• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Selam kızlar, bız de bugun kontrole gittik, heyet raporu da aldık, kızlar kıpır kıprdı, iyilerdi cok sukur ❤️ ikisinin kilosu da aynı cıktı, ne eksik ne fazla 122 gr olmuslar ❤️🥰 20.haftada detaylı olacak 4 saate yakın sürer dedı, mola verırırz herhalde di mi arada 😅
Neee 4 saat mi!! Ben Carsamba yaptiracagim, uygun pozisyonda olursa 1-1,5 saat yeter diye varsaymistim. Cok zaman gecti unutmusum tek bebek ne kadar surmustu.
Çisim gelir yahu 😄😄 Neyse iyi olsunlar da raziyiz hepsine❤

Son düzenleme:
Yok canım benim de 1 saat sürdü herşeye baktım dedi izmirde çok bilinen iyi bir perinatologa gittim prof zaten. Baya da inceledi. Kimisinin eli hızlı oluyor bence. Tecrübe ve cihaz da önemli. Bu arada bebeğin pozisyonuna hareketine de bağlı mesela beni ikiz deyince daha erken çağırdı 2 saat ayırmıştı uzun sürer diye ama heryerini gördü bebişler hareketliydi döndükçe heryerine baktı. Beklediğimden kısa sürdü herşeyi de gördük bu çok iyi dedi. Olsa olsa 2 saat olurdu heralde 4 saat orda dursam hem açlıktan ölürdüm hem altıma yapardım (bastırıp duruyor çünkü) hem de heryerim ağrırdı heralde 😅
Aynen canımm benim de mesela hareketlilerdi her şeylerine baktı :) ama perinatolog yürüyüş bile yap dedi kendi doktoruma gittim bugün plesantan rahim ağzının yarısını kapatmış 1 ay dinlen bi şey yapma dedi anlamadım

Haklısın, en ıyı doktor sızinkidir. Bizim doktor da perinatolog ama nasıl perinatolog kımbılır.. Neyse bu konuda tartısmıcam.. Herkese saglıklı doğumlar diliyorum..
Yok canım onun doktoru farklı benim farklı iyi bakmadı mı acaba diye korktuğu için söyledim. O kadar uzun bakan duymadım ben şaşırdım. Doktorun iyiliğiyle alakası yok ki bunun. Değişiyor manasında… Sen neden alındın ki kuzum? Kusura bakma yanlış anlaşıldım heralde en sevmediğim şeydir doktor değiliz ki yarış yapacak değiliz. Seni de çok severim. Burda çoğu kişinin o kadar uzun sürmedi aylardır konuşuyoruz korkmasınlar diye dedim. Senin doktorun çok iyi detaycı biliyoruz zaten 💙

Selam kızlar, bız de bugun kontrole gittik, heyet raporu da aldık, kızlar kıpır kıprdı, iyilerdi cok sukur ❤️ ikisinin kilosu da aynı cıktı, ne eksik ne fazla 122 gr olmuslar ❤️🥰 20.haftada detaylı olacak 4 saate yakın sürer dedı, mola verırırz herhalde di mi arada 😅
çok şükür hep güzel haberler gelsin :dua: 4 saat mi ne yapacak 4 saat boyunca :KK70:1 saat sürdü bizim hadi bizimki az baktı desem ki herşeyini inceledi mümkün değil 2 saat olsun sizin de 4 saati ilk kez duyuyorum şaşırdım valla :)

bence endişelenecek bir şey yok olsa doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum haftalarına uygun demediler mi ?
Aslında haftasına göre iyi dedi ama burda benzer haftalarda daha fazla olan arkadaşları görünce bir endişe ettim.

Aslında haftasına göre iyi dedi ama burda benzer haftalarda daha fazla olan arkadaşları görünce bir endişe ettim.
rahmimize düştükleri günden beri hayatımız hep endişe etmekle geçiyor az gelse endişe çok gelse ayrı endişe :) geçecek bu günlerde ama yenileri gelecek hiç bitmiyor diyorlar :)

rahmimize düştükleri günden beri hayatımız hep endişe etmekle geçiyor az gelse endişe çok gelse ayrı endişe :) geçecek bu günlerde ama yenileri gelecek hiç bitmiyor diyorlar :)
Haklısınız annelik tam bir endişe hali kaç yaşına gelirse gelsin acabalar havada uçuşuyor. aslında tecrubeli sayılırım 5 yaşında bir oğlum var ama bunlar ikiz olunca bütün bildiiimi de unuttum.

