2022 ikiz annesi olacaklar

Gunaydin. Bu sabah herkes erkenci galiba :) beni uyku tutmadi eşimle ciddi kavgalarimiz oluyor. Beni hiç anlamiyor sabaha kadar agladim. Biliyorum degmez cocuklar icin guclu olmaliyim ama elimde degil
Günaydın canım Valla ben hep erkenciyim çalışmıyorum güya artık raporluyum ama göbekten uyumak çok zorlaştı yan yatmaya alışık değilim kemiklerim batıyor dönsem dönemiyorum oyyy oy Çok üzüldüm senin için hamile kadını sabaha kadar ağlatmak nedir gerçekten bebişlerin için üzülmemen lazım kıyamam kuzum ya

Gunaydin. Bu sabah herkes erkenci galiba :) beni uyku tutmadi eşimle ciddi kavgalarimiz oluyor. Beni hiç anlamiyor sabaha kadar agladim. Biliyorum degmez cocuklar icin guclu olmaliyim ama elimde degil
Hormonlarimizdan dolayi normal belki eskiden de ayni idi simdi göze batıyor takmayın kafanıza stres yapmayın bebislere yazik muzik acın dans edin temiz hava alin ohh miss gelsin guzel günler

Günaydın bizimde arada kavgalarımız oluyor. Ama genelde konuşarak çözebiliyoruz. Ben alıp karşıma tane tane anlatıyorum bizde sanırım biraz fazla hassaslasiyoruz bu dönemde. Sen uzulmemeye çalış bebekler için, her evlilikte illa ki oluyor bunlar.

Kizceler herkes demir hapina baslayknca kabız olur ben neredeyse ishal diyebilecek durumdayım bunu yaşayan varmi gece uyumadan iciyrm sabah wcye ciktigimda ishal gibi oluyrm

Ne güzel bebekler kilo almış ama siz almamışsınız. Bu haftaya göre baya güzel kilo alımı. Benimde bebeklerden biri makat gelişti ama hissetmiyordum. Son iki gündür vajinamdatekme hissediyorum net şekilde. Acaba normal mi hissedilir mi bu şekilde sizde de oluyor mu

Kizceler herkes demir hapina baslayknca kabız olur ben neredeyse ishal diyebilecek durumdayım bunu yaşayan varmi gece uyumadan iciyrm sabah wcye ciktigimda ishal gibi oluyrm
Başka bisey tetiklemiş olabilir mi acaba? Demirden başka vitamin verildi mi ? Mesela magnezyum çoğu kişiyi ishal yapmış onu okumuştum. Mganezyum falan yapıyor olabilir mi ki

Canım inşallah iyisindir haberlerini bekliyoruz. Ikisinin de kafası aşağı baskı yaparsa ondan da olabilir. Geçen hafta benim öyleydi sonra biri döndü yukarı rahatladım.

Günaydın:) benim oğlanlardan biri sizin haftalarda hep diğerinden 3 5 gün geri kalıyordu üzülüyordum ben de. Sonra yarış haline girdiler bir biri öne geçiyor bir biri geçiyordu:) bir süredir eşit gidiyorlar. Yani olabiliyor böyle şeyler. Kız erkekden geri oluyor ama biraz bildiğim kadarıyla. Sorun yok yani rahat olun

Benim de oğlan makat geliş kız yatay ama önde oğlan olduğu için tekmeler geliyor vajinama şimdi bir de iyice güçlendiler daha net hissediyorum canım normal yani kıpır kıpır bu minnoşlar çok ağrı sızı oluyorsa sen doktoruna söyle yine de o daha iyi bilir

Yok ağrı sızı hiç olmuyor ama ilk gebeligimde olunca korkuyorum vajinama tekme gelince acaba hissedilir mi yoksa ters bir durum mu var diye korkuyorum. Diyorum ayağı çıkacak gibi sizlerden duymak iyi geliyor normal olduğunu, teşekkür ederim

Ben aylardır durumumu anlatıyorum gebel olarak yapmamız gerekenleri vs. Anlıyor sonra yine illa beni ağlatacak birşey söylüyor birşey yapıyor vs. Hormonlardan dolayı kötüyüz zaten hergun mutlaka ağlıyorum. Ya büyük oğlumun dersi için ya eşimin bir tavrı için ya ikizlere endişeden illa sarsıla sarsıla ağlıyorum. Daha hassas davranmaları gerekiyor ama yok malesef

Ayakları vajinamda makatımdan çıkacak gibi oluyor oluyor yani :)

Malesef oyle basit kavgalar, hamilelik hormonlarindan kaynaklanan seyler degil. Valizini toplayip gidiyordu

Malesef oyle basit kavgalar, hamilelik hormonlarindan kaynaklanan seyler degil. Valizini toplayip gidiyordu
Çok üzüldüm sizin adınıza, konu nedir tabi bilemiyoruz ama yine de hamile bir kadına böyle davranması çok kırıcı. Umarım sakinleşir ve sorunlarınızı çözersiniz

Tsk ederim cicim allah razi olsun okudum araştırdım ama.iste kendinde hemen birsey arıyor ya aslinda normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…