2022 ikiz annesi olacaklar

Bende yapılır diye biliyordum ama tabi doktor değilim bilemedim
Ikizde serklaj pek etkili olmuyor o nedenle doktorunuz biliyorsa rahim agzi olcusunuze gore ingiltereden siparis edilen silikon "cervical pessary" takiliyor, 37. Hafta cikartiliyor. (Bu isimle ararsaniz gorselini gorursunuz)
Serklaj nihayette dikis, anestezi, az da olsa yara kanamasi yaparken, bu alet basit bir vajinal muayene ile yerlestiriliyor. Bloglardaki ikiz gebelik hikayelerini arastirin 14-16 hafta civari silikon bir kapaktan bahsettiklerini goreceksiniz.

Bugun kontrol var hepsini soracam canim bakalim

Yok kuzum nifty ankarada yapılanın ismi broşürü bile ayrıydı onun. Ben onu da inceledim de o yüzden söylüyorum. Bunların hepsi anne kanından fetal dna testi oluyor sadece ben de çarşamba verdim bakalım heyecanla bekliyoruuuz

aynen ben de erken doguma haberci olup olmadigini merak ettim aslinda suanda katlanilabilir duzeyde. doktor sorun değil dediyse süper. bugün magnezyuma basladim alakasi var mi bilmiyorum ama daha az agri hissettim
Ben de ondan korktum ölçüm yaptı birşey yok dedi olur öyle ağrılar dedi . Bu arada ben 11 yıl önceki hamileliğimi hatırlamıyorum annem 32 yıl öncesini hatırlıyor sana ve kardeşine hamileyken benim de ağırıyordu diyor normal diyor:) içini ferah tut

Yapan yapıyordur belki sonuçta doktor değilim ama bildiğim kadarıyla ikizde çok önerilmiyor diye biliyorum her doktorun görüşü her konuda farklı oluyor sonuç olarak
Bu serklaj konusu resmen takım tutar gibi her doktor un farklı fikri var. Çok zor karar vermek

Benim hiçbir gerek yokken progestan iğne fitil hatta oksapar devam ediyorum:) 15 . Haftadayım. Perinatolog ilaçları bırak ihtiyacın yok dedi kendi doktorum hayır devam edicez ben 0 riskle bu gebeliğin devam etmesini istiyorum dedi. Napalim iyi olsunlar iğnelere devam :)

Kizlar bugun kontrole gittim 10 hafta 6 günlük dedi doktor rahim ağzı ölçümü yapti 4 cm cikti suan sorun yok ama 2 hafta sonra alttan muayene ile de bakalım dedi sizce nasıl

Herkese merhaba,
Uzun süredir kanamalarla uğraştım ben de. Çok şükür her şey kontrol altında. Bebişlerim de iyi. Rahimde çok az bir kanamam kaldı. O da ya emilip yok olacak ya da dışarı çıkacakmış. İğnelere ve fitile devam ediyorum. 15.haftama geldim ama benimkiler cinsiyetlerini göstermiyor. Nifty test yaptırdık biz de. Sonuç bekliyoruz artık orada öğrenicez her şeyi. Herkesin güzel, sağlıklı sonuçları gelir inşallah

Tüp bebeklerdi , iki kürtaj sonrası geldiler , ikiz gebelikten korktuğum için tek embriyo transferi olmama rağmen embriyom bölündü . 28. Haftada serviks uzunluğum 2mm indi , 33de rahim ağzım sıfırlamıştı 2 ay yattım sadece o stresle 36da doğum yaptım ikiz bebek sahibi olmak meşakkatli biraz

Peşpeşe çıkacak sonuçlarımız güzel haberler alırız inşallah

Benim de tüp bebek. Tek embriyo transferiydi. Ama bölündü ikiz bebişlerim olacak inşallah

Oyy geçmiş olsun hepsi için kuzum
Rabbim mutlu sona ulaştırmış, darısı bizlere inşallah Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Oyy geçmiş olsun hepsi için kuzum
Rabbim mutlu sona ulaştırmış, darısı bizlere inşallah Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Allahım sağ Salim kavuştursun sizleri de her anın tadını çıkarın , çünkü bir daha yaşanmayacak anlat deneyimler

Kızlar merhaba, öncelikle dilerim ki hepiniz bebişlerinizi sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız. Neredeyse tüm sayfaları okudum ama benim gibi bir örnek bulamadım. Benim hikayem şöyle, 2 hafta önce 10. haftamda 2.bebek ortaya çıktı. Bir önceki kontrolüm 8.haftada olmuştu fakat tek bebek gözüküyordu. 10. haftada tek yumurta ikizi olduğunu ve diğerinin bir hafta 10 gün geriden geldiğini söyledi doktor, ikincinin kalp atışı düşüktü yapısal olarak bozuk olduğunu ve muhtemelen problemli olduğunu söyledi doktor. İki haftadır takip ediyoruz, en son geçen hafta hala anormal gözüküyor demişti. Yarın tekrar kontrolüm var, bakalım neler diyecek.. Önümüzdeki hafta için Recep Has'a randevu aldım, onunda yorumunu almak istiyorum. Riskli gebelikler konusunda iyiymiş kendisi. Eğer problem devam ederse, 16. haftada problemli bebişi sonlandıracakmışız, var mı bildiğiniz böyle örnek.. Doktor bu aşamadan sonra düzelmez diyor ama, Allah'tan ümit kesilmez tabikii

hem hayirli olsun hem gecmis olsun buna benzer bir sey duymadim maalesef insallah devam edecekse sorunsuz eder. tek yumurta ikizi başlı başına sorun aslinda Rabbim en hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…