• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kuzum bu sabah çağırdılar çok şükür gördüm kızımı emzirdim çoook güzel bir duyguymuş 🤗💙 inşallah yakında çıkabilir yarın tekrar emzirmeye gidicem 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Oğlum daha tam emmiyormuş ama onu göremedim onun için de çağırırlar inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
cok sevindim cok insallah hemen gonderirler

3 hafta civari gibi bekliyiruz, tabi bebeklere bagli...
Bugun ilk goruste ufakliklarini gorup biraz aglamis olabilirim.. Ama 24-38 hafta arasi bir suru yogun bakim bebek vardi, yani ne hafta ne baska birsey kesin degil... 600gr lik bebegi gorunce utandim agladigima.
Sutu memelere indirmeye calidiyoruz, evden lansinoh pompayi getirttim 3 saatte bir bos da olsa sagiyorum. Cok az bir kolostrum var ama damla damla... onu da posetleyip vermiyorum degmez diye...
Her gun 12-13 arasi gorus var, saat sayiyorum
bu günler de geçecek inşallah sag salim ciktiniz kötü bisey gelmedi basiniza çok çok şükür. kolostrumu küçük enjektorlere ceksen belki oyle kabul ederler. bendeki süt de hala 10 cc dahi degil

Doktor ilk 2 hafta olmaz demisti oglumun tam 16.gun basladi kizimin biraz daha gec basladi. Hatta ilk 2 hafta o be dedim ne guzel uyuyan bebekler bunlar ama 2 hafta sonra belli olur dediler ve oyle oldu.

Cok sukur kuzum aminn sizlere de kolayliklar insallah 🤗
hic erken sevinmiyim o zaman. suan hafif gazları var tabii de bu kadarla kalsa zil takıp oynarım. büyük oglumda ikinci gun başlayınca bunlar da oyle olur sandim

Oglumda yokda kiz da basladi canim benim bu yuzden hipp yaramiyor diye dusunuyorum aptamil bi denecegim bide dr gaz damlasi verdi o yani gazi cikartiyor ama gene oluyor bende mamadan dedim bakalim artik ne yapacagiz 🤷🏻‍♀️
Bnm ikisindede var cnm hipp kullanıyordum bıraktım sma aldım.Bnmkilerde seninki gibi damla kullanıyorum çıkarıyorlar ama gaz bitmiyo. Ben gündüzleri hiç Mama vermiyorum emziriyorum hep ama yinede gaz oluyor mamayla alakası yok gibi geliyor bana canm. Damla olarak ne kullanıyorsun?

Artik kasinmaktan kriz gecircem karnimi resmen kanatmaya başladım kizlar zaten oksapar da vuruyorum egzama gibi halkalar oluştu dr catlamqdan dolayı oluyor dedi yıkıyorum badem yağı sürüyorum ama gene aynı gene aynı azcık duruyor hafifliyor sadece sizde durum nedir
Benmde öyleydi canm çok kasiniyordu yara olmuştu artık kasimaktan çaresi yok cekicez mecbur. Dogumdan sonrada 2 hafta tüm vücudum kaşındı uyuz gibiydim ama geçti çok şükür.

3 hafta civari gibi bekliyiruz, tabi bebeklere bagli...
Bugun ilk goruste ufakliklarini gorup biraz aglamis olabilirim.. Ama 24-38 hafta arasi bir suru yogun bakim bebek vardi, yani ne hafta ne baska birsey kesin degil... 600gr lik bebegi gorunce utandim agladigima.
Sutu memelere indirmeye calidiyoruz, evden lansinoh pompayi getirttim 3 saatte bir bos da olsa sagiyorum. Cok az bir kolostrum var ama damla damla... onu da posetleyip vermiyorum degmez diye...
Her gun 12-13 arasi gorus var, saat sayiyorum
Tabi yine siz bilirsiniz ama benim okudugum ettigim her yerde bir damla da olsa o kolostrum bebege verilmeli, cok faydali deniliyor. Hayirlisiyla en kisa zamanda Mustafa-Kemal’e kavusmaniz dilegiyle 🙏🏻🧿

