• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 ikiz annesi olacaklar

Canım ben de bugün hastaneye gittim doktora çok kilo alıyorum dedim şekerden falan mı doktor 24. Haftada yapacağız şeker yüklemesini ikizlerde yaptırmak lazım dedi inşallah çıkmaz bence baktırmakta fayda var
işin garip yanı benim öyle çok kilomda yok yani bu zamana kadar daha 7 kilo aldım. yaptıracağım bakalım inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız.

Maşallah çok güzel gelmişsiniz bu haftalarda 🧿 darısı bizim başımıza 🤲🏻 bisey soracağım size hiç mi iş yapmadınız nasıl geçirdiniz günleri uzanarak mi daha çok 😊
26. Haftaya kadar hiç sorun yaşamadım normal hayatıma devam ediyordum 26. Haftada böbrek taşı düşürdüm stant takıldı sonrasında dinlenmeye başladım ama yine normaldi 30 da nst de sancılarım çıkınca komple yattım tuvalet yemek banyo kontroller dışında kalkmamakta çalışıyorum nst de ağrım da çıkmıyor servisks de de sıkıntı yok ama böbreğimde büyüme devam ediyor doğumdan sonra biraz uğraştıracak gibi

Amin kuzum benim ins hayirlisiyls hepimiz alalim bebislerimizi kucagimiza 🤲🏻 seni cok iyi anliyorum canim inanki bende oyleyim ama sonra stres daha kotu diyorum kendimi teselli ediyorum sonucta bizim gibi olan bir suru insan ve hayirlisiyla dogum yapip bebeklerini kucagina aldi bizde alacagiz niye almayalim ki 🤗
Haklısın canım, amin inşallah. Enteresan bir şey oldu, dayanamadım o söylediğim sonuçlarla kendi doktoruma gittim. 3 cm ölçülen şey bugün 3.7 cm çıktı. Ama doktorum hastahanede ki ölçümden dolayı bana yine de dinlenmem gerektiğini, hiç bir şey yapmamam gerektiğini söyledi. Bu ne şimdi acaba? Böyle uzayan kısalan bir şey mi bu, yoksa hastahanede ki doktor yanlış ölçüm mü yaptı?

işin garip yanı benim öyle çok kilomda yok yani bu zamana kadar daha 7 kilo aldım. yaptıracağım bakalım inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız.
İnşallah canımm benim 22 hafta ve 12 kilo aldımm düşün glikoz insülin falan normal bakalım ne olacak... şekerde bebeklerin suyu fazla mı oluyormuş öyle bi şey de duydum sanki

26. Haftaya kadar hiç sorun yaşamadım normal hayatıma devam ediyordum 26. Haftada böbrek taşı düşürdüm stant takıldı sonrasında dinlenmeye başladım ama yine normaldi 30 da nst de sancılarım çıkınca komple yattım tuvalet yemek banyo kontroller dışında kalkmamakta çalışıyorum nst de ağrım da çıkmıyor servisks de de sıkıntı yok ama böbreğimde büyüme devam ediyor doğumdan sonra biraz uğraştıracak gibi
Geçmiş olsun, inşallah bir sorun çıkarmaz size. Bende 21deyim biraz fazla hareket etsem hata mi yaptım acaba diye korkuyorum. Siz daha tecrübeli olunca sormak istedim 😊

Geçmiş olsun, inşallah bir sorun çıkarmaz size. Bende 21deyim biraz fazla hareket etsem hata mi yaptım acaba diye korkuyorum. Siz daha tecrübeli olunca sormak istedim 😊
Serviks uzunluğun normalse çok büyük sıkıntı yaşartmaz inşallah ama yine de çok yorma kendini takip ettir sürekli

İnşallah canımm benim 22 hafta ve 12 kilo aldımm düşün glikoz insülin falan normal bakalım ne olacak... şekerde bebeklerin suyu fazla mı oluyormuş öyle bi şey de duydum sanki
evet canım gebelik şekerinde bebeklerin suyu fazla oluyormuş benim doktorum o yüzden şüphelendi işte üst sınırda suyun normalde 26. haftada yaptırıyorum ben şeker yüklemesini ama beklemeyelim hemen yapalım dedi. bakalım ne çıkacak ?

