- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.921
Ooyyy dunden iyimi bariVuruldu bugün şurubunu da verdi zorla içirdik bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooyyy dunden iyimi bariVuruldu bugün şurubunu da verdi zorla içirdik bakalım
Şükür toparliyor artık ilaç da iyi gelirOoyyy dunden iyimi bari
Simdide biz şifayı kaptık biraz öksürüyoruz burunlar akıyor almira burnu iyi simdi bana geçti burun spreyi sıktık falanŞükür toparliyor artık ilaç da iyi gelir
Yaaaa geçmiş olsun canımSimdide biz şifayı kaptık biraz öksürüyoruz burunlar akıyor almira burnu iyi simdi bana geçti burun spreyi sıktık falan
Hava değişimi sanırim eve geldik hastalandıkYaaaa geçmiş olsun canım
kıyamam ya çok zor gerçekten Ahsenim hemencik iyi olur inşSağol canım şükür ateşte titreme falan olmadı 39.5 u gördük ama
geçmiş olsun kuzucumHava değişimi sanırim eve geldik hastalandık
Sağoll bebeğimm hastayız demeden çıktık dışarıgeçmiş olsun kuzucum
Mama almıyor denedim. Emdiği için uyanıyor büyük ihtimalle 4-5 kere uyanmasına bile şükredeceğim. Çalışmaya başlayacağım için 12 ay düşünüyorum ama bakalım ne olacak.Dönem dönem oluyor sık sık kalkma
Benim kızım hala kalkıyor şükür sayı ikiye düştü bundan iki ay önce 4 5 kere kalktığımı bilirim bazı zamanlar ise yerine koyduğum an kalkıyordu
Ben hiç mama veremedim biberon almadı
Ama denesem faydası olurumuydı bilmiyorum bazı arkadaşlarda ise yaradı bazılarında yaramadı dilersen gece maması verebilirsin
Bir yaşından sonra kademeli olarak süreç kolaylasak
Bir yaş değilde bende hep 18 aylık keserim demiştim bu arada çalışmıyorsanız gece beslenmesini kesebilirsiniz bir yaştan sonra
Bana bir yaş çok küçük geliyor kesmek için
Dün aklıma geldin araya bir şeyler girdi unuttum kalp kalbe karşıymışTeyzoşlari uzun zamandir yoktuk görselle gelelim dedik
Hadi ya unutulmadigima sevindim Vallahi kafami kasiycak vaktim olmuyor kuzum ya tam giriyorum yazayim diyorum biseyler cikiyor oyle oldular büyüyorlar vallahi birden ufaklik sunnet oldu onunla ugrastik biraz huzursuz gecti iyilesme donemi abisinden once erkek oldu pasamDün aklıma geldin araya bir şeyler girdi unuttum kalp kalbe karşıymış
Kocaman olmuşlar yaaaa
Ooo geçmiş olsun zor tabi iki küçük bebekle. Alışmışsınızdır artık birbirinizeHadi ya unutulmadigima sevindim Vallahi kafami kasiycak vaktim olmuyor kuzum ya tam giriyorum yazayim diyorum biseyler cikiyor oyle oldular büyüyorlar vallahi birden ufaklik sunnet oldu onunla ugrastik biraz huzursuz gecti iyilesme donemi abisinden once erkek oldu pasam
Sağoll bebeğimm hastayız demeden çıktık dışarı
Masallah yakışıklılaraTeyzoşlari uzun zamandir yoktuk görselle gelelim dedik
Oke bebeğimTamam bebeğim
Alistik canim ya zor oldu ama oldu artik gece uyuyorun en azindanOoo geçmiş olsun zor tabi iki küçük bebekle. Alışmışsınızdır artık birbirinize
İyi ona şükürAlistik canim ya zor oldu ama oldu artik gece uyuyorun en azindan
söylemesi kolay, uygulamak zor tabi ama belki her uyandığında meme vermemeyi deneyebilirsin. zamanla da kesersin gece beslenmesini.Mama almıyor denedim. Emdiği için uyanıyor büyük ihtimalle 4-5 kere uyanmasına bile şükredeceğim. Çalışmaya başlayacağım için 12 ay düşünüyorum ama bakalım ne olacak.
çok geçmiş olsun ya bu ilaçlar bişeylerle karıştırılıp verilmiyor mu acaba bilgin var mı? portakal suyu vs. gibi. bi zararı var mı acaba. yoksa belki öyle daha kolay içirilir.Ahsen domuz gribi pozitif çıktı