How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 ikiz annesi olacaklar

Evet kuzum çünkü alt karin ağrısı genelde ondan oluyor geçmezse test yaptır. Bir de en az 3 litre su içmeye gayret et.

Oh hadi maşallah çok sevindim ,cok şükür 🙏🏻 gun icin tahmini bisey soyledi mi peki 37de alırız falan diye ?
Evet canım doktor tahmini 37+0 yani 19 Mart gibi dedi bir aksilik olmazsa ☺️ Acaba diyorum ben de 37+2 de doğsalar da Koç Burcu mu olsalar yoksa balık mı bilemedim tabi dayanabilir miyim o tarihe kadar o da belli olmaz

Canim ne ilaci kullaniyorsun. Ben gunde 6 tane nidicard iciyorum. Henuz 26. Haftadayim. Erken dogum riski var.
Ben de nidicard kullandim canim 7 hafta boyunca
Benimde 29 da başlamıştı kuzum sancılarım bu günüme şükür gerçekten 🤗 sevimlilerin kilosun nasıldı kuvöze girdiler mi😊
Yok girmediler teyzesi 2200 2500du kilolari darisi sana 🤗
Iyikide uzun uzun yazmissin canim benim bu yazdiklarini okudukca icim rahatladi bende kendime hep gececek diyorum ama yasayan birinin soylemesi elbet daha iyi oldu benim icin 🥰 yani tum bu yasadiklarima zorluklara ragmen bende iyi bi anne oldum diyebilirim canim benim bazen cunku hemen buyusunler diyorum bazende bu zamanlar geri gelmeyecek diyorum artik hayirlisi diyorum ins bende hersey zamanla bende oturturum 🤲🏻🤗 yesin teyzesi onlari masallah onlara 🥰💚
Zamanla hersey cok güzel olacak yoluna girecek allahin izniyle sen anin tadini cikar kuzum 😍

Bizim haftamız aynıydı canım benim de yarın alabilir sancıdan değil bacaklarım çok kötü :KK43: hakkımızda hayırlısı
Hakkımızda hayırlısı olsun canım 🙏🏻 bebekler ve bizler için hangisi daha iyi, daha sağlıklı olacaksa o olsun. Hem haftamız da güzel inşallah yolunda gidecek her şey merak etme 🤲🏻 Bize de haber vermeyi unutma 🥰

Aynen canım valla bir de korkuyorum bi şey olacak diye varis kan pıhtılaşması yapıyormuş falan fistan...12 gün önce sancım oldu doğum sancısı 12 gündür yokk bazen olsun mu diyorum 🤢
benim de çok ciddi varislerim vardi hem varis corabi kullandim hem de bu sebepten pihtilasma önleyici igne kullandim günlük. bazen görme kaybı yaşıyordum bunla ilgili olabilir diye çok korktuk ama sonucta neden olduğunu bulamadık. dogumla varislerimin gecip geçmediğini bilmiyorum ama agrilarim geçti. elime gelen bir sislik damar da yok suan

Bebegimin doyup doymadigini anlamiyorum kizlar her 3 saatte bir 20 veya 25 cc anne sütü sagiyirum veriyorum sırf ne içti bileyim diye meme veremiyorum sagip oyle veriyorum bana öneriniz var mı bu arada anne sütünün arkasından 25 30 cc kadar da mama veriyorum sizce nasl bebekler bugun 8. Günün de

Gunaydin kizlar,

Günler oncesinde karnimdz bazı akşamlar sertlesme olduğunu yazmıştım. Kan tahlillerimi yaptirdim. Idrarda bir enfeksiyon cikmamasina ragmen kanda crp 12 kusur cikti. Sanirim bir yerde enfeksiyon var.

3 hafta ilac kullanmistim crp 6 ya inmişti. Simdi tekrar mi antibiyotik kullanmam gerekecek?

Hamilelikte bu antibiyotikler ne kadar sure kullaniliyor? Bilginiz var mi?

26. Haftadayim. Doguma kadar antibiyotik mi kullancam bilemedim ki. Bebeklere zarari olmaz mi bunun?

Evet canım doktor tahmini 37+0 yani 19 Mart gibi dedi bir aksilik olmazsa ☺️ Acaba diyorum ben de 37+2 de doğsalar da Koç Burcu mu olsalar yoksa balık mı bilemedim tabi dayanabilir miyim o tarihe kadar o da belli olmaz
Ah biz kadınlar 🙈😂 bende kendim balık burcuyum. Koç erkegi biraz gozumu korkutur sanki balik daha iyi geliyor 😂

Gunaydin kizlar,

Günler oncesinde karnimdz bazı akşamlar sertlesme olduğunu yazmıştım. Kan tahlillerimi yaptirdim. Idrarda bir enfeksiyon cikmamasina ragmen kanda crp 12 kusur cikti. Sanirim bir yerde enfeksiyon var.