Haklısın canım, amin inşallah. Enteresan bir şey oldu, dayanamadım o söylediğim sonuçlarla kendi doktoruma gittim. 3 cm ölçülen şey bugün 3.7 cm çıktı. Ama doktorum hastahanede ki ölçümden dolayı bana yine de dinlenmem gerektiğini, hiç bir şey yapmamam gerektiğini söyledi. Bu ne şimdi acaba? Böyle uzayan kısalan bir şey mi bu, yoksa hastahanede ki doktor yanlış ölçüm mü yaptı?
Uzayip kisalabiliyor kuzum benim 25 haftamda 13 iki gun sonra 33 olmusta ancak suan tekrar dustu 18 benim yani herkesin tabi dusucek diye soz konusu degil benim sancim da var cunku ama dr dogru demis genede bol bol dinlen uzun sure ayakta kalma kesinlikle kendini yorma suan masallah cok iyi cunku rahim agzin 🧿🥰

evet canım gebelik şekerinde bebeklerin suyu fazla oluyormuş benim doktorum o yüzden şüphelendi işte üst sınırda suyun normalde 26. haftada yaptırıyorum ben şeker yüklemesini ama beklemeyelim hemen yapalım dedi. bakalım ne çıkacak ?
Ayyy kuzum çoğul gebelikte çok şey var rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsinnn

Selamlar hanımlar iyi haftalar diliyorum hepimize benim cumartesi kontolüm vardı çok şükür herşey yolunda oğlum 696 kızım 656 gr olmuş rahim ağzı ölçüm de 31 mm olarak ölçtü aferin dedi bana sanki ben ne yapıyorsam :halay: kontrol aralığını 3 haftaya indirdi. Zaten insilün iğnesi yaptığım için yüklemeye gerek yok dedi. Cuma diyetisten ile randevum vardı 4,5 kilo almışım bir ayda çok geldi bana ama diyetisyenim başından beri aldığım kiloyu baz alıyor normal dedi 2 tane can var içerde kontrollü ilerleyelim dedi bu arada hamile kaldığımdan bu güne toplam 6 kilo almış oldum inşallah 10 kilo ile tamamlarım :dua: cumartesi gecesi çocuklarımdan ilk tekmelerimi yedim gece yatağa girip sırt üstü uzanınca bir o yandan bir bu yandan saldırıya geçtiler resmen :emir_bebek:eşim de bende elimizle hissettik tekmeleri çok şükür zorlu yollardan geçip bu günlere geldiğimiz için bunları yaşamak bizim için çok değerli Allah'ım isteyen dileyen çaba harcayan bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah :dua: :dua: bizden haberler bu
Uzayip kisalabiliyor kuzum benim 25 haftamda 13 iki gun sonra 33 olmusta ancak suan tekrar dustu 18 benim yani herkesin tabi dusucek diye soz konusu degil benim sancim da var cunku ama dr dogru demis genede bol bol dinlen uzun sure ayakta kalma kesinlikle kendini yorma suan masallah cok iyi cunku rahim agzin 🧿🥰
Sağol canım benim. Dinleniyorum geldiğimden beri. İkizlere hamile olmak iki katı da endişe demekmiş. Allah beterinden esirgesin. Bir sonraki randevuya kadar aksilik olmazsa hiç bir şey yapmamayı düşünüyorum bakalım. Senin de bir an önce düzelir inşallah ve Güzel güzel büyür bebekler☺️💜💜

Selam kızlar, bız de bugun kontrole gittik, heyet raporu da aldık, kızlar kıpır kıprdı, iyilerdi cok sukur ❤️ ikisinin kilosu da aynı cıktı, ne eksik ne fazla 122 gr olmuslar ❤️🥰 20.haftada detaylı olacak 4 saate yakın sürer dedı, mola verırırz herhalde di mi arada 😅
4 saat mi çok bence neye bakacaklarmış okadar bnm iki bebeğim toplam 50 dakika sürdü herseyinede baktı doktor allah yardımcın olsun 4 saat zor geçer sırt üstü yatıyoruz rahat edemiyor insan uzun süre o şekil kalınca

4 saat mi çok bence neye bakacaklarmış okadar bnm iki bebeğim toplam 50 dakika sürdü herseyinede baktı doktor allah yardımcın olsun 4 saat zor geçer sırt üstü yatıyoruz rahat edemiyor insan uzun süre o şekil kalınca
1bucukta gelirsiniz 5 e dogru cıkarsınız dedı, tekler 1,5 saat suruyormus zaten

Selam kızlar, bız de bugun kontrole gittik, heyet raporu da aldık, kızlar kıpır kıprdı, iyilerdi cok sukur ❤️ ikisinin kilosu da aynı cıktı, ne eksik ne fazla 122 gr olmuslar ❤️🥰 20.haftada detaylı olacak 4 saate yakın sürer dedı, mola verırırz herhalde di mi arada 😅
Kuzum benim cok sevindim masallah prenseslere hep boyle guzel haberler al 🧿🥰 eger nihal hanim bakacaksa cok dogru demis canim benim bende 13.30 gittim 17.00 gibi bitti ki kalplarini tam goremedim ertesi gunde cagirdi bi 2 saatte oyle surdu yani bebisler hareketli olduklarindan zor oluyor bakmak o gun cok baktik diyebilirsin yani 🤣 guzel sonuclar al canim ins 🤲🏻😍

Back