- Konu Sahibi Inquisitive
- #4.821
11.haftada perinatoligum erkek dedi, 12.haftada da fetal dna ile teyit edildi.Selam anneler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benimde haftaya kontrolüm var o zamana kadar belli olur mu acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11.haftada perinatoligum erkek dedi, 12.haftada da fetal dna ile teyit edildi.Selam anneler cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benimde haftaya kontrolüm var o zamana kadar belli olur mu acaba?
günaydın canım. ben rennie duo kullanıyorum şimdilik o iyi geliyor bana. ayrıca bende fayda etmedi ama soğuk süt iyi geliyor diyorlar. dene bir istersen.Kızlar günaydın herkese size birşey danışacağım son 3 gündür mide yanmam berbat hale geldi. Yatamıyorum resmen yemek borum parçalanıyor sanki. Doktor gaviscon vermişti ama o da artık fayda etmiyor bir tavsiyeniz var mı bunun için?
Maşallah allah bağışlasın inşallah, ikiz gebelik zor demi size de14. Haftada öğrendim:)
Benimde var bir kase yoğurt yiyorum kuş gibi hafifliyorum yada bir bardak süt de iyi geliyor diyorlar beni yoğurt tatmin ediyorKızlar günaydın herkese size birşey danışacağım son 3 gündür mide yanmam berbat hale geldi. Yatamıyorum resmen yemek borum parçalanıyor sanki. Doktor gaviscon vermişti ama o da artık fayda etmiyor bir tavsiyeniz var mı bunun için?
Benimde çift yumurta ikizleri rabb'im sağlık sihhat versin deEvet çift yumurta canımm
Ben ikili test istemedim maalesef, Rabbimden ne gelirse kabulümdür, inşallah bende çarşamba günü gittiğimde öğrenirim insan çok merak ediyor gerçektenBen 11. Haftada fetal DNA testi ile öğrenmiştim. Fakat doktorum 11. Haftadan sonra uygun pozisyonda olurlarsa belli olacağını söylemişti. Haftaya inşallah bebekler uygun pozisyonda olur da öğrenirsiniz
Maşallah allah bağışlasın, ben test yaptırmayacağım istemedim. İnşallah bu hafta öğrenirim.11.haftada perinatoligum erkek dedi, 12.haftada da fetal dna ile teyit edildi.
Korku endişe kaygı...Maşallah allah bağışlasın inşallah, ikiz gebelik zor demi size de
Bende sürekli düşünüyorum iyiler mi bişey olur mu ilerde sorun çıkmazsa bari vs vs allah acılarını göstermesin bize inşallahKorku endişe kaygı...
Vücutsal hiçbir şey sorun değil.
Bende bugün rennie duo alayım bi de onu deneyeyim çok teşekkürler ❤günaydın canım. ben rennie duo kullanıyorum şimdilik o iyi geliyor bana. ayrıca bende fayda etmedi ama soğuk süt iyi geliyor diyorlar. dene bir istersen.
Soğuk mu yiyorsunuz süt fayda etmemişti ama yoğurt denemedim bir de onu deneyeyim, teşekkürlerBenimde var bir kase yoğurt yiyorum kuş gibi hafifliyorum yada bir bardak süt de iyi geliyor diyorlar beni yoğurt tatmin ediyor
Evet dolaptan çıkarıp yiyorum inşallah faydası olur. Gerçekten gece mide açlığından kalkıyorum bir kase yoğurt yiyorum hemen uyuyorum bebeklerde alıştı yoğurdaSoğuk mu yiyorsunuz süt fayda etmemişti ama yoğurt denemedim bir de onu deneyeyim, teşekkürler
Rabbim şifa versin canımmm benim inşaAllah sağlıkla kavuşursun.. bebişler kaç kilo acaba şu anMerhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruz tabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer
direnmeye devam canım Allah yardımcın olsun zamanına kadar dayansın bebişler çıkmamak için dularımız seninleMerhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruz tabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer
Aminnnn canim benim aminnn ins cok tesekkur ederim sagolasin oglum10505 biri kizim 1038 dedi dr bugun olctu ins daha buyuyup kilolu bir sekilde dogumumuz olur insRabbim şifa versin canımmm benim inşaAllah sağlıkla kavuşursun.. bebişler kaç kilo acaba şu an
Sagol canim benim aminn ins ya inat ediyorux ins bekletmeye devam da benim yaramazlar soz dinlerde azicik daha ilerleyen haftalarda dogalar insdirenmeye devam canım Allah yardımcın olsun zamanına kadar dayansın bebişler çıkmamak için dularımız seninle
gaviscon bana yetmedigi icin acillik oldum doktorum nexium yazdi ama henüz ihtiyacım olmadiKızlar günaydın herkese size birşey danışacağım son 3 gündür mide yanmam berbat hale geldi. Yatamıyorum resmen yemek borum parçalanıyor sanki. Doktor gaviscon vermişti ama o da artık fayda etmiyor bir tavsiyeniz var mı bunun için?
en azindan 28i devirdin ve ciger gelistirici olabildin bunlar cok önemliydi canim insallah duzelecekSagol canim benim aminn ins ya inat ediyorux ins bekletmeye devam da benim yaramazlar soz dinlerde azicik daha ilerleyen haftalarda dogalar ins