• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Bunun uzun bir işlem oldugunu duymuştum dün yarım günümüzü alır dedı,ben de şaşırdım hatta, iki bebek bakıcaz dedı, benım doktorumda yaptırdı Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ arkadsımız, onun da 4 saate yakın sürmüş, tabı arada 2 kere mola vermıs dinlensin diye.. Dün ona da sordum, o da soyledı, neden uzun sürdüğünü detaylını yaptırınca anlarsın dedı, cok memnun kalmışlar bızım doktordan.. Dedıgım gıbı normal muayenemız bıle yarım saat sürüyor bızım, herseye tek tek bakıyor.. Herkesi şaşırttım galiba 😅
Canım bana da 2 saat sürer dediler 45 dk sürdü bebeklere de bağlı biraz e fazla sürerse tabii ki dinlenme falan da olacak doktorun yuvarlak öyle demiştir

Canim benim rahim agzim sabah dr baktiginda ayniydi uzamamis ama kisalmamista dedi nidicard biraktirdi sanci durumuma bakmak icin ama suana kadar iki nst sanci cikti o yuzden geri baslatilacak galiba sonrasinda ne olacak bende bilmiyorum hastanedemi yatarim yoksa eve cikartilirmiyim bilmiyorum hic canim bekliyorum bende
Kuzum muhtemelen cikartir nicard i surekli hale getirir sanci duzenli mi cikti nst de kaca cikiyor

Ben o kadar şişmedim de aslında 😂😂 ama 38 e kalmıcaklar sanırım 24 ünün olduğu hafta diye planladı ciğer geliştirici vs yapıldı bide böbreğimde büyüme devam ediyor maximum 37 benim onun için 3 kiloyu görseler yeter ya gazlasın da gözüm yok zaten 😂😂
Ah benim komsum da bobregi buyuyor diye 36 haftasinda aldi hemen bebegi dru tekil gebelikti o ama. Benim bebitolar bu hafta kilo almamis 2100 gramda kalmislar dun ona uzuldum bugun kahvaltıda yumurtaya abandim nefret etsem de

Kuzum muhtemelen cikartir nicard i surekli hale getirir sanci duzenli mi cikti nst de kaca cikiyor
Canim ilaci almadigim zaman 20 dakkada 1 tane 100 gorduk 2 yada 3 hatirlamiyorum 60 70 arasi gorduk bunlar aksam 6 cekildi oyleydi gece cekilen daha yuksek cikinca tekrar baslattilar suan bazen 20 dk da 2 yada 3 tanr 20 35 arasi oldu ancak ilaca ragmen var dedi sanci acaba sende de oluyormuydu boyle ? dr bugun bu ilac evde de kullaniloyor dedi ama yan etki durumu var dedi ciger icin tam anlayamadim bir kac gun daha hastanede kal dedi dun ult bakti bebeklere sorun yok dedi yarinda bi bakariz dedi acaba ilacin sorun yapmadigini gorup mu cikaracak onu bilemedim canim benim

Canim ilaci almadigim zaman 20 dakkada 1 tane 100 gorduk 2 yada 3 hatirlamiyorum 60 70 arasi gorduk bunlar aksam 6 cekildi oyleydi gece cekilen daha yuksek cikinca tekrar baslattilar suan bazen 2 yada 3 tanr 20 35 arasi oldu ancak dr bugun bu ilac evde de kullaniloyor dedi ama yan durumu var dedi ciger icin tam anlayamadim bir kac gun daha hastanede kal dedi dun ult bakti bebeklere sorun yok dedi yarinda bi bakariz dedi acaba ilacin sorun yaptigini gorup mu cikaracak onu bilemedim canim benim
İlac bebeklere zarar vermiyor kuzum cok sukur, sende tansiyon dusuklugu ve tasikardi yapabilir ama vucut ona da alisiyor bir sure sonra biraz odemin normalden fazla olabilir.
Gunde kac tane iciyosun

İlac bebeklere zarar vermiyor kuzum cok sukur, sende tansiyon dusuklugu ve tasikardi yapabilir ama vucut ona da alisiyor bir sure sonra biraz odemin normalden fazla olabilir.
Gunde kac tane iciyosun
Belki bende ki durumuna bakacak ne olacak diye herhalde emin olamadim bende gunde 4 tane aliyorum simdilik artik yarinki muayanemde belli olur sanirim bazi seyler hani hastanede kalayim ama ne bileyim tek basima olmak zorluyor evde olsam gene kalkmam ama evimde olurum dyorum sonra dogum olsa anlarmiyim korkuyorum bilemedim bende zor surecler hayirlisiyla atlatirim ins 🤲🏻

