- 28 Mart 2020
- 1.191
- 1.470
- 83
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #10.341
Valla kuzum tek ben olmadigima sevindim cunku anneligimi sorguluyordum ben nerdeyseBen de aynı durumdayım valla altına imzamı atarım kuzum
Benimde 29 da başlamıştı kuzum sancılarım bu günüme şükür gerçektenİlac beni 35e kadar getirdi cok sukur en son gunler gunde 8 tane iciyodum ama buraya kadar karninda kaliyoruz dediler ve dogdular haftan cok guzel endisen olmasin canim allahin izniyle
O regl ağrısı bir iki gündür nedense sabah kalkınca ozellikle bende de olmaya başladı bir de bel ağrım başladı o baya zorluyor gerçekten. Umarım güzel geçer kontrolün, hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤Bana da bugün aynısını söyledi canım doktor 15 dkda bir olması önemliymişyalnız o kasılmadan farklı olarak bugün regl ağrısı gibi bir şey oldu benim de 2 saat arayla böyle bi 3-4 dk sürdü G grun ‘un dediği gibi ben doktoru aradım sordum doğum sancısı böyle bir şey mi diye doktor da bunun da doğum sancısı olabileceğini söyledi. Dikkatli olmakta fayda var bence. Tabi düzenli olmadığı için önemsemedik Yarın kontrol var zaten bakalım ne diyecek
Evden çalışma olmasa bu kadar dayanamazdım. Evden çalışmama rağmen bacaklarım inanılmaz şişti ağrıyor. Son 1-2 hafta işi bırakmak için. Az biraz daha dayanabilsem süper olacak. Bugün nasılsınız? Geçti mi ağrılar, kasılmalar?Maşallah bu haftaya kadar çalışabilmişsiniz ben 29 da bıraktım inşallah yalancıdır canım bir nstye bağlansam iyi olcak sanki içim rahat edicek
Yok yok ne fena lohusa bunalımları var biz yine iyiyiz merak etmeValla kuzum tek ben olmadigima sevindim cunku anneligimi sorguluyordum ben nerdeysedemekki ikiz annesi olmak bunlarida getiriyor bebislerin nasil sagliklari nasil bu arada canim benim
Benimkiler de yalancı kasılma mıydı yoksa gaz sancısı mı anlamadım. Ama bugün daha iyi gibiyim. Çok teşekkürler desteğiniz içinİkizlerde 30 hafta yalanci kasilmalar icin normal bir zaman ama mutlaka tabi doktoruna danis belki de gerek gormez nst gunde kac kez oluyor oyle, dedigim gibi düzenli değilse zaten yalancı oluyor doğum sancısı olmuyo
Heh işte tam da durum bu, tuvalet çokmuş gibi bir his olması. 2 dakikada bir tuvalete gidiyordum. Aynı şekilde yüzüme ateş basıyordu. Anlamadım gitti. Ama bu sabah daha iyiyim çok şükürBenim nst de sancılarım 75-80 çıkıyor. Baya yüksek ama düzenli olmadığı için doktor önemsemiyor. Söyle anlatayım bebekler taş gibi oluyor gözle görülür bir şekilde karnım yamuluyor naparsam yapayım hareket etmiyorlar. Ateş basıyor yüzüme. Ve makatimda afedersiniz büyük tuvaletiniz cokmus gibi baskı oluyor. 1-2 dakika da eski haline geliyor. Bu durumda süresi önemliymiş. 15 dk düşene kadar bekleyebiliriz dedi doktor
Şu süre tutma olayına başlamam lazım artık yavaştan galibaBana da bugün aynısını söyledi canım doktor 15 dkda bir olması önemliymişyalnız o kasılmadan farklı olarak bugün regl ağrısı gibi bir şey oldu benim de 2 saat arayla böyle bi 3-4 dk sürdü G grun ‘un dediği gibi ben doktoru aradım sordum doğum sancısı böyle bir şey mi diye doktor da bunun da doğum sancısı olabileceğini söyledi. Dikkatli olmakta fayda var bence. Tabi düzenli olmadığı için önemsemedik Yarın kontrol var zaten bakalım ne diyecek
Ben de evin içinde duvarlara tutuna tutuna yürüdüm biraz. Eşim de sağolsun sırtıma belime masaj yaptı. Gaz çıkmadı ama o biraz rahatlatınca uyuyabilmişim. Bugün sanki daha iyi gibi bakalım göreceğiz nasıl geçecek. Çok teşekkürler tecrübe paylaşımları içinBen o turde bir agriyi 4 saat falan cektim, aci vb yoktu ve o gun aksam dogurdum. Dogum sancisi dogum eylemi fiilen baslayana kadar filmlerdeki gibi degil, aslinda sertlesmeli bir tur adet sancisi. Duzenli olmasi onemli, dogru bilgiyi ancak NST soyleyebilir.
Doktorum sunu tavsiye etmisti; su ic susuzluk sanci yapabilir, yatiyorsan pozisyon degistir, minik yuruyusler yap, ilik su ile kisa bir dus yap; eger bunlarla sanci gecmiyor ise hastaneye bir gel bakalim demisti...
