2022 ikiz annesi olacaklar

Aynen, dusmeseydi su an lohusaydim, diye saymayi hic birakmadim ( Dogurdugum da karnımdakiler de ne kadar evladimsa o da oyleydi, hala 2 damla yas akittigimda "Allahim isyan etmiyorum, karnimdakilere binlerce sukur, ama onu da cok sevdim diyorum". Travma devam yani

Sizin de rapor zamani gelmis bence, evde kalinca kafanizi cok takmayacaksaniz biraz sedanter hayat lazim. Ben bu donem ders anlatamayacagima emindim, 24. Haftaya kadar heyet raporluyum 45+45 gun aldim.
Hic olmazsa 1. Trimesteri evde bitirin, sonrasi daha sakin gibi (masallah). Cantamda hep depot siringa ve receteyle geziyorum, sadece tedbir cok sukur...

haklısın canım, doktorumla yeniden konuşacağım bu konuyu hem böyle örnekler varsa risk almaya gerek yok bence.

aslinda iyi doktorum ultrasonu son model her gittigimde ayrintili bakiyor. kalbin odaciklarina plasentayi besleyen damarlara vs. çocuğun midesini idrar torbasını hizlica gördü bana yarim saniye söyleyip gecti. en son esim rahim agzini hatırlatalim dedi bana doktor siz oturur oturmaz ona baktim zaten dedi. eli gözü hızlı yani önceden devlette uzun yillar calistigi icin. ayrintili için aslinda perinatolog gitmek isterdim ama doktorum gerek yok demisti esim de duydu bunu simdi mümkün değil ikna edemem. en yakin perinatolog 1 saat mesafede

Şey demiştim ya hani mantar için hindistan cevizi yağı tavsiye ederim diye, demek bir işe yaramiyormuş benim de bugün kültür sonucumda candida çıktı. Vagihex diye bir ilaç başlayacağım
Bana ilaç vermedi dr canim her gebede olan bir durum bu dikkat et dedi ben gebelik öncesinde çok olurdum zaten mantar ama diyetini uygulayınca kendi geçiyor şekeri hayatımdan tamamen çıkarınca yani şeker mantarı besliyor eğer ilerleme kaşıntı yanma vs. Olursa o zaman ilaç için dr a giderim ama suan şikayetim yok sadece doktor muayene de olduğunu söyledi bende az bise yanma olmuştu ama dikkat edince geçti bence sende çok şikayetin yoksa hani yanma kaşınma kokulu akunti vs. Gibi ilaç için erken ama sana tavsiyem sakin sirke falan sürme orana ben denemiştim hem bir işe yaramaz hemde canın çok yanar kasilirsin

Oyle gercekten, aynı durumdayız, suan 5 aylık bebekti Rabbım cennetinde agırlıyordur yavrularımızı

İnanır mısın bu yasadıgım olaya kadar, Allahın izniyle 24 ü görürürüm diyordun, nöbetten muaf oldum bu hafta, doktorum durum bildirir raporu yazdı.. Ama claısmak ıcın cok ıyıyım diyordum, sımdılık 1 hafta aldım, eger lekelenme devam ederse uzatırım raporu dedı doktor da.. Bakalım hayat ne gosterecek.. Tabıkı bebeklerimı asla riske atmam gerekırse heyet raporu alırım ben de

Kızlar selam, bugün 6+2 olduk ultrasona girdim keseler vardı ama henüz embriyo oluşmamıştı perşembe yine gidicem görüntü kağıdında 7.73 mm yazıyor yani erken mi daha?

Eklentiler

• 20211023_181502.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 41
Anladım canım ondan kısa sürmüş demek ki doktorundan eminsen problem yok inşallah sorunsuz atlatırız bugünleri

Amin inş kuzum hayirlisiyla ins bizde öyle oluruz anladim canım ins bir sonraki muayenende güzel haberler duyarsın ama gene kisalmissada sorun etme yapın öyledir belki bilemeyiz öyle öyle sende güzel haftalara gideriz hep birlikte ins iyi birinide guzelcenede bulabilirsin canım benim

Allah razı olsun canım çocuklarını da sana bağışlasın Ayy inşallah nedense boş keselik haberleri çok okumuştum ondan korkuyorum sanırım. Allah kimseye göstermesin inşallah

Surekli yat canim cok dus alma kabızl olup ikinma inşallah serkraj önerirse yaptir bence ama 3 kotu degil 2 bucuk ve altına oneriyirlar

Son düzenleme:
Kızlar kalbim çok hızlı atıyor ara ara bunun sebebi ikiz gebelik mi sizce? O kadar çarpıyor ki sesini duyuyorum
Bn eve nabiz ölçüm cihazı aldim 126 çıktı canim 2 doktora gidiyorum normalde ama biri daha tecrübeli ikiside normal dediler bazen 98 bazen xen 115 falan öyle normalmiş

Kaşıntı koku bende de yok. Ama o kültür aldıkları hafta baya su gibi renksiz sivi akintilarim cok siddetliydi, işer gibi 1-2 saniyelik olduğu bile oldu. Hatta bebeklerin suyu normal mi diye baktırdım korkudan. Candida besle beni diye diye hep tatlı çektiriyor canimi. Sıkı bir şekersiz program yapmak zor geliyor ama deneyeceğim, meyve şekerini filan ne yapağiz? Meyveyi de kesmeli mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…