3 hafta ilac kullanmistim crp 6 ya inmişti. Simdi tekrar mi antibiyotik kullanmam gerekecek?

Hamilelikte bu antibiyotikler ne kadar sure kullaniliyor? Bilginiz var mi?

26. Haftadayim. Doguma kadar antibiyotik mi kullancam bilemedim ki. Bebeklere zarari olmaz mi bunun?

Günaydın canım sende serklaj var mıydı? Eğer varsa önce onun kontrol edilmesi lazım allah korusun enfeksiyon oradan geliyor olabilir.

Ben de nidicard kullandim canim 7 hafta boyunca

Yok girmediler teyzesi 2200 2500du kilolari darisi sana 🤗

Zamanla hersey cok güzel olacak yoluna girecek allahin izniyle sen anin tadini cikar kuzum 😍
Maşallah kuzucuklara🧿🧿 inşallah benim bebeklerinde girmez de atlatırız bu günleri

Bebegimin doyup doymadigini anlamiyorum kizlar her 3 saatte bir 20 veya 25 cc anne sütü sagiyirum veriyorum sırf ne içti bileyim diye meme veremiyorum sagip oyle veriyorum bana öneriniz var mı bu arada anne sütünün arkasından 25 30 cc kadar da mama veriyorum sizce nasl bebekler bugun 8. Günün de
normal miktar ictigi ama sana tavsiyem emzir sütün artar sağmak cok zahmetli ikincisi de gelince yanına vaktin olmayabilir

Ah biz kadınlar 🙈😂 bende kendim balık burcuyum. Koç erkegi biraz gozumu korkutur sanki balik daha iyi geliyor 😂

Günaydın canım sende serklaj var mıydı? Eğer varsa önce onun kontrol edilmesi lazım allah korusun enfeksiyon oradan geliyor olabilir.
Canim simdi doktordayim. Doktor crp oyle yuksek degil dedi. Enfeksiyon oldugunu sanmiyorum dedi. Muayene sonucuna da iyi dedi.
Simdi seker yukleme testi yaptiriyorum.

Canim simdi doktordayim. Doktor crp oyle yuksek degil dedi. Enfeksiyon oldugunu sanmiyorum dedi. Muayene sonucuna da iyi dedi.
Simdi seker yukleme testi yaptiriyorum.
Oh iyi bari çok sevindim, gözün aydın. Bol su içmeye çalış sen yine de.
Umarım yükleme sonuçların iyi çıkar 😊

Seker yuklemeleri sonucunda 1 saat sonra alınan kan normal değerde 2.saatte alınan kan biraz yuksek cikti. Doktor sorun yok dedi.
kaç gramlık yükleme yapıldı acaba size çıkan değerleriniz neydi? Bende geçtiğimiz cumartesi günü yaptırdım 50 gramlık olarak açlık 91 çıktı 1.saatte 154 çıktı. Sınır 140 mış. Şüpheli olduğu için cuma günü 100 gramlık olarak tekrar yapılacak 1.2.3. saatlere bakılacak :işsiz:

Artık düşüyorum yataklara sanirim 🥺 geçen haftaya kadar da iyidim büyüdükleri için artık beden düşüyor sanırım yarın 26+0 yanü 27. Haftaya giriyorum
Bende bugün 25+5 çok şükür şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Ama son 1 haftadır ağırlaştığımı hissediyorum. Bir önceki günümü arar oldum sanki. İnşallah bu şekilde hafif sıkıntılarla bizlerde zamanında sağlıklı bir şekilde doğururuz:dua:

Bende bugün 25+5 çok şükür şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Ama son 1 haftadır ağırlaştığımı hissediyorum. Bir önceki günümü arar oldum sanki. İnşallah bu şekilde hafif sıkıntılarla bizlerde zamanında sağlıklı bir şekilde doğururuz:dua:
Aminnnn inşallah, böyle de atlatsak şükür ederiz inşallah dahada kötü olmayız :KK68: az kaldı allahın izniyle 👯‍♀️

Back