How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2022 ikiz annesi olacaklar

27+6 haftalik hamileyim bebeklerden biri dönmus baski yapiyor kafasiyla ama rahim agzi 4 cm bayaga kapali sola dogru yatarken poponun altina yastik koy dedi eve gelince anneme anlattim annem niye diye sorunca aklima geldi evet niye yastik koyuluyor hic akil edemeidm 😅😅 bilgi sahibi olan varmi 😘😘
Maşşallah canım hep böyle devam etsin 🙏🏻💙 Göbeğinin değil poponun altına mı koycan 😅 neden gerçekten o ben de merak ettim ☺️

27. Haftadayim canim doktorda randevum vardi soyledim cocuklar dönuyor bukuluyorlar felan normal dedi bu yuzden yuzumde o an kizariyorum sicak basiyor menapoz gibi dedim oda bisey sendromuymus anlamadim ismini ondan dolayi oluyormus normal dedi
O bende de oldu canim gunde en az 2 kez olurdu 20li haftlalarda baslamisti

Selam anneler 🥰 cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benimde haftaya kontrolüm var o zamana kadar belli olur mu acaba?

Hmm anladım canım çok az oluyorsa problem olmaz kanama alanı da yokmuş doktora güvenmek lazım ☺️ benim başlarda kanamam daha fazla olmasına rağmen sadece günde 1 tane progestan verdi ne iğne oldum ne dozu arttırdık ama doktoruma çok güveniyorum geçecek dedi vardır bi bildiği dedim hep cidden de haklı çıkıyor… Kendini yorma ağır işler yapma zamanla geçer inşallahh çok kanaması olanların bile geçti gitti çok şükür 🤲🏻💙
İnşallah canım çok teşekkür ederim 💙💙
Tedavi ile oldu ondan progestanı tam azaltmıyoruz biz 🤲🏻

Aynen öyle Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin canm bnm tuo bebeğe başlarken 1 tane olsun sağlıkla hayirla olsun dedim hep ben snra bir kese göründü zaten ben hatayda yaşıyorum tup bebegi adana da yaptirdim buradaki dr tek bebek dedi nasıl sevindik anlatamam sana snra kendi tup bebek doktoruma gittik tabi cihazı falan daha iyi ve o vajinal baktı bir baktık ki ikiz çıktı findiklarim
Adana da kıme yaptırdınız tüp bebeği ? Doktor dan ikiz olmasını istediğim de bunun ıcın 2 embriyo yada 3 embriyo yerleştirir mi yoksa doktorun keyfine göre mi acaba ? (Yani farzedelim yerlestırme yapılacak gün 4 adet dollenmıs olduğunu yada örneğin 2 adet dollenmıs olduğunu varsayarsak ? )

Aynen öyle Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin canm bnm tuo bebeğe başlarken 1 tane olsun sağlıkla hayirla olsun dedim hep ben snra bir kese göründü zaten ben hatayda yaşıyorum tup bebegi adana da yaptirdim buradaki dr tek bebek dedi nasıl sevindik anlatamam sana snra kendi tup bebek doktoruma gittik tabi cihazı falan daha iyi ve o vajinal baktı bir baktık ki ikiz çıktı findiklarim
Adana da kıme yaptırdınız tüp bebeği ? Doktor dan ikiz olmasını istediğim de bunun ıcın 2 embriyo yada 3 embriyo yerleştirir mi yoksa doktorun keyfine göre mi acaba ? (Yani farzedelim yerlestırme yapılacak gün 4 adet dollenmıs olduğunu yada örneğin 2 adet dollenmıs olduğunu varsayarsak ?

Selam anneler 🥰 cinsiyeti ne zaman öğrendiniz benimde haftaya kontrolüm var o zamana kadar belli olur mu acaba?
Ben 11. Haftada fetal DNA testi ile öğrenmiştim. Fakat doktorum 11. Haftadan sonra uygun pozisyonda olurlarsa belli olacağını söylemişti. Haftaya inşallah bebekler uygun pozisyonda olur da öğrenirsiniz 🥰🥰

Back