Gözün aydın canım. İnşallah en kısa sürede onuda emzirirsin merak etme. Çok şükür bugünlere 🤗 darısı bana inşallah 🤲
İnşallahh kuzum inşallah bu güzel duyguyu hepimiz yaşayalım 🤗💙
Gözün aydın kuzucum inşallah yakında kavuşacaksınız az kaldı ❣
Çoook sağ ol canım benim inşallah 🥰
cok sevindim cok insallah hemen gonderirler
Amin canım benim çok sağ ol ☺️💙

Kuzum bu sabah çağırdılar çok şükür gördüm kızımı emzirdim çoook güzel bir duyguymuş 🤗💙 inşallah yakında çıkabilir yarın tekrar emzirmeye gidicem 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Oğlum daha tam emmiyormuş ama onu göremedim onun için de çağırırlar inşallahh 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Canım ne güzel haber çok sevindim 🥰 inşallah oğlun için de yakında çağırırlar 🙏🏻

Evet çok duydum Prilamı benim doktorum yazmadı hiç nedense aslında bi torba ilaç içtim yani onu içsem bence olurdu
Ya bence yazmadıysa sen bi sor çünkü bende prilam +onzyd diye bi hap kullandım. Onzyd çok kuvvetliydi hemen kesiyordu. Benim uzun sürdü 18-19 falandı hatta asla bitmeyecek sanıyordum. Bir daha hiç yemek yiyemem dedim. Şükür geçti. Insana geçmeyecek gibi geliyor ama biraz daha sabret geçiyor.

Benmde öyleydi canm çok kasiniyordu yara olmuştu artık kasimaktan çaresi yok cekicez mecbur. Dogumdan sonrada 2 hafta tüm vücudum kaşındı uyuz gibiydim ama geçti çok şükür.
Bebekler iyi olsun da ben razıyım kuzum yarin gidicem dr a iste tahlil falan hersey yapsin baksın tehlike olmasın da ben çekerim az kaldı zaten

Kizlar yine akşam oldu, yine ben gaz sancilarindan zeplin gibi oldum. Endol aldim magnezyim ictim biraz rahatladım sayılır. Bu gaz neden oluyor aksam aksam. Tarhana çorbası mi yapiyor acaba?
Nasil gecer bir öneriniz var mı?

Evet çok duydum Prilamı benim doktorum yazmadı hiç nedense aslında bi torba ilaç içtim yani onu içsem bence olurdu
Valla canım gece 2 tane içtim 16 haftaya kadar yoksa mümkünatı yoktu dayanamıyordum 24 saat midem bulanıyordu çünkü gönül isterdi ki ilaç kullanmamak ama maalesef mecbur kaldık

Ya bence yazmadıysa sen bi sor çünkü bende prilam +onzyd diye bi hap kullandım. Onzyd çok kuvvetliydi hemen kesiyordu. Benim uzun sürdü 18-19 falandı hatta asla bitmeyecek sanıyordum. Bir daha hiç yemek yiyemem dedim. Şükür geçti. Insana geçmeyecek gibi geliyor ama biraz daha sabret geçiyor.
İnşallah canım. Bir de antibiyotik kullanıyorum şu an o da artırıyor sanırım belki haftaya biraz rahatlarım ben de

Kizlar yine akşam oldu, yine ben gaz sancilarindan zeplin gibi oldum. Endol aldim magnezyim ictim biraz rahatladım sayılır. Bu gaz neden oluyor aksam aksam. Tarhana çorbası mi yapiyor acaba?
Nasil gecer bir öneriniz var mı?
Bulgur nohut dövme vb
Şeyler yapıyor kuzum ah gazı bile aratacak kasınmalar başladı bende umarım sizde olmaz

Bebekler iyi olsun da ben razıyım kuzum yarin gidicem dr a iste tahlil falan hersey yapsin baksın tehlike olmasın da ben çekerim az kaldı zaten
Aynen canm insan evlatları için herşeye katlanıyor bnde yaptırmıştım tahlil sıkıntı çıkmamıştı sende de çıkmaz büyük ıhtimal çatlamadan dolayı kaşınıyor çünkü. Aynen 3 hafta daha inşallah 🤗

Back