2022 ikiz annesi olacaklar

Ben 32.haftadayım canım. El ve ayaklarımda yaralar oluştu kaşımaktan. Yüzüm hariç tüm vücudum kaşınıyor benim. Gündü özellikle de güneş varsa çok iyiyim. Ama gece kaşıntı ataklarım başlıyor

Olmaz mı iste oturunca da kötüleşiyorum karar verdim internetten alicam cnm

Gene anladik ki bebekler ne zaman isterse o zamam geliyorlar yerim ben onlari annesi masallah size hepinizin saglikli olmasi ve bebislerin yaninda olmasi ne guzel allahim anali banali saglikla sihatle buyutmeni nasip etdin inz gozunuz aydin olsun canim benim

Maşallah sizlere Allah sağlıklı ,analı babalı büyümelerini nasip etsin.

PembeAnkaKusu canim benim senin haftanda benim bebislerin kilosuda oyle cikti ki tam 1300 bile degildi kaldiki senin rahmin ikili masallah bence gayet iyi ins sorunsuz haftalariylada uyumlu olurlarda az daha dururlar kuzum sen yeterki stres yapma ins haftalarida ilerletecegiz inaniyorum ben S Saripapatya22 C Cerenace kizlar sekerden korkmayin onemli olan bebislerin sulari artmasin onun disinda diyetle halledilir hersey bilmiyorum bilginiz varmi ben kilolu hamile kaldigimdan diyetisyenle devam ediyorum hep bana soyledigini cikolata veya meyvemi yedim hemen pesine sut ayran veya bir tas yogury yemem bu onlarin sekerinin vucudumda artmasini engelliyormus sizlerde buna dikkat edin ozellikle meyvelerden sonra bunlari icin ve su hemen ustune icmeyin sonrasinda cok tuzlu olmasin ekmek mutlaka beyaz ekmek olmasin o seker cikartanmis dikkat ettikten sonra bence sorum falan kalmaz ins

Bilmiyordum kuzucum teşekkürler dikkat edeceğim. Ben ekmeğe falan dikkat ediyorum ama arada ister istemez tatlı yiyorum. Ben 56 kilo hamile kaldım 66 oldum bu hafta hızlı gidiyorum baya. Bu arada sen nasıl oldun kontrolün ne zaman

Bana diyetisyenimin soyledigi seyler bende hep ona dikkay ettim tatli yiyebilirsin ama pesine su icme ayran ne bileyim sut ic o bastiriyormus ins sizlerinde oyle olur arada sancilar tetikliyor ams genede direnmeye devam canim ins cumaya kontrol aksilik cikmazsa guzel haberlerle doneriz ins

Inşallah kuzum bak biz sana dedik 30u bitirdin çok şükür riskli haftalar geride kalıyor dayanicaksin allahın izniyle

Masallah canm.bnm 37 38 lerin darısı bize inşallah sende sağlıkla güzellikle büyüt bebeklerini ❤ ciğer geliştirici vurulmuş muydun vurulduysan kaçıncı haftqda
Yok canım vurmadi 34te sordum bu haftadan sonra cigerleri gelismis oluyor ve ben onu riskli gebelerime vuruyorum sende bir risk yok demsiti

Kız 1300 de bir sürü resim veriyor oğlanı yanlış bakmışım 1070 gr çıkmış onu geç 30 haftalıklar ama FL kızın 29+3 oğlanın 27+5 çıkmış 2 haftadan fazla gerilik üzüldüm biraz canım gelişemiyor diye ama çok sağ ol bayılıyorum senin şu pozitifliğine verdiğin bilgiler süper ben de uygulayayım şekerin fazlası hepimize zarar. Tarçın da şekeri dengeliyor demişlerdi o doğru muymuş canım? Tatlıların üstüne eksek biraz

Ben de öyle düşünüyorum kuzum beyaz ekmek hamur işi tatlı falan çok yedim şeker çıkacağını düşünmedim hiç.. doktor 3 gün kendin ölç dedi açlık bu sabah 75 tokluk 100 çıktı anlamadım ki dün de böyleydi akşam.. inşallah diyetle düzelir tatlıyı beyaz ekmeği falan kestim bakalım

Ayy canım tarçını benn de biliyorum dün süte kattım içtim internette rahim kaslarını hareketlendirebilir yazmış neye baksam bi şey yazıyor açlıktan ölelim internete göre bakmadan da yapamıyorum

Hay allahım herşey zararlı cidden ne yapıcaz böyle faydası olanın da zararı var yani yemeyeyim o zaman

Esim bana çok abartıyorsun demesine rağmen çok şükür artık resmen hayatımın akışı buna göre şekillenir oldu
Seker yok asla yok kesinlikle çünkü kabiz ediyor- gebelik şekerini tetikliyo- bebeğin anormal büyümesine sebep- bebeğin suyunda fazlalık yapiyor ( erken doğum riski ) enfeksiyonu besliyor özellikle ben cok fazla mantar olurum ve gebelikte hiç geçmeyen bir durum oldu bu bende şekeri kesip bol yogurt yiyorum azaldı ama geçmiyor ki yediklerim bol meyve sebze ama sadece kış sebzeleri pırasa mesela yemeğini yapıyorum patates vs.. hergunnet yada tavuk kuru bakliyat ama az az mesela bulgur asiri sisiriyor beni diye öğlenleri yemeğin yanında sadece 3 kasik dogme çorbası yaptıysam sadece 1 kase o kadar onun dışında mesela dün tavuklu pirinç pilavı salata ve yogurt yedim öğlen pişirip akşam da yiyorum mecburen bugun sulu köfte yapicam inşallah bu şekilde bir rutin et kavurma tantuni vs.. yiyorum genelde protein yiyorum eti değişik şekilde yapıp mesela hamburger yapıyorum evde kendime o da iyi oluyor hemde pratik etini kasap da yaptırıyorum baharat hiç kullanmam tarçın kekik nane karabiber vs.. ıhlamur falan hiç içmem cay kahve erken doğuma sebep verirmiş o yüzden sabahları sadece 1 açık fincan çay o kadar şekersiz tabi :) yaşlanmadan yaşlandım çikolata neydi? Çikolata mutluluktu çikolata güzellikti ama doğuma kadar yemiycem mecburen yoksa mantarım alıp başını gidiyor kasılmalar kasinti yanma hepsi oluyor ekmek konusunda size önerim kesinlikle kepekli hem kabızlığı iyi hem sindirimi kolay beyaz ekmek çok nadir yiyorum

Tarçın evet canim rahim kaslarini hareket ettiriyormus bende öyle okumuştum tabi her gebe aynı olmaz bizm komsu kadin var 4 aylik o da masallah hiç kendimi çekmez bitki çayları maydonozlar kekikler havada uçuyor 4. Bu dogumu olacak

Ayy canım tarçını benn de biliyorum dün süte kattım içtim internette rahim kaslarını hareketlendirebilir yazmış neye baksam bi şey yazıyor açlıktan ölelim internete göre bakmadan da
Hay allahım herşey zararlı cidden ne yapıcaz böyle faydası olanın da zararı var yani yemeyeyim o zaman
Doktorum abartmadan her şey yiyilir demişti canım az az yiyorum ben artıkkk

Aynen bence de canım abartılı hiçbir şeyi yiyemem ben öyle yararlı diye de avuç avuç yiyemem. Mideme yer kalmadı artık ciğerlerim bile sıkıştı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…