- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Inquisitive
-
- #5.121
gecmis olsun böyle bisey duymadim benGünaydın arkadaşlar sol göğsüm çok açıyo taş gibi olmuş normalmi acaba bnm gibi olan varmı
Ayy evet aynen öyle oluyor bir de güçlensinler iyice o zaman görYok ağrı sızı hiç olmuyor ama ilk gebeligimde olunca korkuyorum vajinama tekme gelince acaba hissedilir mi yoksa ters bir durum mu var diye korkuyorum. Diyorum ayağı çıkacak gibisizlerden duymak iyi geliyor normal olduğunu, teşekkür ederim
Sağlık ocağı bildirmiyor muymuş ya birbirlerinden haberleri yok hayret bir şey o kadar tahliller var raporlar var başta heyet raporum var nasıl haberleri olmuyor. Ben de medical parka gidiyorum benim de yoktur o zaman. İşyeri hekimi bile takip ediyor bir de o niyeyseAynen ben de sevmiyorum hatta hayatimda 5 kere gitmemisimdir. 1.,2. ve 3.seviye yogun bakim genelde devlette oluyor, acil durumda zaten bebekleri kuvozle oraya sevk ediyorlar. Ozel hastane yogun bakiminin duzeyinin karsilayamayacagi haftadaki dogumu kabul etmeyip devlete yonlendiriyormus Acilmis dosyanizin olmasi hem bizim acimizdan kolaylik, gordugumuz-takipli hastamiz olursunuz dediler hem de bakanlik bildirimini devlet hastanesi yapiyor gebelik ve lohusalik surecinde aşi-idari izin vb aklima gelmeyen hususlarda e-nabiza yapilacak onceliklendirmeler icin devlete bi dokunmakta fayda var dediler gittim. Aksam poliklinikleri varmis saat 20:00'ye kadar, o saatte sakin de oluyormus hastane gormus oldum.
Normalde medicale gidiyorum, gebelige bagli heyet raporum var, saglik ocaginda kaydim da olmasina ragmen bakanlik nezdinde hala gebe degilim bir iletisimsizlik herhalde
Kuzum benim güzel haberlerle gel inşallahmerhaba hanımlar ben bıraktığınız gibi ogleden sonra randevum. hareket haricinde iyiyim
Ne oldu ki canim?Gunaydin. Bu sabah herkes erkenci galiba :) beni uyku tutmadi eşimle ciddi kavgalarimiz oluyor. Beni hiç anlamiyorsabaha kadar agladim. Biliyorum degmez cocuklar icin guclu olmaliyim ama elimde degil
Ben hala oyleyim nefret ediyorum demir hapindanKizceler herkes demir hapina baslayknca kabız olur ben neredeyse ishal diyebilecek durumdayım bunu yaşayan varmi gece uyumadan iciyrm sabah wcye ciktigimda ishal gibi oluyrm
Kuzum sanki biri beni asagiya cekiyor gibi altta o kadar agirlik ve basinc varki yurumekde cok zorlaniyorum lavobaya gitmek bana iskence oldu sureklide geliyor hem bebekler buyudu hem bas asagi diyeler dahada baski var o yuzden sende de oyle olmustur dusundum ama ins degildir cok zor oluyor oyle hareker canim benim sen guzel haberler gel inssagol canim baksin bi iyi desin doktor artik anlamiyorum nerenin agrisi normal nere degil ama suan hastsne cantami hazir etmedigim icin pismanim. eger normalse tuvalete kalkamiyorum iki hafta sonra tam yatalak olurum heralde. sen gidebiliyor musun
merhaba bana ikili uclu AFP hiçbir test yapılmadı doğru cikmiyor diye. gün farki cok normal bizimkiler de hep oyle
sagol canim gaz degil cati agrisi hareket edemiyorum esim hastanede tekerlekli sandalyeyle tasidi yuruyemedigim icin durup dururken hicbir seyim yokdeğişik gunlerden geciyoruz
insallah oyledir bugun azicik fark var. ama yine de yürüme devre dışı
haklısın canım düşünce gerçekten önemli iyi düşünelim iyi olsun herşey inşallahE iyi o zaman koç olsunlar :) inşallah inşallah yaaaa şimdilik her şey normal gidiyor ama ikiz öyle bir şey ki ne olacağını kestiremiyor insan... ama ben hep güzel düşünüyorum cidden bu çokk önemlii bence
Aslinda hayir. degerler cok ekstremse mol gebelik olabilir, bazen cogul olup artislar asiri yuksek olmuyor vb vb. Kese gormek en dogrusu.MERHABA İKİZ GEBELİK kese görünmeden beta artışıyşla anlaşılır mı?
Koc olur benimkiler de herhalde (insallah mi demeliyim) 2 tane balik erkek fikri guzel gelmedi, yengec kizim var bu kadar "duygusal" bize fazla :)) Ama merak ettim bakayim bebek burclarinahaklısın canım düşünce gerçekten önemli iyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah
Koç u okuyunca korktum :) balık olmasi fikri daha sıcak geldi bana :)Koc olur benimkiler de herhalde (insallah mi demeliyim) 2 tane balik erkek fikri guzel gelmedi, yengec kizim var bu kadar "duygusal" bize fazla :)) Ama merak ettim bakayim bebek burclarina
inşallah zamanında gelirler ise Koç olurlar :) Erkek balık yerine Koç olsun gerçekten biraz hakimiyet duygusu fazla Koçlarda ama her kişi burcunun özelliğini taşır mı bilmiyorum :))Koc olur benimkiler de herhalde (insallah mi demeliyim) 2 tane balik erkek fikri guzel gelmedi, yengec kizim var bu kadar "duygusal" bize fazla :)) Ama merak ettim bakayim bebek burclarina
Gözün aydın çok sevindim bisey olmamasına. Rahim ağzında uzamış maşallahselam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.
Ayyy çok sevindim canım maşşallah ne güzel rahim ağzı da uzamış bebişlerin pozisyonu da kilosu da iyi çok şükürselam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.
Ahaha ben yengeç burcuyum evet duygusal olur gerçekten ama ailesine çok düşkün fedakar ve vicdanlı da olur kuzum kadınlara yakışan bir burç derler senin için güzel bir şey ilerde daha iyi anlayacaksın çocukken azcık mızmızlığı olur ama olsunduKoc olur benimkiler de herhalde (insallah mi demeliyim) 2 tane balik erkek fikri guzel gelmedi, yengec kizim var bu kadar "duygusal" bize fazla :)) Ama merak ettim bakayim bebek burclarina
Hayır canımMERHABA İKİZ GEBELİK kese görünmeden beta artışıyşla anlaşılır mı?
Ne günlerden geçtin beee. Valla sevindim rahim agzi uzunluguna, hatta şimdi gebelik günlüğünde 29.haftayi gördüğüm için iki kat sevindim.selam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.
Cok sevindim canim benim gozum aydin masallah ins kisalma olmaz boylr giderselam hanımlar cok şükür aciklik yokmus rahim ağzı 30 kusurlerdeydi hepimiz şok. bir sebep bulamadi doktor sadece diğer bebeğim de baş aşağı dönmüş. ikisi de pozisyon almis yani. varisler seni zorlamis olabilir dedi. nst bakildi orda da problem cikmadi bebisler 1150 olmuş 2 hafta sonra kontrol. 30 hafta gebelik raporunu doktorum verebiliyormus buna cok sevindim. 5 gun sonra uyuşmazlık ignesi icin devlete randevum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?