• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Bırakmıştım, çok oluyor bırakalı. Bakan benim kendi doktorum değildi. 1 hafta sonra kendi doktorumda var randevum. Bakalım o ne diyecek. Canım sıkıldı bayağı. Açılma ya da hunileşme yok dedi. Ama 3 cm olması canımı sıktı.
benim de o haftalarda 4 cmden 3e düşmüştü kusuratlari var da duzleyip söylüyorum. sonra 22mmye kadar dustu 24. haftada. simdi tekrar 29a cikti. surekli yattim igne progestan aynen devam ediyorum. 25in alti tehlikeli

benim de o haftalarda 4 cmden 3e düşmüştü kusuratlari var da duzleyip söylüyorum. sonra 22mmye kadar dustu 24. haftada. simdi tekrar 29a cikti. surekli yattim igne progestan aynen devam ediyorum. 25in alti tehlikeli
Sağol canım cevap için. Umarım zamanında alırız hepimiz evlatlarımızı kucağımıza. İçimi rahatlatacak bir şey olmaması üzücü

Yaaa valla bunu duyduguma sevındım, ınsallah bizde kalmayız, yavrularımız alıp gideriz ınsallah 🤲🏻❤️
İnşallahh sen de en kısa sürede cıkarsın oradan, Rabbım yardımcın olsun 🌸🙏🏻
Ins canim benim bizim icin hersey guzelde aynen bizde hemencecik evimize cikariz ins 🤲🏻 amin sagol kuzum benim hayirlisiyla ins guzel haberlerle cikarim ins guzel haftalarada gideriz canim benim 🤲🏻🥰💚

Yok vajinal ultrason ile ölçtü. Selvix diyorlar ya işte ondan bahsediyorum canım. 3cm çıktı. 3 hafta önceki ölçümde 4 cm görünüyor.
Anladim canim benim suan icin iyi kotu degil tabikide sadece birazcik hizli olmus ancak dikkat edersen tekrat yukselir yada boylede kalabilir korkma hic ben kendimden diyeyim 20 haftada 39 25 haftada 13 26 haftanin carsamba gunu 33 cuma gunu 18 suan hastanedeyim cok degisen birsey bu bebeklerin duruslarida baya etkiliyor tabi ins hic dusus olmaz sende sorun cikmaz sen stres yapma yeterki 🤗

Ay kizlar nasil tarif edecegimi bilmiyorum ikizlerim sanki toparlaniyor yumak şekli aliyorlar arada bi oyle olunca bana bi yuzume sicak basiyor normalmi bükülüyorlarmi napiolar icerde anlamadim ama o an yuruyemiyorum oldugum yerde dikiliyorum gecmesini bekliyorum ve ates basiyo sanki yuzume normalmiii

Ay kizlar nasil tarif edecegimi bilmiyorum ikizlerim sanki toparlaniyor yumak şekli aliyorlar arada bi oyle olunca bana bi yuzume sicak basiyor normalmi bükülüyorlarmi napiolar icerde anlamadim ama o an yuruyemiyorum oldugum yerde dikiliyorum gecmesini bekliyorum ve ates basiyo sanki yuzume normalmiii
kasilma demek oluyor o cok sık olmadigi sürece onemli degil sanirim

Selamlar hanımlar iyi haftalar diliyorum hepimize benim cumartesi kontolüm vardı çok şükür herşey yolunda oğlum 696 kızım 656 gr olmuş rahim ağzı ölçüm de 31 mm olarak ölçtü aferin dedi bana sanki ben ne yapıyorsam :halay: kontrol aralığını 3 haftaya indirdi. Zaten insilün iğnesi yaptığım için yüklemeye gerek yok dedi. Cuma diyetisten ile randevum vardı 4,5 kilo almışım bir ayda çok geldi bana ama diyetisyenim başından beri aldığım kiloyu baz alıyor normal dedi 2 tane can var içerde kontrollü ilerleyelim dedi bu arada hamile kaldığımdan bu güne toplam 6 kilo almış oldum inşallah 10 kilo ile tamamlarım :dua: cumartesi gecesi çocuklarımdan ilk tekmelerimi yedim gece yatağa girip sırt üstü uzanınca bir o yandan bir bu yandan saldırıya geçtiler resmen :emir_bebek:eşim de bende elimizle hissettik tekmeleri çok şükür zorlu yollardan geçip bu günlere geldiğimiz için bunları yaşamak bizim için çok değerli Allah'ım isteyen dileyen çaba harcayan bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah :dua: :dua: bizden haberler bu kadar :)

