2022 ikiz annesi olacaklar

Ne demek kuzum insallah saglikla gecsin haftalar sonra gaz kaka kusma uyumama ooo daha neler neler bunlari dusun ve moralini hep yuksek tut bana bir doktor oyle demisti stres yapma allaha sigin elinden gelen sadece bu
Ins canim benim ins hayirlisiyla haftalarimi doldurayim cok dogru diyorsun rabbim neyi nasip etmisse onu yasayacagiz ins hayirli guzel seyler nasip etmistirde bende bu dediklerinden yakindigim zamanlarda olur allahin izniyle

Bu sabah ilk dozu oldum akşam tekarar gidicem. Annem acıdı mı diyor. Ben bu güne kadar bir çuval iğne yemişim bana ne eder anne ya ‍ dedim. Normal bir iğne kalçadan.
Sifa olsun yarasin bebislere ins canim benim hic degilmi bana da ilk hemsire vuracak baya agirdir dedi progston oldunmu bilmiyorum oldum dedim hemde cok dedim oo zaman sen aliskinsin canin yanmaz dedi guleyim mi aglayayim dedim kendimce

2022 yılı koçların yılıymış canım haberin olsun :) ben de koç burcuyum mart 21 geçsek de çocuklarım da Koç olsa diyorum ama çok zor :)
Kuzum kız neyse de koç erkekler çekilmez oluyormuş ondan korkum :) benim de 21 i geçmez zaten çokkkk zor doktor 36 37 son diyor inş oraya gelir dedim de zor

Sifa olsun yarasin bebislere ins canim benim hic degilmi bana da ilk hemsire vuracak baya agirdir dedi progston oldunmu bilmiyorum oldum dedim hemde cok dedim oo zaman sen aliskinsin canin yanmaz dedi guleyim mi aglayayim dedim kendimce
Hep öyle oluyor kendi kendine iğne yapan insanız biz. Gülelim mi ağlayalım mı bilemedim ben de :)

merhaba bugun endokrin randevum vardi ona gittim geldim aman yurumedim kendimi yormadim dönüş yolunda yuruyemez hale geldim. suanda tuvalete esim kucaginda tasiyor bacaklarimi hareket ettiremiyorum aşırı agriyor vajina. yarin doktora gidicem. niye oldu anlamiyorum iyiydim halbuki. hareket etmeyince bisey yok insallah dogum falan degildir.

Selam canım, bence bi dr görüşü daha almanda fayda var progestan takviyesi denk geldiğim çoğul gebeliklerde neredeyse doğuma kadar kullanılıyor. Benim tüp bebek doktorum progestan fitil doğuma kadar dedi. Proluton iğneyi ise 26ya kadar kullan dedi ama ben 32ye kadar devam ettirdim, zararı olmaz diye düşündüm şimdi diyorum yine yazdırıp vurulsam mı acaba. Proluton iğneyi bıraktıktan sonra sertleşmelerim başladı(kasılma) çok mesele değil ilaçla düzelecek seviyede çok şükür ama belki ondandır diye düşünüyorum. Yine de sen bilirsin

Doğum olsa harekete falan bakmaz diye düşünüyorum. Umarım birşey olmaz. Kötü olursan acile gitme şansın var mı bilmiyorum. Duam seninle Inşallah birşey olmaz

Doğum olsa harekete falan bakmaz diye düşünüyorum. Umarım birşey olmaz. Kötü olursan acile gitme şansın var mı bilmiyorum. Duam seninle Inşallah birşey olmaz
Allah razi olsun kasilmam yok şuan. bebeklerin ikisinin de hareketini hissediyorum o yuzden simdilik sabahi beklicem. acaba diyorum surekli yattigim icin en ufak harekette kaslari incittim mi? bir yanım da kötüyü cagiriyor diyor ki en son boyle hissettiğinde rahim agzi kisalmisti. kafasi asagida olan catiya mi girdi acaba. her ne ise sabah ogrenicem.

