• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Kızlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun kaşıntımda azalma var.🧿Başka bir dermatolojiye gittim kortizon iğnesi verdi 3 günlük, ayrıca hap ve krem verdi. Kortizon iğnesini tabiki kendi doktoruma sordum onayını aldım öyle kullandım. Şükürler olsun hafifledi biraz geceleri daha rahatım artık. Umarım tamamen geçer. Yaraların kabarıklığıda biraz söndü çok şükür. Allah'ım hiç kimseye yaşatmasın çok kötü bişey gerçekten.

Merhaba canım, inşallah 30 lu haftalara bir çırpıda çıkar, sağlıkla dünyaya gelirler. Maşallah zaten şu an için bile kritik dönemi atlattın sayılır. Allahım bebeklerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Eminim her şey güzel olucak🧿🧿🧿
Aminnn canim benim aminnn tesekkur ederim 🥰 ins rabbim hayirlisiyla nasip ederde ins o haftalarida goruruz ama en onemlisi saglikli sihatli bir sekildr dogsunlar gerisi rabbimin taktiri diyorum artik ne yapalim 🤷🏻‍♀️🤗

Kızlar Rabbime binlerce kez şükürler olsun kaşıntımda azalma var.🧿Başka bir dermatolojiye gittim kortizon iğnesi verdi 3 günlük, ayrıca hap ve krem verdi. Kortizon iğnesini tabiki kendi doktoruma sordum onayını aldım öyle kullandım. Şükürler olsun hafifledi biraz geceleri daha rahatım artık. Umarım tamamen geçer. Yaraların kabarıklığıda biraz söndü çok şükür. Allah'ım hiç kimseye yaşatmasın çok kötü bişey gerçekten.
Gecmis olsun canim cok sukur adinada cok sevindim ins ilaclar daha da sifani verir tekrarlarmaz hayirlisyla hamileligini tamamlarsin ins 🤲🏻🥰🤗

Kizlar ben 28 haftaligim 20 haftadan beri kasilmalarim var ama artik iyice cogaldi ve zorluyor hergun maksimum 15dk ara ile oluyor ve o anda nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor ve kalbim tekliyor bugun bile kalp doktoeundaydim kendi doktorumada kasilmalari soyluyorum agri kesici serum takmak istiyor oda anlik bisey nst girmem gerekmiyir mu yok mu aranizda benim gibi olan

Kizlar ben 28 haftaligim 20 haftadan beri kasilmalarim var ama artik iyice cogaldi ve zorluyor hergun maksimum 15dk ara ile oluyor ve o anda nefesim kesiliyor kalbime baski oluyor ve kalbim tekliyor bugun bile kalp doktoeundaydim kendi doktorumada kasilmalari soyluyorum agri kesici serum takmak istiyor oda anlik bisey nst girmem gerekmiyir mu yok mu aranizda benim gibi olan
gecmis olsun canim benim de kasilmam oluyor ama 15 dk ara ile değil cok duzensiz. doktoruma kac kasilmaya kadar normal diye sordum kasilmalaei Saymiyoruz biz rahim agzi uzunlugu yeterli dedi 🙄 her biri farkli düşünüyor herhalde burda gördüğüm kadarıyla nstye bakılıyor hemen

Kızlar merhaba 🌸 ebebekte bugün bebek bezlerinde indirim var. Ebebek indirimlerinden primanın herhangi bir çeşit yenidoğan yani 1 veya 2 beden bebek bezlerinden alacaksanız prima kulübü uygulamasını indirip oradan ebebek için ekstra 25 tl lik indirim kodu alıp ekleyebilirsiniz daha da uyguna geliyor ☺️

Sagol canim benim allah razi olsun 🥰 sonuna kadar sıkacagiz ins hayirlisiylada olur olmazsada nasip kismet yeterki sag saglim saglikli dogsunlar ins 🤲🏻🤗💚

Benim de kasılmalar oluyor hatta bir buçuk aydır falan oluyor ama ilk zamanlar kasılma olduğunu anlamıyordum. Benim doktorum her hafta kontrole geleceksin her hafta nst ye baglanacaksın dedi. Dün bugun biraz artti gibi benim de salı kontrolüm var bakalım ne çıkacak.

Kızlar süt pompası ne aldınız ya da alacaksınız? Hiç bir fikrim yok benim
Ben lansinoh kullanıcam canım. Çok anladığımdan değil de ablam ve kuzenim kullanmıştı bir şikayetleri yoktu. İki ayrı tekli şeklinde çünkü biri yeni hediye geldi birini de ablam verdi. Normalde ikili olanları da varmış sadece ikisini aynı anda çalıştırınca güç düşüyor gibi bir şey okudum. Bilmiyorum ne kadar doğru 🤷🏼‍♀️ Bir de o mochi lerden aldım vakumla kendi kendine doluyormuş kullananlar memnun. İnşallah bol bol sütümüz olur bebişlerimiz de emer de sorunsuz kullanırız 🤗🙏🏻

gecmis olsun canim benim de kasilmam oluyor ama 15 dk ara ile değil cok duzensiz. doktoruma kac kasilmaya kadar normal diye sordum kasilmalaei Saymiyoruz biz rahim agzi uzunlugu yeterli dedi 🙄 her biri farkli düşünüyor herhalde burda gördüğüm kadarıyla nstye bakılıyor hemen
Canm kasılma nasıl oluyo ben hala anlamıyorum kasıklarıma bazen batma oluyo acıyo baya baskı oluyo bide sertleşme oluyo göbeğimde bunlar kasılma mı oluyo beni hala nts ye sokmadı doktor sancı varmi onuda anlamiyorum bnm bu yaşadıklarım Seninki gibimi beni bi aydinlatirmisin😊

Ben lansinoh kullanıcam canım. Çok anladığımdan değil de ablam ve kuzenim kullanmıştı bir şikayetleri yoktu. İki ayrı tekli şeklinde çünkü biri yeni hediye geldi birini de ablam verdi. Normalde ikili olanları da varmış sadece ikisini aynı anda çalıştırınca güç düşüyor gibi bir şey okudum. Bilmiyorum ne kadar doğru 🤷🏼‍♀️ Bir de o mochi lerden aldım vakumla kendi kendine doluyormuş kullananlar memnun. İnşallah bol bol sütümüz olur bebişlerimiz de emer de sorunsuz kullanırız 🤗🙏🏻
Teşekkür ederim canım ikisine de bakıcam 🙏🙏 keşke hiç ihtiyaç olmasa ama işte...

Kuzum nstye girmen lazım ya doktoruna rica et ya da doktorunu değiştir. Benim oluyordu ben kasılma olduğunu bilmiyordum sonra dr nstye bağladığında öğrendim ama 32de. Sonra 5 dk arayla 3 tane nidilat verildi sonra serum takıldı. Yatmadan önce de adalat yazdı çok olursa o gün iki tane al dendi. Senin gibi yaşayan bi arkadaş var o da bana günde 5 litre su iç çok rahatlatıyor dedi

Teşekkür ederim canım ikisine de bakıcam 🙏🙏 keşke hiç ihtiyaç olmasa ama işte...
2021ikiz anneleri forumunda kiwiden memnun kalan da çok vardı bana civilde çalışan da lansinoh ve tekli al çiftlide vakım gücü azalıyor demişti. Bana arkadaşım verecek philips aventin o masraftan yırttım😂 baktım çok uzun süre kullanmam gerekirse vs o zaman kiwi alırım çünkü elektronik alet onda bozulmadı bende bozulur vs

Back