Selamlar hanımlar iyi haftalar diliyorum hepimize benim cumartesi kontolüm vardı çok şükür herşey yolunda oğlum 696 kızım 656 gr olmuş rahim ağzı ölçüm de 31 mm olarak ölçtü aferin dedi bana sanki ben ne yapıyorsam :halay: kontrol aralığını 3 haftaya indirdi. Zaten insilün iğnesi yaptığım için yüklemeye gerek yok dedi. Cuma diyetisten ile randevum vardı 4,5 kilo almışım bir ayda çok geldi bana ama diyetisyenim başından beri aldığım kiloyu baz alıyor normal dedi 2 tane can var içerde kontrollü ilerleyelim dedi bu arada hamile kaldığımdan bu güne toplam 6 kilo almış oldum inşallah 10 kilo ile tamamlarım :dua: cumartesi gecesi çocuklarımdan ilk tekmelerimi yedim gece yatağa girip sırt üstü uzanınca bir o yandan bir bu yandan saldırıya geçtiler resmen :emir_bebek:eşim de bende elimizle hissettik tekmeleri çok şükür zorlu yollardan geçip bu günlere geldiğimiz için bunları yaşamak bizim için çok değerli Allah'ım isteyen dileyen çaba harcayan bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah :dua: :dua: bizden haberler bu kadar :)
Darısı bizlere inşallah, bız de sabırsızlıkla bekliyoruz hıssedebilmeyi 🥰

Darısı bizlere inşallah, bız de sabırsızlıkla bekliyoruz hıssedebilmeyi 🥰
amin inşallah bende çok sabırsızlanıyordum herşey zamanı gelince oluyormuş gerçekten keşke biraz rahat olabilsek 22.haftadan sonra daha hareketlendiler :) sizin zamanınız var daha sağlıklı ilerlesin gelişimleri inşallah hepimizin :dua: :KK200:

İyi günler güzel anneler bende cuma günü kontrole gittim 24+1 deydim bebişlerden birsi 615 gram birisi 608 gram dedi bana az gibi geldi. Sizce nasıl endişelendim biraz.

Sağlıkla gelsinler kuzum kaç kilo ile hamile kaldın ki ayy size bakınca ben aşırı çok almışım gibi 22 hafta ve ben 11 kilo aldım :(

Sağlıkla gelsinler kuzum kaç kilo ile hamile kaldın ki ayy size bakınca ben aşırı çok almışım gibi 22 hafta ve ben 11 kilo aldım :KK43:
amin inşallah kuzum hepimizin yavruları sağlıklı gelsin :dua: ben çok kilolu başladım canım 106 kilo idim hamile kaldığımda şuan 112 kiloyum hiç almasam tüm depolarım yeterdi aslında bebişlerime :) bir arkadaşım 40 kilo almıştı ikizlerine hamileyken onunla kıyaslayınca halimize şükrediyorum :)

amin inşallah kuzum hepimizin yavruları sağlıklı gelsin :dua: ben çok kilolu başladım canım 106 kilo idim hamile kaldığımda şuan 112 kiloyum hiç almasam tüm depolarım yeterdi aslında bebişlerime :) bir arkadaşım 40 kilo almıştı ikizlerine hamileyken onunla kıyaslayınca halimize şükrediyorum :)
Çok şükür çok almamışsın canım benimm ayyu gerçekten mi Ben 25 kiloya razıyım 40 çok fazlaymışşş..

Benim kan testleri medical parkta hemen çıktı canım verdikten sonra 1 saatte çıkıyor genelde idrarın ikinci kabı sadece öğleden sonraydı. İnsülin direnci olunca ihtimal artıyor galiba ben de ondan korkuyordum çünkü 2,4-2,8 arası çıkıyordu. Ama gebelik şekeri çıkmadı çok şükür 🙏🏻 senin insülin direncin kaç? İnşallah sorunsuz atlatırsın 🤲🏻💙

Çok sevindim canım çok şükür 🙏🏻💙 demek ki bu şekilde idare edebiliyorsun inşallah ileri haftaları da görürsün 🤲🏻 Genitalde derken nerede oluyor ki oraları göremiyoruz artık göbekten 😅
canım geç gördüm kusura bakma benim insülin direnci 12,66 ve 13,6 çıkmış en son baktım e-nabızdan. uzun bir süre şeker ilacı kullandım ama tüp bebek sürecinden sonra bıraktım ilaçları. inşallah sıkıntı çıkmaz bakalım :)

canım geç gördüm kusura bakma benim insülin direnci 12,66 ve 13,6 çıkmış en son baktım e-nabızdan. uzun bir süre şeker ilacı kullandım ama tüp bebek sürecinden sonra bıraktım ilaçları. inşallah sıkıntı çıkmaz bakalım :)
canım benim insülin 17,09 falandı doktor 2 ay önce bir de tokluk bakalım dedi sonuç 166 falan çıkmıştı o zaman karar verdiler insilün başlamaya. Tüp bebek sürecinde de hamileliğin 4. ayına kadar ilaç kullandırdılar. senin benim kadar değil bence sıkıntı çıkmaz

İyi günler güzel anneler bende cuma günü kontrole gittim 24+1 deydim bebişlerden birsi 615 gram birisi 608 gram dedi bana az gibi geldi. Sizce nasıl endişelendim biraz.
bence endişelenecek bir şey yok olsa doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum haftalarına uygun demediler mi ?

Back