• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Hay allah belirtileri ne kadar fazlaymış öyle 😳😳 inşallah o değildir.

🎉🎈🎊işte bu harika bir haber ✌️ inşallah adım adıö güzel günler geliyor..

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻 Şimdiden geçmiş olsun diyelim, dualarımı sizinle..
Amin çok teşekkürler 🙏🏻

Selam ikiz anneleri.
Benim de bugün doktor kontrolüm vardı, doktor cuma günü bebekleri almaya karar verdi 😬 heyecan dorukta valla nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Nst’de de baya kasılma çıktı ama ben hiç hissetmedim doktor da şaşırdı ve cuma gününden erken de gelebilirler dedi 🙈 bakalım artık beklemedeyiz. Umarım her şey yolunda gider 🙏🏻
Hayırlısı olsun kuzum, sağlıkla gelsinler inşallah ❤❤

Evet kuzum pes peşe olacak inşallah ikimizde atlatalim sağ salim ❤ en son kontrolde bebislerin kilosu ne durumdaydi
Canım bugün kontrolde tahmini 2600 gramdı ikisi de ama tabi doğumda bu kilonun 250 gram aşağısı ya da 250 gram yukarısı da olabilir, kiloya çok takılma dedi. Seninkiler kaç kilo oldu?

Canım bugün kontrolde tahmini 2600 gramdı ikisi de ama tabi doğumda bu kilonun 250 gram aşağısı ya da 250 gram yukarısı da olabilir, kiloya çok takılma dedi. Seninkiler kaç kilo oldu?
Benimkilerden de bir tanesi 2500 civarı kuzum diğeri önde biraz 2750 falandı. Evet benim doktorumda 2 kiloyu geçtiler artık sorun değil kiloları takılma kilo yüzünden kuvöze girmezler diyor bu biraz içimi rahatlatıyor. Inşallah hemen yanımıza gelir miniklerimiz❤

Merhaba hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın sağlıkla büyütün :) bir şey danışacaktım ben ikiz annelerine benim ilk beta hcg değerim 135, 3 gün sonra 270 10 gün sonra bi anda 10 bine fırladı değerlerim daha düşük diye doktor kese gözükmez dedi bu hafta içine randevu verdi beta hcg değer tek başına ikizdik göstergesi değil ama bu birden artış sizce ikiz olabilir mi hamilelik takviminde sata göre 6+2 gözüküyo

Merhaba hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın sağlıkla büyütün :) bir şey danışacaktım ben ikiz annelerine benim ilk beta hcg değerim 135, 3 gün sonra 270 10 gün sonra bi anda 10 bine fırladı değerlerim daha düşük diye doktor kese gözükmez dedi bu hafta içine randevu verdi beta hcg değer tek başına ikizdik göstergesi değil ama bu birden artış sizce ikiz olabilir mi hamilelik takviminde sata göre 6+2 gözüküyo
Merhaba öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun.iki katı artması bir işaret tabi ama eğer tedavi bebeği değilse keseyi görmeden bir şey söylemek imkansız. Ailemde varsa ikize yatkınlık o da olabilir elbette. Burdan da sonucu bildirirsen sevincine ortak oluruz Sevgililer

kızlar özel olucak ama genital bölge için ağda yaptırsm sancı veya kasılmaya sebep olur mu acaba ağda yaptıran varmı🤦‍♀️Az derdim var gibi birde bu çıktı
Tanıdığım bir arkadaş ağdadan sonra kanamasının başladığını ve sürekli yatmak zorunda kaldığını söylemişti. Venüs kullanın çok pratik olduğu söyleniyor

Pazartesi doğsalar Koç Burcu olacaklardı ama nasip böyleymiş gerçi yükselen burçlarına baktım Koç oluyor yine 😂😂 kaderden kaçamadık
Maşallah canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sizleri görünce sıra bize geliyor 🙈inşallah o haftaları görürüz bizde🙏

kızlar özel olucak ama genital bölge için ağda yaptırsm sancı veya kasılmaya sebep olur mu acaba ağda yaptıran varmı🤦‍♀️Az derdim var gibi birde bu çıktı
Bana doktorum yasaklamisti ilk haftadan beri hiç yaptırmadım. Sebebini ise sancidan ziyade enfeksiyona sebep olması diye açıklamıştı.

Oncelikle gebeliginiz hayirli olsun. Degerlerdeki artis normal bence, 2 gunde bir kabaca ikiye katlayan bir deger zaten 10 gunde 270'ten 9000 dolayinda bir degere gelir.
Cogul gebelik hcg artisi ile degil keselerin gorulmesi ve kalp atisinin varligi ile tespit ediliyor, gonlunuzde olani karsinizda bulursunuz insallah.

Back