How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar günaydın herkese 🌸 size birşey danışacağım son 3 gündür mide yanmam berbat hale geldi. Yatamıyorum resmen yemek borum parçalanıyor sanki. Doktor gaviscon vermişti ama o da artık fayda etmiyor 😔 bir tavsiyeniz var mı bunun için?

Kızlar günaydın herkese 🌸 size birşey danışacağım son 3 gündür mide yanmam berbat hale geldi. Yatamıyorum resmen yemek borum parçalanıyor sanki. Doktor gaviscon vermişti ama o da artık fayda etmiyor 😔 bir tavsiyeniz var mı bunun için?
günaydın canım. ben rennie duo kullanıyorum şimdilik o iyi geliyor bana. ayrıca bende fayda etmedi ama soğuk süt iyi geliyor diyorlar. dene bir istersen.

Benimde var bir kase yoğurt yiyorum kuş gibi hafifliyorum yada bir bardak süt de iyi geliyor diyorlar beni yoğurt tatmin ediyor ☺️

Ben 11. Haftada fetal DNA testi ile öğrenmiştim. Fakat doktorum 11. Haftadan sonra uygun pozisyonda olurlarsa belli olacağını söylemişti. Haftaya inşallah bebekler uygun pozisyonda olur da öğrenirsiniz 🥰🥰
Ben ikili test istemedim maalesef, Rabbimden ne gelirse kabulümdür, inşallah bende çarşamba günü gittiğimde öğrenirim insan çok merak ediyor gerçekten 🥴🤰♥️

11.haftada perinatoligum erkek dedi, 12.haftada da fetal dna ile teyit edildi.
Maşallah allah bağışlasın, ben test yaptırmayacağım istemedim. İnşallah bu hafta öğrenirim. 🥰

Sizinde idrarda zorlanma varmı acaba? Bende enfeksiyon mu var acaba? Bir bardak su içerim sonrası wc o_O

Soğuk mu yiyorsunuz 😊 süt fayda etmemişti ama yoğurt denemedim bir de onu deneyeyim, teşekkürler 🌸💜
Evet dolaptan çıkarıp yiyorum 🥰 inşallah faydası olur. Gerçekten gece mide açlığından kalkıyorum bir kase yoğurt yiyorum hemen uyuyorum bebeklerde alıştı yoğurda 😂

Merhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruz 🤭😅💪🏻 tabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer 🤲🏻😍🤗

Merhana hanimlar nasilsiniz kendimden haberler vereyim dedim tabikide hastanede yatmaya devam gunde 6 tem nidicard almama ragmen nst sanci cikiyor ve bugun rahim agzim 13 dusmus ama hala direniyoruz 🤭😅💪🏻 tabiki genede siz guzel annelerimin duasina ihtiyacim var bebislerim daha cok kucuk ve allahim korusun yasama sanslari ilerleyen haftalarda daha cok rabbim kimseyi hic bir zaman evlatlariyla sinamasin benide bakalim gunler ins guzel gecer 🤲🏻😍🤗
Rabbim şifa versin canımmm benim inşaAllah sağlıkla kavuşursun.. bebişler kaç kilo acaba şu an

direnmeye devam canım Allah yardımcın olsun zamanına kadar dayansın bebişler çıkmamak için dularımız seninle :dua: :dua:

gaviscon bana yetmedigi icin acillik oldum doktorum nexium yazdi ama henüz ihtiyacım olmadi

Back