2022 ikiz annesi olacaklar

İlac beni 35e kadar getirdi cok sukur en son gunler gunde 8 tane iciyodum ama buraya kadar karninda kaliyoruz dediler ve dogdular haftan cok guzel endisen olmasin canim allahin izniyle
Benimde 29 da başlamıştı kuzum sancılarım bu günüme şükür gerçekten sevimlilerin kilosun nasıldı kuvöze girdiler mi

O regl ağrısı bir iki gündür nedense sabah kalkınca ozellikle bende de olmaya başladı bir de bel ağrım başladı o baya zorluyor gerçekten. Umarım güzel geçer kontrolün, hayırlı haberlerini bekliyoruz ❤

Maşallah bu haftaya kadar çalışabilmişsiniz ben 29 da bıraktım inşallah yalancıdır canım bir nstye bağlansam iyi olcak sanki içim rahat edicek
Evden çalışma olmasa bu kadar dayanamazdım. Evden çalışmama rağmen bacaklarım inanılmaz şişti ağrıyor. Son 1-2 hafta işi bırakmak için. Az biraz daha dayanabilsem süper olacak. Bugün nasılsınız? Geçti mi ağrılar, kasılmalar?

Valla kuzum tek ben olmadigima sevindim cunku anneligimi sorguluyordum ben nerdeyse demekki ikiz annesi olmak bunlarida getiriyor bebislerin nasil sagliklari nasil bu arada canim benim
Yok yok ne fena lohusa bunalımları var biz yine iyiyiz merak etme iki ay bebeğinin suratına bakmayan emzirmeyen mi dersin intihar etmeye kalkan mı dersin hem de tek bebekle allah korusun hepimiz sağlam durucaz inşallah Bebişler iyiler büyüyorlar teyzesi bugün aşıya götürücez ilk defa bakalım biraz stresliyim ateş falan olmaz inşallah

İkizlerde 30 hafta yalanci kasilmalar icin normal bir zaman ama mutlaka tabi doktoruna danis belki de gerek gormez nst gunde kac kez oluyor oyle, dedigim gibi düzenli değilse zaten yalancı oluyor doğum sancısı olmuyo
Benimkiler de yalancı kasılma mıydı yoksa gaz sancısı mı anlamadım. Ama bugün daha iyi gibiyim. Çok teşekkürler desteğiniz için
Heh işte tam da durum bu, tuvalet çokmuş gibi bir his olması. 2 dakikada bir tuvalete gidiyordum. Aynı şekilde yüzüme ateş basıyordu. Anlamadım gitti. Ama bu sabah daha iyiyim çok şükür Yavaş yavaş sıra bizlere geliyor galiba artık
Şu süre tutma olayına başlamam lazım artık yavaştan galiba
Ben de evin içinde duvarlara tutuna tutuna yürüdüm biraz. Eşim de sağolsun sırtıma belime masaj yaptı. Gaz çıkmadı ama o biraz rahatlatınca uyuyabilmişim. Bugün sanki daha iyi gibi bakalım göreceğiz nasıl geçecek. Çok teşekkürler tecrübe paylaşımları için

Yalancı kasılmaların artık bu hafta başlaması normal kuzum panik olmaya gerek yok. Ama kontrolünde nst iste mutlaka. Ben 29.haftamda kuruntu yapıyorum ya bisey çıkmaz diye gittim doğum sancılarım başlamıştı. Bir de mutlaka süre tut gerçekten çok önemli yavrum.

Kızlar günaydın bugün kasılmam yok ama bebekler çok sert birşekilde kasıklarıma doğru vuruyor korkuyorum

Iyikide uzun uzun yazmissin canim benim bu yazdiklarini okudukca icim rahatladi bende kendime hep gececek diyorum ama yasayan birinin soylemesi elbet daha iyi oldu benim icin yani tum bu yasadiklarima zorluklara ragmen bende iyi bi anne oldum diyebilirim canim benim bazen cunku hemen buyusunler diyorum bazende bu zamanlar geri gelmeyecek diyorum artik hayirlisi diyorum ins bende hersey zamanla bende oturturum yesin teyzesi onlari masallah onlara

Şuan iyiyim canım çok şükür su içmeye özen gösteriyorum sabah çocuklar vajinama doğru vuruyordu korkuttular beni Kontrol haftaya cumartesi inşallah bir sıkıntı yoktur

İkizlerde 30 hafta yalanci kasilmalar icin normal bir zaman ama mutlaka tabi doktoruna danis belki de gerek gormez nst gunde kac kez oluyor oyle, dedigim gibi düzenli değilse zaten yalancı oluyor doğum sancısı olmuyo
Bugün iyiyim canım tekrar olursa yazıcam doktora bugünde tekim evde Allahın izniyle bir atlatsak şu haftaları

Benimde bu şekilde dün çok oldu canım bugün daha iyiyim nstye bağlansam herşey ortaya çıkcak bugünde tekim gidemicem doktora

Selam kızlar şu haftaya kadar iyiydim bir şekilde idare ettim her şeye.... ama yaklaşık iki haftadır çok kötüyüm.... doğum sancılarım başladı doktor neyseki durdurdu her şeye katlandım ama son bi kaç gündür bacağım felaket şekilde ağrıyor ağrıdan yürüyemiyorum ağlıyorum artık kalp damar cerrahına gittim bi hafta önce ultrason falan filan sadece varis çorabı verdi ben günden güne kötüleştim yarınn randevum var doktoruma bebekleri almasını isteyecem normalde dayanıklı bir insanım ama bu acı beni mahvediyor gücüm resmen tükendi

Senin haftan kaçtı kuzum ?

Kizlar merhaba
Benim kaşıntım geçmedi bugun dahiliyeye gittim kanlara baktirdim karaciger enzimlerimde yükseklik var ama dr yinede bu kaşıntı yapmaz birde ultrosn isteyelim dedi pers sabah cektiricem bakalim kadin dg drum ursactive başladı sabah Aksam kullan dedi aranizda kullanan varmi rahatlattı mi? Kaşıntı nedenini bulamadik aslinda degerlerimin iyi olmasina sevindim kaşıntıda napayım varsin kuzularim iyi olsunda 6 hafta daha idare ederm gerekirse napalim. Gebelik kolestazi mi bu yaşadığım bilmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…