2022 ikiz annesi olacaklar

Ben de çok ağladım, ağlayacak bir şey buluyordum genelde. Hatta transfer olurken ameliyat masasına yattım bunlar da tutmayacak diye hüngür hüngür ağladım doktor bile şaşırdı kimse sakinleştiremedi sonra oldu işte sonunda hamileyim diye çok ağladım (bu kez sevinçten), sonra ikiz olduğunu öğrendim eyvah ben nasıl bakarım nasıl yaparım diye ağladım, sonra kimse beni anlamıyor diye, sonra eşim çok rahat o niye endişelenmiyor diye, doktoruma kızdım ağladım, anneme kızdım, kayınvalideme kızdım ağladım ağladım. İlk 4 ay falan hep böyle geçti ama şimdi daha iyiyim Kullandığımız ilaçları, hormon iğnelerini, progestanları bırakınca ben rahatladım bir çoğunun sebebi buydu bence

Malesef oyle basit kavgalar, hamilelik hormonlarindan kaynaklanan seyler degil. Valizini toplayip gidiyordu
Bıraksaydın keşke gitseydi gerçekten biz bu kadar şey yaşarken nasıl bu kadar dusuncesiz davranabilirler bilmiyorum. Ki seninde bebeklerin tedavi ile oldu zaten zor süreçlerden geçtin.
Yok canm multivitamin aliyrm d vitami Progestan fitil ve demir hapi
Belki tesadüf olmuştur sen bir iki gün takip et geçmezse doktoruna danışırsın. Muz iyi geliyor ishale muz yiyebilirsin. Bi de bol bol sıvıda al. Ben hamileyken zehirlendim çok çektim ishal kusmadan. Susuz kalmamak lazım.

Aynen ben de sevmiyorum hatta hayatimda 5 kere gitmemisimdir. 1.,2. ve 3.seviye yogun bakim genelde devlette oluyor, acil durumda zaten bebekleri kuvozle oraya sevk ediyorlar. Ozel hastane yogun bakiminin duzeyinin karsilayamayacagi haftadaki dogumu kabul etmeyip devlete yonlendiriyormus Acilmis dosyanizin olmasi hem bizim acimizdan kolaylik, gordugumuz-takipli hastamiz olursunuz dediler hem de bakanlik bildirimini devlet hastanesi yapiyor gebelik ve lohusalik surecinde aşi-idari izin vb aklima gelmeyen hususlarda e-nabiza yapilacak onceliklendirmeler icin devlete bi dokunmakta fayda var dediler gittim. Aksam poliklinikleri varmis saat 20:00'ye kadar, o saatte sakin de oluyormus hastane gormus oldum.
Normalde medicale gidiyorum, gebelige bagli heyet raporum var, saglik ocaginda kaydim da olmasina ragmen bakanlik nezdinde hala gebe degilim bir iletisimsizlik herhalde

Aynen asagida ve yukarida ayri tekmeler hissediyorum ben de.

Malesef oyle basit kavgalar, hamilelik hormonlarindan kaynaklanan seyler degil. Valizini toplayip gidiyordu
Üzüldüm canım ayrıntıya giremiyoruz ama kimse kimsenin ne yaşadığını bilmiyor. Böyle yapmamaları gerekiyor. Bu durumda kadınlara karşı egoist davranmak ne. Ne diyeyim üzgünüm

Kuzum kız neyse de koç erkekler çekilmez oluyormuş ondan korkum :) benim de 21 i geçmez zaten çokkkk zor doktor 36 37 son diyor inş oraya gelir dedim de zor
doğrudur canım burçları çok fazla bilmem ama benim erkek kardeşim de koç maşallah çok çekiliyor :) inşallah görürüz canım 37 haftayı

Ben bir oğlum olmasına rağmen 10 yıl sonra bu bebekler icin 9 yıllık işimi kapattım bütün hayatımı 180 derece değiştirdim tedaviyle çok zor günlerden geçtik. Ve bu ikimzin kararıydı. Bu kadar değişime zorluğa karşı dimdik duruyor evden dışarı çıkmıyor her şeyi oğullarım için yapıyorken aynı özveriyi bekliyorum tabiki. Ama erkekler zor. Serzeniş gibi oldu ama hepimiz çok zor günlerden geçtik geçiyoruz daha da geçecez sadece anlayış ve paylaşım istiyoruz. Kolay değil hafife alınacak şeyler yaşamıyoruz. Ayy susayım ben

Canım ne diyeyim o kadar haklısın ki Hepimiz bir çok şey yaşıyoruz. Allah gerçekten de hepimize güç versin, kuvvet versin, sabır versin de bebeklerimize güzelce bakabilelim ve her şeyin üstesinden gelebilelim

Inşallah canım zaten burda da dayanışma içindeyiz ne güzel Hep beraber güzel günleri göreceğiz inşallah

Aslinda epeydir var canm cok su icerim muzda genelde hergun yemeye Calisyrm olmadi bi dr uma sorayım bakalim tsk ederim

doğrudur canım burçları çok fazla bilmem ama benim erkek kardeşim de koç maşallah çok çekiliyor :) inşallah görürüz canım 37 haftayı
E iyi o zaman koç olsunlar :) inşallah inşallah yaaaa şimdilik her şey normal gidiyor ama ikiz öyle bir şey ki ne olacağını kestiremiyor insan... ama ben hep güzel düşünüyorum cidden bu çokk önemlii bence

masallah sende o potansiyel var bence 37leri görürsün inaniyorum

sagol canim baksin bi iyi desin doktor artik anlamiyorum nerenin agrisi normal nere degil ama suan hastsne cantami hazir etmedigim icin pismanim. eger normalse tuvalete kalkamiyorum iki hafta sonra tam yatalak olurum heralde. sen gidebiliyor musun
merhaba bana ikili uclu AFP hiçbir test yapılmadı doğru cikmiyor diye. gün farki cok normal bizimkiler de hep oyle
Acaba gaz ağrısı falan mi çok geçmiş olsun. Doğum ile alakalı olduğunu bende sanmıyorum çünkü yatınca geçiyorsa sancı değildir diyorlar. Doktora gidince bizide haberdar et.
sagol canim gaz degil cati agrisi hareket edemiyorum esim hastanede tekerlekli sandalyeyle tasidi yuruyemedigim icin durup dururken hicbir seyim yok değişik gunlerden geciyoruz
Canım inşallah sandığın gibi bir şey değildir yorulunca kasılmalar artıyor ya öyle bir şeydir inşallah dualarımız seninle Bize de haber ver
insallah oyledir bugun azicik fark var. ama yine de yürüme devre dışı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…