmüş enfeksiyondan idrar kültüründe bakteri üretmiş 5gunluk antibiyotik ignem var inş faydası olur serum takıldı yeni eve geldik

Back