2022 ikiz annesi olacaklar

Ayy evet aynen öyle oluyor bir de güçlensinler iyice o zaman gör
Sağlık ocağı bildirmiyor muymuş ya birbirlerinden haberleri yok hayret bir şey o kadar tahliller var raporlar var başta heyet raporum var nasıl haberleri olmuyor. Ben de medical parka gidiyorum benim de yoktur o zaman. İşyeri hekimi bile takip ediyor bir de o niyeyse Neyse artık bakayım ben de canım çok sağ ol

Kuzum sanki biri beni asagiya cekiyor gibi altta o kadar agirlik ve basinc varki yurumekde cok zorlaniyorum lavobaya gitmek bana iskence oldu sureklide geliyor hem bebekler buyudu hem bas asagi diyeler dahada baski var o yuzden sende de oyle olmustur dusundum ama ins degildir cok zor oluyor oyle hareker canim benim sen guzel haberler gel ins

haklısın canım düşünce gerçekten önemli iyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah

Koc olur benimkiler de herhalde (insallah mi demeliyim) 2 tane balik erkek fikri guzel gelmedi, yengec kizim var bu kadar "duygusal" bize fazla :)) Ama merak ettim bakayim bebek burclarina
inşallah zamanında gelirler ise Koç olurlar :) Erkek balık yerine Koç olsun gerçekten biraz hakimiyet duygusu fazla Koçlarda ama her kişi burcunun özelliğini taşır mı bilmiyorum :))

selam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.

Gözün aydın çok sevindim bisey olmamasına. Rahim ağzında uzamış maşallah bebekler 32ye kadar pozisyonunu değiştirir demişti benim doktorum bence dönmüş olmasinada takilma hic.

Ayyy çok sevindim canım maşşallah ne güzel rahim ağzı da uzamış bebişlerin pozisyonu da kilosu da iyi çok şükür

Koc olur benimkiler de herhalde (insallah mi demeliyim) 2 tane balik erkek fikri guzel gelmedi, yengec kizim var bu kadar "duygusal" bize fazla :)) Ama merak ettim bakayim bebek burclarina
Ahaha ben yengeç burcuyum evet duygusal olur gerçekten ama ailesine çok düşkün fedakar ve vicdanlı da olur kuzum kadınlara yakışan bir burç derler senin için güzel bir şey ilerde daha iyi anlayacaksın çocukken azcık mızmızlığı olur ama olsundu aslında balık da öyledir su grubu tabi 3 tane birden olunca zor olabilir duygusallık konusu haklısın Benim de normal 40 haftada doğsalar balık olacaklardı eşim için üzücü olabilirdi 3 duygusal aynı evde ama imkansız öyle doğurmam oğlak ya da kova olurlar amaaan her burcun da iyi kötü yönleri var sağlıklı olsunlar da

Ne günlerden geçtin beee. Valla sevindim rahim agzi uzunluguna, hatta şimdi gebelik günlüğünde 29.haftayi gördüğüm için iki kat sevindim.

Kizceler ben bebeklere isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. Malum ikiside erkek olunca kendime de güvenmiyorum karıştırırım falan diye hiç instagram da ya da başka bir sitede önerebileceğiniz bir satıcı falan var mı

Cok sevindim canim benim gozum aydin masallah ins kisalma olmaz boylr gider bebeklerim bas asagi oldugunu tshmin etmistim cunku agri bendr yasiyorum ama dr zaten bebekler 28 yada 32 doner demisti bizimkiler erkenci biraz alan darligindan geri duzelirlermi bilmiyorum ama hayirlisi diyelim gene guzel zamanlarda guzel haftalarda dogumlarimiz olsun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…