Neee 4 saat mi!! Ben Carsamba yaptiracagim, uygun pozisyonda olursa 1-1,5 saat yeter diye varsaymistim. Cok zaman gecti unutmusum tek bebek ne kadar surmustu.
Çisim gelir yahu 😄😄 Neyse iyi olsunlar da raziyiz hepsine❤

çok şükür hep güzel haberler gelsin :dua: 4 saat mi ne yapacak 4 saat boyunca :KK70:1 saat sürdü bizim hadi bizimki az baktı desem ki herşeyini inceledi mümkün değil 2 saat olsun sizin de 4 saati ilk kez duyuyorum şaşırdım valla :)
Bunun uzun bir işlem oldugunu duymuştum dün yarım günümüzü alır dedı,ben de şaşırdım hatta, iki bebek bakıcaz dedı, benım doktorumda yaptırdı Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ arkadsımız, onun da 4 saate yakın sürmüş, tabı arada 2 kere mola vermıs dinlensin diye.. Dün ona da sordum, o da soyledı, neden uzun sürdüğünü detaylını yaptırınca anlarsın dedı, cok memnun kalmışlar bızım doktordan.. Dedıgım gıbı normal muayenemız bıle yarım saat sürüyor bızım, herseye tek tek bakıyor.. Herkesi şaşırttım galiba 😅

Ssn erken dogurmazsan ben 38 haftada alicam dedi bakalim bekliyorum, top gibi yuvarlanmaya basladigim zaman alacak sanirim cunku yerimden kalkamiyorum
Ben o kadar şişmedim de aslında 😂😂 ama 38 e kalmıcaklar sanırım 24 ünün olduğu hafta diye planladı ciğer geliştirici vs yapıldı bide böbreğimde büyüme devam ediyor maximum 37 benim onun için 3 kiloyu görseler yeter ya gazlasın da gözüm yok zaten 😂😂

Haklısınız annelik tam bir endişe hali kaç yaşına gelirse gelsin acabalar havada uçuşuyor. aslında tecrubeli sayılırım 5 yaşında bir oğlum var ama bunlar ikiz olunca bütün bildiiimi de unuttum.
sizin tecrübeniz de varmış ama dediğiniz gibi ikiz olması ve zaman geçince insan geçirdiği dönemleri unutur kesin :) sağlıkla gelsinler inşallah

Bunun uzun bir işlem oldugunu duymuştum dün yarım günümüzü alır dedı,ben de şaşırdım hatta, iki bebek bakıcaz dedı, benım doktorumda yaptırdı Beyaz_lale_ Beyaz_lale_ arkadsımız, onun da 4 saate yakın sürmüş, tabı arada 2 kere mola vermıs dinlensin diye.. Dün ona da sordum, o da soyledı, neden uzun sürdüğünü detaylını yaptırınca anlarsın dedı, cok memnun kalmışlar bızım doktordan.. Dedıgım gıbı normal muayenemız bıle yarım saat sürüyor bızım, herseye tek tek bakıyor.. Herkesi şaşırttım galiba 😅
valla şaşırdık kuzum :) baksın baksın herşeyine baksın zararı yok sabredilir ne olacak sen önlemini al giderken yanında yiyecek falan götür mola verince birşeyler atıştır acıkırsın o sürede :) ben 1 saatte bile sıkıldım boynum agrımıştı yatar pozisyonda ekrana bakmaktan :))

valla şaşırdık kuzum :) baksın baksın herşeyine baksın zararı yok sabredilir ne olacak sen önlemini al giderken yanında yiyecek falan götür mola verince birşeyler atıştır acıkırsın o sürede :) ben 1 saatte bile sıkıldım boynum agrımıştı yatar pozisyonda ekrana bakmaktan :))
Beslenme çantasıyla giderim artık😅

Back