Dun aksam poliklinigine devlet hst.sindeki kadin dogumcu arkadasimin yanina gittim, hem birseyler icin hayirli olsun demem lazimdi, hem de devlette dosyami da actirip muayenemi de olmus oldum vesileyle..
  • 550gr bandina gelmis veletler (22+4), 1 haftada 100er gr almislar. Haftasonu itibariyle yasamsal siniri gecmis olurlar dedi.
  • gebelik baslangicina kiyasla sadece 1kg 400gr almisim!! (gebelik baslangicim 82kg, 162cm boy-yani obezite sinirindaydim). Doktor durumdan cok memnun, harikasin, bebekler cok iyi, aynen devam diyor. Ara ogunde kazandibi yiyip nasil boyle oluyor ben de saskinim, kizimda 6-7kg almistim simdiye kadar.. Rabbimin hikmeti dedim, kurcalamiyorum, gebelik gebelige benzemiyor demekki..
  • Rahim agzinda kisalma yok, altta olan bebek makat gelis; altlari tekmeliyor, digeri ustte kafa gelis;mideme calisiyormus :)
  • Igne isini sordum :)) Erken dogum belirtisi olmasi durumu haric hersey yolunda ise ciger gelistirici vurmayiz, ikizlerle ilgili pratigimiz olaya mudahale yani proaktif birsey yapmiyoruz dedi. Igne etkisi 2 hafta suruyor, gerekince vuracagiz dedi..
  • Progesteron desteginin artik kesilmesini burasi da onayladi. Gerekirse baslanir, kendi hormonlarinla devam dediler.
Benden 38.haftaya kadar gebelige devam performasi bekliyorlarmis, "hadi canim ben tek bebegi o kadar tuttum anca" dedim. Gorecegiz bakalim )
Arada yogun bakim, kuvoz, hangi hastane vb. ne lazimsa hunharca sordum )

Canim cok gecmis olsun tahminimce dogum degil fakat bebeklerin ikiside bas asagi donmus olabilir cunku bende de oyle dr bas bebekte en agir yerdir butun agrilarin hissettiklerinin sebebi bu dedi o yuzden sende de bundandir diye dusunuyorum ama genede umar dr gittinde sen guzel haberler alirsin canim benim

Gunaydin hamiş yoldaslarim
Bana dün afp mom testi yapıldı 18+2deyim sizler yaptırdınız mi? Birde kizim 3 gün geriden geliyormuş önce üzüldüm sanki ben mi yetersiz besleniyrm diye ama drum normal dedi bazem böyle farklılıklar olur birisi öne geçer dedi. Sizlerinde gün farki oldu mu?

Gun farki illa ki oluyor aradaki fark %25 olmadikca ve arterlerdeki akim normalse kaygilanacak birsey yok

Acaba gaz ağrısı falan mi çok geçmiş olsun. Doğum ile alakalı olduğunu bende sanmıyorum çünkü yatınca geçiyorsa sancı değildir diyorlar. Doktora gidince bizide haberdar et.

Canım inşallah sandığın gibi bir şey değildir yorulunca kasılmalar artıyor ya öyle bir şeydir inşallah dualarımız seninle Bize de haber ver

Maşşallah canım hep öyle devam etsin dedikleri gibi 38’leri gör inşallah az kilo alman çok iyi olmuş önemli olan bebişler kilo alsın ki çok güzel almışlar ciğer geliştirici iğneyi benim doktorum da gerekirse yaparız dedi risk olursa ileri haftalarda yapılıyor heralde. Progestanı da rahim ağzı kısalınca anca 2’ye çıkardı birini vajinal al dedi hiç iğne kullanmadım henüz. Her doktor farklı bir şeyler yapıyor hakkımızda hayırlısı olsun inşallah biz doktor değiliz sonuçta onlara güvenicez Devlette dosya açtırmanın ne faydası oluyor canım ya? Ben hiç sevmiyorum devlet hastanelerini sağlık ocağı bile arayıp durmasa gidesim yoktu aşı için gittim mecburen devlete hiç gidesim yok şart mı?

Oluyor canım merak etme 2021 ikiz grubunu da okumuştum ben hep fark vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…