Yalancı kasılmaların artık bu hafta başlaması normal kuzum panik olmaya gerek yok. Ama kontrolünde nst iste mutlaka. Ben 29.haftamda kuruntu yapıyorum ya bisey çıkmaz diye gittim doğum sancılarım başlamıştı. Bir de mutlaka süre tut gerçekten çok önemli yavrum.Benimkiler de yalancı kasılma mıydı yoksa gaz sancısı mı anlamadım. Ama bugün daha iyi gibiyim. Çok teşekkürler desteğiniz için
Heh işte tam da durum bu, tuvalet çokmuş gibi bir his olması. 2 dakikada bir tuvalete gidiyordum. Aynı şekilde yüzüme ateş basıyordu. Anlamadım gitti. Ama bu sabah daha iyiyim çok şükürYavaş yavaş sıra bizlere geliyor galiba artık
Şu süre tutma olayına başlamam lazım artık yavaştan galiba
Ben de evin içinde duvarlara tutuna tutuna yürüdüm biraz. Eşim de sağolsun sırtıma belime masaj yaptı. Gaz çıkmadı ama o biraz rahatlatınca uyuyabilmişim. Bugün sanki daha iyi gibi bakalım göreceğiz nasıl geçecek. Çok teşekkürler tecrübe paylaşımları için
Iyikide uzun uzun yazmissin canim benim bu yazdiklarini okudukca icim rahatladi bende kendime hep gececek diyorum ama yasayan birinin soylemesi elbet daha iyi oldu benim icinKuzum İnan ki hepsi geçecek bu günlerin vay be ne günlerdi diye hatırlayacaksın bu dediğimi hiç unutma bana geçecek dediklerinde daha çok var diye düşünüyordum ama inan ki Zaman çok hızlı o yüzden her anın tadını çıkarmaya çalış bol bol öp sev kokla
Kolik çok zor Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa zamanda geçer hiç bitmeyecekmiş sürekli ağlayacaklar mış gibi geliyor sana şu an anlıyorum seni ama tekrar söylüyorum geçecek
Lohusalık çok zor bir süreç içinden ağlamak geliyorsa hiç tutma ağla bebeklere sinirlendiğinde olacak kendine sinirlendiğinde olacak bunlar çok çok normal sen de robot değilsin bir insansın bunu her zaman kendine söyle anne de olsan sen bir insansın asla aynı olamaz duyguların düşüncelerin her zaman.
Uzun uzun yazıyorum ki yaşadıklarının çok normal olduğunu bil seninle aynı şeyleri yaşayan bir sürü insan olduğunu bil diye bunları düşünmek çünkü insanı rahatlatıyor ve şu çok önemli çocukların çok şükür sağlıklı yanındalar inan ki tüm huysuzlukları ağlamalar geçtiği zaman onların güzel yüzleri sana yetecek ki zaten her türlü zorluğa rağmen onların bir gülüşleri yetiyor.
Çok şükür ben de iyiyim bebeklerde iyi teyzesi yaramazlıklar başladı bol bol
Şuan iyiyim canım çok şükür su içmeye özen gösteriyorum sabah çocuklar vajinama doğru vuruyordu korkuttular beniEvden çalışma olmasa bu kadar dayanamazdım. Evden çalışmama rağmen bacaklarım inanılmaz şişti ağrıyor. Son 1-2 hafta işi bırakmak için. Az biraz daha dayanabilsem süper olacak. Bugün nasılsınız? Geçti mi ağrılar, kasılmalar?
Bugün iyiyim canım tekrar olursa yazıcam doktora bugünde tekim evde Allahın izniyle bir atlatsak şu haftalarıİkizlerde 30 hafta yalanci kasilmalar icin normal bir zaman ama mutlaka tabi doktoruna danis belki de gerek gormez nst gunde kac kez oluyor oyle, dedigim gibi düzenli değilse zaten yalancı oluyor doğum sancısı olmuyo
Benimde bu şekilde dün çok oldu canım bugün daha iyiyim nstye bağlansam herşey ortaya çıkcak bugünde tekim gidemicem doktoraBenim nst de sancılarım 75-80 çıkıyor. Baya yüksek ama düzenli olmadığı için doktor önemsemiyor. Söyle anlatayım bebekler taş gibi oluyor gözle görülür bir şekilde karnım yamuluyor naparsam yapayım hareket etmiyorlar. Ateş basıyor yüzüme. Ve makatimda afedersiniz büyük tuvaletiniz cokmus gibi baskı oluyor. 1-2 dakika da eski haline geliyor. Bu durumda süresi önemliymiş. 15 dk düşene kadar bekleyebiliriz dedi doktor
Evet en net nst de belli oluyor. Sen takip et kendini çok artarsa en azından ararsın doktorunuBenimde bu şekilde dün çok oldu canım bugün daha iyiyim nstye bağlansam herşey ortaya çıkcak bugünde tekim gidemicem doktora
Evet canm bende dun aldimKızlar bu arada doğum iznimiz 30+0 da başlıyor demi çalışamaz raporu alıcamda
Senin haftan kaçtı kuzum ?Selam kızlar şu haftaya kadar iyiydim bir şekilde idare ettim her şeye.... ama yaklaşık iki haftadır çok kötüyüm.... doğum sancılarım başladı doktor neyseki durdurdu her şeye katlandım ama son bi kaç gündür bacağım felaket şekilde ağrıyor ağrıdan yürüyemiyorum ağlıyorum artık kalp damar cerrahına gittim bi hafta önce ultrason falan filan sadece varis çorabı verdi ben günden güne kötüleştim yarınn randevum var doktoruma bebekleri almasını isteyecem normalde dayanıklı bir insanım ama bu acı beni mahvediyor gücüm resmen tükendi
35+3Senin haftan kaçtı kuzum ?
Valla yasamayana tuhaf gelebilir alınmasını istemek ama ağrılara dayanmakta kolay değil. Benim doktorumda 37 deyince içinden allahım artik doğsalar daha mi iyi olur diyorum. Senin haftan iyice güzel 36 gibi alır belki doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?