Benim haftam 30 a girdim ama ben hiç dinlenmiyorum ya yanlış mı yapıyorum acaba🤷‍♀️ yarın kontrolüm var bakalım umarım bir sorun yoktur. Sen başı çekeceksin demekki doğumda sağlıkla gelsinler inşallah 😊🙏🙏
Bizim haftalarımız aynı mı bnde 30+2 bnde hiç dinlenmiyorum evde süpürme silme hariç diğer isleri yapıyorum ve musafir de agirliyodum bu zamana kadar ama bundan sonra daha dikkatli olmam lazım ağırlaştığımı çok hissettim bu hafta

Belki bende ki durumuna bakacak ne olacak diye herhalde emin olamadim bende gunde 4 tane aliyorum simdilik artik yarinki muayanemde belli olur sanirim bazi seyler hani hastanede kalayim ama ne bileyim tek basima olmak zorluyor evde olsam gene kalkmam ama evimde olurum dyorum sonra dogum olsa anlarmiyim korkuyorum bilemedim bende zor surecler hayirlisiyla atlatirim ins 🤲🏻
Kuzum dogum sancisini anlamaman imkansiz ben de diyodum dogum baslar haberim olmazsa diye bana da derlerdi imkansiz diye ve gerecekten imkansiz anlamamak yani sanci sebebiyle baslayan dogumu anlamaman imkansiz 😊

Ah benim komsum da bobregi buyuyor diye 36 haftasinda aldi hemen bebegi dru tekil gebelikti o ama. Benim bebitolar bu hafta kilo almamis 2100 gramda kalmislar dun ona uzuldum bugun kahvaltıda yumurtaya abandim nefret etsem de
Bende stant takıldığı için 37 yi görür diyor ama bakalım az kaldı bekleyip göreceğiz 😂 pekmez kaşar muz ceviz ye onlar aldırıyor daha çok haftada içinde bir balık bir et bi tavuk ye alır inşallah

Bizim haftalarımız aynı mı bnde 30+2 bnde hiç dinlenmiyorum evde süpürme silme hariç diğer isleri yapıyorum ve musafir de agirliyodum bu zamana kadar ama bundan sonra daha dikkatli olmam lazım ağırlaştığımı çok hissettim bu hafta
Ben de taaki gecen haftaya kadar ev isi yemek kizimla ilgilenme derken hic canima bakmadim, annemler geldi artik ben yatıyorum, haftan gectikce cok yorgun duseceksin, kendini zorlama artik oldugu kadar olsun bos ver.

Bende stant takıldığı için 37 yi görür diyor ama bakalım az kaldı bekleyip göreceğiz 😂 pekmez kaşar muz ceviz ye onlar aldırıyor daha çok haftada içinde bir balık bir et bi tavuk ye alır inşallah
Isin garibi muz tahin pekmez kasar surekli tuketiyorum ama ne bilim ya bu hafta bebisler direnmisler. Hic dinlenmedim ama ben onun etkisi olur mu bilmiyorum daha 2 3 gundur yatiyorum o da gunun yarisi anca

Kuzum dogum sancisini anlamaman imkansiz ben de diyodum dogum baslar haberim olmazsa diye bana da derlerdi imkansiz diye ve gerecekten imkansiz anlamamak yani sanci sebebiyle baslayan dogumu anlamaman imkansiz 😊
O kadar farkli ve zorlayici o zaman 😅 bakalim dr neye karar verecek yada bebislerim tabikide 😁 bu arada ilaci alsanda sanci az da olsa cikiyormuydu sence canim benim ?

Olabilir ben mecbur hep yatıyorum ama bi hafta benim de sabit kalmıştı değişiyor o ya manuel ölçüm yaptığı içim doktor doğduğunda 250 gr sapma payı var fazla da çıkabilir az da
Isin garibi muz tahin pekmez kasar surekli tuketiyorum ama ne bilim ya bu hafta bebisler direnmisler. Hic dinlenmedim ama ben onun etkisi olur mu bilmiyorum daha 2 3 gundur yatiyorum o da gunun yarisi anca

Olabilir ben mecbur hep yatıyorum ama bi hafta benim de sabit kalmıştı değişiyor o ya manuel ölçüm yaptığı içim doktor doğduğunda 250 gr sapma payı var fazla da çıkabilir az da
Kizimda 3.5 dogacak demisti 3.3 dogmustu o sapmalar beni daha kuculecek sekilde buluyor genelde 😂

O kadar farkli ve zorlayici o zaman 😅 bakalim dr neye karar verecek yada bebislerim tabikide 😁 bu arada ilaci alsanda sanci az da olsa cikiyormuydu sence canim benim ?
Yorum yapmayim ben simdi o kadar farkli evet bu kadarini soyleyim🙈 bunu soylememin sebebi dogum sancisini yuzde yuz anlarsin icin rahat olsun diye.
Evet kuzum benim gunde 8 ilaca ragmen cikiyordu ve duzenliydi 10 dk da birdi son haftalar ufak ufak oldugu icin idare edebildim

Back