Masalim01
in dediği çok doğru yorulurlarsa bırakırlar ben de hiç anlamadım kuzum ilk defa duydum. Neden verdiler o zaman bebişleri o da ayrı bir soru. Bu arada bizim daha yeni yeni kilo almaya başladılar önce verdiler zaten 1 ay oldu anca alıyorlar gerçekten anlam veremedim bu kadar telaş yaptıracak ne vardı
Bestlak damla kullanıyorum günde 1 kere 20 damla olarak üstünde 3 kere kullanabilirsin yazıyor ama çok abartmak istemedim. Bir de günde bir kere emziren anne çayı içiyorum. Onun dışında hiçbir şey yapmıyorum sürekli su içiyorum ve yemek yiyorum normal allah ne verdiyse
önemli olan stres yapmamak geleceğine inanmak sık sık sağmak (gündüz 3 saatte 1 gece 4 saatte 1) ve senin bebişlerin yanında bu çok güzel bir şey onlara sarıl sev kokla oh miss
sıcak uygulama ve masaja eşin de yardım edebilir özellikle hem pompayı tut hem masaj yap zor oluyor ben çok korkmuştum mastit olucam diye herkesin başına geliyormuş o sertlik ama bu şekilde açılıyor hatta tıkanıklığı bir açtık o kadar çok süt çıktı ki içerde birikmiş hepsi bir anda çıktı